Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Nyheter, bøss og pølsevev
2002Berserk flytter fra reklamehelvete til http://berserk.fanzine.noFettkopp en herlig type
19.04: Det er ingen tvil om at Lille Petter Fettkopp er en nye helt i Vikingdrakt. Den "ufattelig lovende" spilleren hadde knapt signert før han gikk hen og brakk beinet sitt, og brukte skadeperioden flittig til å sette seg ordentlig inn i Hotel Cæsar, Big Brother og andre viktige norske ting-tingeling. Så var han på en liten snarvisitt på plenen igjen, og gikk på en fanttastisk smell mot fotballstorheten Klepp. Intet mindre enn fire-fem "kålbøtter" i bevisstløs tilstand var resultatet av en aldri så liten duell i topp-oppgjøret som Viking2 stolt klarte å tape 3-1. Finnen er så langt fornøyd med skadestatistikken som ruver oppunder 100 prosent, og det er jo jäkla bra til å være første sesong. I tillegg har han jo utseende som en hvilken som helst skittenrocker ville misunne ham, og et skjegg Jan Simonsen ville drept for. Årets spiller er omtrent kåret allerede. I den anledning har et halvslapt hode komponert en sang:(melodi: Fader Jacob)

Petter Fettkopp,
Fetter Kopptopp,
Hinker du?,
Halter du?,
Svimer rundt på engen,
Knekker bein i sengen,
Bæ-bu-bæ,
bu-bæ-bu.


17.04: Rolli ut, Mods inn
Rolli Ollie er kastet ut av Viking etter et par småfeil på byen. Ser ut til at fargeklatting ikke lar seg forene med Vikings plettfrie (grå?) profil. Lykke til Rollon, både i ny klubb og i byens mørke smug.

Ellers er Berren tilbake, og Tante Gunnar undres hva vi syns om den saken i Tante Gunnars Kørner


16.04: LSK-Viking: 2-0. Så var serien i gang. Og Martins pub vartet opp med Michael Jackson, Billy Ocean og Bon Jovis "herlige symfoni".
Nå kan det bare gå en vei.


08.04: Tap mot bartefolket
Viking klarte å tape 0-2 mot bartefolket fra "Nord-Norge", og tydeliggjorde nok en gang behovet for en bra midtbanespiller og en målfarlig spiss. I tillegg hadde det ikke vært så dumt med en midtstopper som klarte å hoppe opp i luften og treffe ballen med skallen, ei heller en keeper som ikke løper ut og vekk fra målet sitt med armene virrende ut langs siden mens en liten tass med briller får lov til å heade ballen sakte i mål. Nei, det hadde slettes ikke vært så dumt.
Spilleranalyse:
Bo Andersen: Fra det skandaløse til det fjollete bra. Man kan begynne å lure på om feberredningene kun er flaks, ettersom mannen tydelig beviser sin udugelighet ved begge scoringene. Det er ikke fordelaktig å flakse rundt ute i feltet når ballen kommer rett mot hodet til en hvitkledd liten gnom ved første stolpe.
Bjørn Dahl: Skammelig bra. En av de eneste som får godkjent samt skryt. Springer flott som en gaselle langs "stripa" og gjør fine ting. Burde ha fiket til Hoftun ved et par anledninger.
Toni Korvbu: Tror han deltar i en missekonkurranse i ny og ne, og er mer opptatt av å slikke sol enn å kveste beina til Karadas. Heller ikke spesielt opptatt av å vinne hodedueller i eget felt. Tar seg imidlertid godt ut. Har fått farge.
Hanne Tihinen: Flink type som dessverre dret seg ut når det gjaldt som mest. Har glemt å heade i løpet av vinteren, men kommer sikkert på hvordan man gjør det etter denne kampen. Løper fint når han prøver. Visstnok flink til å rydde.
Thomas Al-Pereira: Strålende fin fyr, herlig gutt med friske bein og søtt smil. Gutteaktig charme som alltid kommer godt med, samt taklinger og driblingser det lukter blomster av. Godkjent med skryt.
Tom Sanne: Løper bra med lange steg, og kommer forbi gud og hvermann, og plutselig skjer det ingenting. Fra herlig flott til trist og grått.
Tygga McNygaard: Javel? Bedre enn ingenting men ikke noe mer enn det. Flink til å takle, men sentrer like gjerne til motstander.
Brød og Pølsen Langemann: Beina er fortsatt like lange, men teknikken er kanskje bedre enn i fjor? Mer anonym når ankerrollen ikke slår til, men skal ha pluss for å være en flott type.
Erik Fuglestad: Skal ha pluss for mange fine taklinger, men må også få noe pepper for manglende målsjanser. Samme sveis som ifjor, og et fjes til å spise opp.
Bønna Berland: Herlige driblerier og fin-fin løping. Pluss i margen. Minus for manglende målfare.
Enrico Nevlando: Intelligent, kvikk og høflig. Scorer overraskende nok ikke mål, men sparer sikkert kruttet til neste helg. Da skal han nemlig gå på fest.
Ernst Rolf Sesam: Fabelaktig teknikk, men tror han slipper å løpe uten ball. Orker knapt løpe med ball. Står helst bom stille og venter på ball. Greit nok, men det blir ikke mål av sånt.
Bambi Wright: Javel? Fortsatt for store sko?
Kristus Sørli: Slettes ikke verst, egentlig.
Rolli Olli: Fin sveis, ellers står det sikkert bra til.


