Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Hjemmesiden er under bearbejdelse, men vi venter breve allerede! (Adressen er nedenunder!)

Nørrebroparken lukker i otte år

http://www.lokal-avisen.net/article/20080709/NOERREBRO01/707090044&SearchID=73324738288636

Det her sindsyge projekt skal stoppes med alle (ikke voldelige) midler, og for enhver pris vi kan ofre!

Skriv til os hvordan! Vi skal prøve simpelthen alt!

Den nyrenoverede Nørrebropark skal være tunnel-arbejdsplads, og derfor bliver det nødvendigt at lukke halvdelen af parken af, mens arbejdet står på. Det forventes, at parken ikke er reetableret før år 2018.

Af Henriette Sø .
Onsdag den 9. juli 2008, 14:27

Nørrebro / Nord-Vest: Der bliver snart mindre plads til glade mennesker, der solbader eller slapper af, unge, der skater og hunde, der bliver luftet. Nørrebroparken er udset en nøglerolle under bygningen af Metro Cityringen, og det er besluttet, at omkring halvdelen af parken skal være tunnelarbejdsplads. Det betyder, at det ikke er muligt at have bruge omkring halvdelen af parken, mens arbejdet står på, ligesom det formodentligt heller ikke vil være særligt attraktivt at opholde sig der, mens der bores tunneler og køres jord væk fra området.

Det er planen, at de mange træer i parken vil blive bevaret, ligesom legepladsen, cykelstien og skaterhallerne vil være tilbage. Byggepladsen bliver placeret i en firkant mellem Hillerødgade i nord og ned til legepladsen, der slipper for at blive inddraget. Vest for byggepladsen vil træerne blive bevaret, ligesom der vil være en grøn stribe tilbage ved siden af cykelstierne.

Et kæmpe chok

"Vi var ikke klar over, at parken skulle være tunnelarbejdsplads, da vi begyndte renoveringen, og det er kommet som et kæmpe chok for os. Det er hamrende ærgerligt for borgerne, mens det står på, men på længere sigt bliver det naturligvis godt for byen," siger Jon Pape, der er Centerchef for Park og natur i Københavns kommune, som er ansvarlig for byens grønne områder.

Det er knapt et år siden, at Nørrebroparken blev indviet under festlige former, og for mange borgere vil det være et stort tab, at de nu mister halvdelen af parken, mens en del af den øvrige halvdel mister attraktionsværdi på grund af periodisk larm fra tunnelboremaskinerne og de mange lastbiler, der ad Hillerødgade skal køre jord væk og elementer til byggepladsen. Ifølge kommunens miljøvurdering af projektet - den såkaldte VVM-redegørelse -

skal der køre mindst 230 lastbiler til og fra tunnelarbejdspladsen. Tallet vil dog variere, så der i perioder vil køre helt op til 730 lastbiler i området per dag.

Meld dig in:

http://www.facebook.com/group.php?gid=31851790329&ref=mf

En artikel mere:

http://ibyen.dk/gadeplan/article537729.ece

*****************************************************************

SKRU’  BARE  LIDT NED*
 DIN NABO BLIVER GLAD!*

PÅ FORHÅND TAK

DIT NABOLAG

* Det drejer sig  mest om dine såkaldte informations og underholdnings instrumenters støj (tv, radio, HiFi, o. s. v.) Alle har jo sine egne ideer om fordybelse og ‘underholdning’, og har sin egen musiksmag, og har sit eget liv! Husk, at ikke alle har lyst til at stå op til hysteriske, manipulative ‘nyheder’ om morgenen, og ‘slappe af’ med uendelige tv-serier, eller dum-dum ‘discomusik’ eller lignende efter arbejdet! Men den mest vigtige fordybelses tid er i weekendene!

Og at sove uforstyrligt er heller ikke dårligt; TAK!

*  Når vi ikke chikanerer hinanden med vores instrumenter, der er tid til fordybelse! Det er noget som kan kun gøres personligt, sammen med børnene, med familien, eller alene med god mad, drikke, gode bøger, opbyggende musik, osv. Men i støjstrømmen er det helt umuligt (og vedvarende støj er stærkt sundhedsfarligt både psykisk og fysisk)!


MUSICURE PÅ CD

En lægevidenskabelig forskergruppe, som kalder sig Musica Humana, står bag projektet "Musik som medicin". Formålet er at skabe og dokumentere musikkens betydning for patienter indlagt på sygehuse. Niels Eje komponeret musikken, som han kalder MusiCure og den kan fås på CD.
Med CD-en følger et hæfte, der fortæller om musikkens historie og filosofien bag. CD'erne kan købes på apoteker eller via www.musicure.com. På www.musicahumana.dk findes alle tilgængelige oplysninger om forskerprojektet.

"Mest overreskende er det måske, at også mennesker, som ikke er patienter, har vist en stor interesse for musikken. Det bruger den til afstressning, afslapning, selvhealing, nogle har enda skrevet, at deres hovedpine er forsvundet. (...)
- Jeg tror, at det komplekse samfund vi lever i, har vi alle brug for pauser. Danskerne arbejder meget, og fjernsynet giver ikke en pause, det skaber bare mere forvirring." (Niels Eje komponist & oboist)


Flere relevante links:

Til dem som ville gerne spille musik men har ingen musikalsk uddannelse og/eller tror at de kan det ikke:
http://hjem.get2net.dk/intuitive

*
'Den uhørlige dræber'
Landsforeningen Infralydens Fjender

*
"De som kan ikke vise det mindste hensyn til deres medmenneske, arbejder i virkeligheden til Antikrist."
(Apokrif Johannes Evangelium)


"De som kan vise bare minimal hensyn til deres medmenneske, står tærsklen til Paradis."
(Sufi talesprog)Vi tror selvfølgelig at de fleste som udøver støjchikaneri bare ikke ved det. Vi er vokset op i en sådan grad larmende og egoistisk verden at vi er blevet halvdøve, og vi næsten slet ikke er opmærksomme på at bagved de i de meste tilfælde alt for tynde og uisolerede vægge, bor nogen andre som måske vil have lidt stilhed, eller spille noget afslappende
*
Så stor velfærd
Er slet intet værd
Når er der larm
Man bli' ikke lam
Men et agressivt dyr
Og det kan koste dyr'

(Børnerim)

*
Skru' bare lidt ned
Og gør en rigtig forskel!

*

MVH

‘NØRREBROS FORDYBELSES KOMITE’

Ps.: Alle er velkommen til at kopiere vores opfordning og sende den videre eller bruge som flyvesedler.
Vi anbefaler at gøre det anonymt når det hele handler først og fremmest om principper:

1. Alle har ret til at være i fred i sin lejlighed (bare skru' ikke op!;-)
2. