Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Stallen 2002

Guttene som skal ofre blod - i 2002!


Noen av bildene er hentet fra vikingbilder.com, mens andre ikke er det.


Bjasse Butt Aarsheim
Du herlige heavyrocker, du konge av Viking. Har gått fra å være en herlig gropsespiller til å bli en vanlig kaptein som er flink men veldig skadet. Minus for manglende hockeysveis. Pluss for å ha levd et hardt rockerliv "on the edge". Holdt på å ramle "på kjøret" i sin tid, og lever fortsatt temmelig hardt on the road med band og greier, med forsmådd kone på slep. En herlig, herlig gla'gutt, og ekte Vikingpatriot..

Enrico Suave Nevlando
Nevlando kjører el brasso i målo, men er skadet oftere enn Fettkoppen. Dog en ekte siddis, og flott medmenneske. Flink i å spille fotball, altså. Det skal sies.

Brian Nielsen
Bo er en skandalefigur, det er det ingen tvil om. Men at han er en gøyal képer skal ingen ta fra ham. Trår til både på og utenfor banen, med de villeste saker og ting. Tar en burger og en håndbajer titt og ofte, men har mistet de herlige ekstra kiloene på samme helsefarm som Nygaarden. Pluss for pondus pilatus. Minus for hårreisende musikksmak. Liker Olse brothers. Utolig nok.

Snekker Fuglestad
Snekkergutten bør legge venstrefoten inn på service fortere enn svint. Startet fjoråret med den ene kanonen etter den andre. Så sovnet beinet, og resten av tiden ble brukt til å legge motstandere i bakken enten de hade ballen eller ikke. Forsåvidt et stort pluss for fyrverkeri-taklinger. Minus for sveisen (du bor ikke hjemme lenger nå, konfirmantklipp eller ei.) Kan med fordel sprudle litt mer, eller lære av Børnies flotte strutting. Løper med rompa litt for langt innover. Som om han har noe å skjule.

Hanne Tihinen
Hanne stikker når sesongen er halvspilt, noe som forsåvidt er greit nok fordi Viking kan få noen slanter å kjøpe annet rask for. Iron Mountain har vært en "ekspert"-yndling siden han kom, og reddet mang et forsmedelig tap med sitt staute spill. Pluss for å være såkalt solid. Minus for sveisen. Han også.

Thomas Al-Quaida
Lagets eldste ser på uforklarlig vis ut som lagets yngste. Dribler og valser på sin venstre krok, men får mest oppmerksomhet for å være "et sexy dyr". Sliter med "hingst"-stempel, og mener han er mer enn bare et herlige stykke kjøtt. Den arabiske mystikken forsvinner når han stiller opp i tv-reklamer med tvilsom stavangerdialekt ispedd dårlig skjult østlands-tale. Visstnok litt av en moroklump også, uten at menigmann får ta del i allverden. Pluss for alt. Ingen minus, kanskje med unntak av sveisen.

Bønna Dahl
Børnie er eneste mann fra Os som det er mulig å like. Løper fint på høyre side, opp og ned og tar også en takling i godt lag. En av de stødigste menn i hele Rogaland. Tronig fordi han er totalavholdsmann. Faren er prest. Minus.

Snublefot
Ben Bambi på glattisen. Ufattelig type. Rett og slett ubegripelig. Fullstendig uten logikk. Tenker de griner i Bristol nå.

Tone Korvbu
Den smukke tømmermann fra de finske skoger liker å posere med sin blonde sveis. Poserer like gjerne på banen som på byen. Spiller like gjerne som å posere. Flink til å spille fotball. Ikke like flink til å posere. Har sågar scora (mål).

Hanne Hildursson
Visstnok "Islands største talent", og "den nye Dadason". Får imidlertid aldri spille. Må derfor være dårligere enn Ben Wright, noe som på det sterkeste må sies å gi ryktene om talent et solid skudd for baugen.

Tomt Sinne
Mannen med de lange klyv må trave rundt ennå et par hakk før man kan si at han har innfridd forventningene. Blir støtt og stadig hauset opp, og jammen leverer han ikke varene i ny og ne også. Scorer når man minst venter det. Slutter å løpe når man minst venter det. Pluss for høyt utdanningsnivå. Minus for høyt utdanninsnivå.

Petter Fettkopp
Du herliga London så skranglete kropp det er mulig å få utdelt. Melkebarten hadde knapt stivnet før Fettkopp brakk beinet (uvisst av hvilken grunn, trolig som følge av blodpropp og leversvikt). Siden svimeslått i treningskamp, hodet ut av ledd, og godfoten glemt igjen i Finlang. Der vitaminpillene og kalk-tablettene ligger. Selvfølgelig allerede en av de ypperste yndlinger. Minus for utstrakt bruk av bodylotion. Pluss for tung rusmisbruker/rockestjerne-image.

"Rolf Olsen"
Desseverre allerede historie i Vikingdrakt. Var litt for glad i øl og vold. Det var ikke Benny eller Busy-Bee.

Brød og Pølsen Hanglebein
Stakan får skryt av gud og hvermannsen, og spiller som om han ikke har gjort annet. Det har han heller ikke. Stort minus for svært tynne bein. Enormt pluss for å være en lokal fotballstorhet i emming. Pluss etc.

Tryggen
Glad i mat, ler av salat.
Fett gjør meg mett. Pluss for nyervervet skjønnas-image som kosebamse med hår på ryggen. Byttet ut image som tjukkas. Mest pluss for sporadiske flotte taklinger, spes pluss dersom ball ikke befinner seg i omegn. Minus for svært tvilsom pasningsfot. Et varmt og vidunderlig medmenneske. Veldig snill, visstnok. Veldig "interessant".

Odd Rødkrus
Eller "Sodd Arve Hestedrolt" som vittige tunger ynder å kalle ham. Har vel egentlig ikke spilt så alt for mye i det siste. Bortsvett fra i Haugesund, hvor junkiene sikkert satte pris på Oddien. Negativt kontra positivt, liksom. For å si det sånn. Men har fremdeles rødt hår, og det er jo et artig utgangspunkt.

Bjørn Berland
Sandnes' Mambo King Livin' La Vida Loca. Feiende flott friskus, ifølge fine fruer og frekke frøkner. Bare gållingen begynner snart blir også den mannlige delen av stadiongjengerne fornøyde. Mye vil ha mer. En spiss uten mål er et rauhål.

Kristen Søle
Har fått mye pepper for å være en tjukk trønder som bare vil hjem og leke med sine artsfrender. Bedre nå enn da han kom, det er det ingen tvil om. Kanskje han har en bra skudd-tåseladd? Kanskje han løper på en rasjonell måte? Kanskje han viser pågangsmot på treningene? Moské han har jobbet seg til en fin-fin teknikk? Hvem vet, inte jag.

Abdul Karim-Ahmed
Ambassadøren for den hasardiøse spillestil er dessverre ikke lenger i Viking. Nada visa nada bol.

Magnar Nordtun
Képer. Enormt talent. Snakkes om noen år.

Kenneth Torstveit
Sikkert en ålreit kompis.

David Vidarsson (12 år)
Smått e' godt! Det e' godt med snott..

Lasse Grøt-Bø Røykeben
Reserve-trener. Reserve-képer. Reserve-pappa.