Bo benekter nesekluss
22.03: Bo Andersen tilbakeviser beskyldningene om et stygt tilfelle av nesepilleri i garderoben etter fadesekampen mot Bryne (0-0). Flere av Vikings spillere, deriblant Odd Arne Espevoll, er oppbrakt over det han kaller "en utilbørlig omgang med ansiktspartiets mest sentrale organ". - Jeg ble sjokkert da jeg så Andersen sitte med fingeren langt oppe i det ene neseboret og gjøre roterende bevegelser med hodet. Uansett hva Andersen selv påstår er det ikke formildende at han hadde på seg keeperhanskene under seansen, sier en rystet Espevoll. Flere av lagkameratene skal ha forlatt dusjen med uforrettet sak da de oppdaget hva stjernekeeperen bedrev i hjørnet sitt. - Det hele var motbydelig. Jeg tror sågar han satte tungen på hanskefingeren etterpå for å få seg en liten smak av avfallet han hadde skrapt ut av grevet, sier en skadet kaptein som helst vil være anonym for lagåndens skyld. Andersen selv fnyser av beskyldningene. - Jeg satt og tørrtrente med hanskene på etter kampen, og plutselig kjente jeg at det hadde samlet seg noe bøss i utgangspartiet av høyre nesebor. Det var ikke snott, men noe gress og jord som hadde festet seg etter en av mine mange klasseredninger. Jeg dro det bort og tittet på det på hansketuppen. Jeg smakte aldri på det, sier Bo. Han vil nå ta opp Espevolls ryktemakeri på neste spillermøte, og legger til: - Jeg er lei av Espevolls bakvaskelser. Han har tidligere gitt meg komplimenter for nesen min, og sagt at den er meget fin. Jeg tror dette utspillet bunner i misunnelse fra Espevoll, som er svært kroppsfiksert.12.03: Gode nyheter: Berland scorer. En 24 år gammel student fra Hønefoss kan bli løsningen på Vikings keeperproblem.
Dårlige nyheter: Viking taper mot halvnarkomane bryggesjauere. Bjasse følger Kopteff med et aldri så lite benbrudd (ute til sommeren). Abdul og Hanne-S holder ikke mål. Røykerne på stadion er sure. Big Brother Bjarne Berntsen henter ikke inn Daddy (eller andre mannfolk).
God eller dårlig nyhet: Ahmed får ikke oppholdstillatelse? (Synd hvis han er bra, bra hvis han er dårlig).


God helg alle sammen, ikke glem å tøye ut.


Pølsen får skryt av en nerd
07.03: Brød og Pølsen får skryt av Nerden Nils, etter å ha spilt fotball med skrotgjengen med flagg på brystet. Langemann fremsto visstnok som "den store duellspilleren" i sentral midtbaneposisjon. Pussig at han i det hele tatt er i stand til å kontrollere sine lange ben, som måler 93 cm fra ankelen til kneet og 89 cm fra kneet til venusberget. Høyrebeinet veier omlag 4 kilo, mens venstrebeinet veier skarve 2,7 kilo. Allikevel er guttepjokken fullt kapabel til å sette de spinkle styltene fram akkurat tidsnok til at foten kommer borti ballen. Det er mer enn hva landslagspillerne har klart de siste årene, og derfor skal Pølsen ha skryt, honnør og varme blikk. Ikke fra Nils, for hans meninger er det all grunn til å ta med mer enn en klype salt, men fra deg og meg - intet annet enn "mannen i gata".


26.02: "100 dagar utæn sæx, det é som hundre dagar utæn..eh..Kårnfleiks"
(Svimmel Brannsupporter på TV i går)


Røykeforbud på stadion
14.02: Ja, så er det endelig klart. Det skal være røykeforbud på Stavanger stadion fra kommende sesong. Nils Arne Eggen får heller fyre seg en sneip i pausen. Røykeforbudet er første steg i en langsiktig og spissfindig plan, utarbeidet av en strateg som lyder navnet "Mikke Mus". Fra neste år kommer det et utvidet forbud mot snus, og året etter vil man innføre totalforbud av all tobakk, inkludert skråtobakk, tyggetobakk, Hawken og nesetobakk. - Vi vil ha vakter gående som sjekker at folk overholder forbudet, sier (kjempe)-Busy Bjarne Berntsen. - Våre årvåkne vakter har myndighet til å kreve at publikum blotter diverse deler av kroppen, slik at vi også vil være i stand til å avsløre juksere som forsøker å snike seg inn med nikotinplaster. For å avsløre og utvise publikummere med nikotin-tyggegummi og -piller, har vi et kobbel av informanter som skal snappe opp mistenkelige mennesker og potensielle nikotinmisbrukere. Jeg vil ikke kalle dem tystere, men oppgavene deres vill ligge svært nære en slik karakteristikk, sier Berntsen. I Haugesund har man tidligere forsøkt seg med heroin-forbud på sin hjemmearena, men dette viste seg umulig å håndheve.


Rolli slår seg løs
12.02: Den ene dagen etterlyser man fargeklatter, den neste får man fanget fullt av maling. Denne gangen er det Rolf Magne "Rolli" Olsen som skaper litt stemnig. Rolli feiret nemlig 2-2-fadesen mot Vidar med å ramle på kjøret natt til søndag. Først skal han ha lagd kvalm ved rulettbordet på Hexagon, for siden ha delt gavmildt ut ørefik og nesestyver til alle som ville ha. Inkludert vaktene. Rolli hevder selv at noen skal ha forsøkt å stjele mobiltelefonen hans, og at han derfor fant at den beste måten å ordne opp på var å pryle store deler av stedets klientell. Og vaktene, selvfølgelig.
Rollegutten var forøvrig en av fjorårets mest meriterte spillere når det gjelder gule og røde kort, så sjansene er store for at han kommer til å gi publikum det lille ekstra også i år. Stå på, gutt!
Vikingspiller i klammeri (SA)
Vikingspiller lagt i jern (RA)
Vikingspiller i fyllearresten (VG)


06.02: Ny ungfole fra Island på vei! Varsko her! 18-åringen David Thor Vidarsson (Vidar Davidsen) skal være med til La Manga for å imponere og signere. Med unntak av Daddy har ikke islendingene i Viking slått til skikkelig utenfor banen, og særlig mye til prisverdig stil har de dessverre heller ikke framvist. Hanne Sigurdsson kunngjør nemlig at han IKKE vil klippe sin høyst kritikkverdige bondesveis, han er "glad i en stille og rolig atmosfære" og har Queens Bohemian Rhapsody som favorittlåt (nettmøte i www.viking-fk.no). Skandaløst kjedelig med andre ord. Enten får noen ta ansvar og stramme opp de spillerne vi har, eller så får man jammen gå til innkjøp av en og annen skandalebefengt fargeklatt for å sprite opp de mørkegrå litt. Partyboy fra Jackass burde vært selvskreven i så måte. Ellers får man håpe Abdul finner det for godt å sette litt preg på tilværelsen framover.


04.02: I helgen ble gulv sopt med spillere fra Åsane, av alle ting. Enrico Nevlando dunket selvfølgelig en ball i kasse, mens koordinasjons-eksperten Ben Wright overraskende fikk fomlet en lumpe i tomt garn. Fuglen scorte, det samme gjorde BigMac etter noe som må ha vært et særdeles vellykket opphold på helsefarm. Ellers er det verdt å merke seg at Abdul fikk sin debut, hvorpå Benny fant det for godt å gi guttepjokken navn etter norske grønnsaker. Ellers dekker Tante Gunnar for tiden et spenningsmoment.


28.01: Brann-Viking 1-2. I Vestlandshallen.
Nevlando og Sanne (og Kvisen).
- Vi var elendige. (Teiten)
Velkommen etter.


Karim klar allikevel
Abdul Karim Ahmed er, etter mye om og men, klar for Viking allikevel. Nå har han signert treårskontrakt med de mørkeblå, og alle hjerter gleder seg. Ryktene ville ha det til at Karim vegret seg for å flytte til Stavanger av frykt for at det var for skralt hip-hop-miljø der. Henry Hinna sendte sporenstreks sine garantier til Karim, om at det både er tagging, dredepåseg-bukser og dunk-dunk-musikk i oljebyen. En og annen rapping-hatt er også å få tak i. Agenten til Karim sier hip-hop'en ikke var en stor faktor, problemet var helst at Barcelona ikke hadde kommet med sitt tilbud ennå. - Vi håpet bildene vi sendte til Wim Jonk, Bart Veldkamp og alle de der skulle vekke interessen for Karim "over there", men faen heller, Viking får være greit nok mens vi venter på Goliat.Fettkopp et vrak?
Man skulle nesten ikke tro det var mulig. Se på bildene under. På bildet til venstre ser du Fettkopp slik han så ut da Viking kjøpte ham for en måned siden. Bildet til høyre er tatt i dag. Han kom som en uskyldig guttepjokk med ærlige øyne og en søt BI-kringle rundt munnen. Hårmanken var gutteaktig stusset rundt skuldrene og ørene, i en landsens versjon av finsk hockeysveis. Nå er gutten forandret til det ugjenkjennelige. Rett etter ankomst til Stavanger, skal Peter ha havnet i klypene på uønsket selskap, og reist med sine nye tvilsomme "venner" til Haugesund (Knarkens høyborg). Kilder fra miljøet rundt Vard/Haugesund (som sponses av tvilsomme aktører som Mette-Marit og "skjeggete" Haakon) sier Peter og hans følge skal ha levd i "sus og dus, i en orgie av fyll, dop, steroider, tilfeldige bekjentskaper, lettkledde bryggejenter og senkede biler med sotede vinduer. Resultatet av turen kommer tydelig fram av bildene. Gutten har mest sannsynlig ramlet på kjøret, slik Fjørtoft gjorde i sin tid. Bildematerialet er selvfølgelig tilgjengelig for Bjarne Berntsen (som selv ikke ser like frisk ut som før om man tenker seg om).
Peter Fettkopp før og etter turen til Haugesund.

Karim til Viking?
22.01: Viking har gitt Abdul Karim Ahmed (Kongsvinger) tilbud om treårs-kontrakt. Karim er egentlig midtstopper, men kan ifølge vår svenske tykkas spille hvor som helst. Tidligere har Benny uttalt at Karims spillestil er "hasardiøs", noe som unektelig høres herlig ut. Den hasardiøse mannen med det basket-klingende navnet er primært tiltenkt rollen som trekkplaster for saggebukse-gutter og duskedame-jenter. Det mumles også i kulissene om en mulig rap-performance i pausene, og et samarbeid med Tommy Tee.


15.01: Skandale! Petter Fettkopp har knapt nok signert med Viking før han går hen og brekker beinet. Herregud. Røverkjøp. Drikk mer melk.

15.01: Hanne Sigurdsson, Peter Fettkopp og Rolf Magnum Olsen er nye av året. God jul. Berserk er ikke nedlagt allikevel, ser det ut til. Og godt var det.
Sjekk Berserk gjestebok:

Gjestebukk
Sjekk Berserk arkiv:

Berserk arkiv
Til forsiden:

Berserk hovedside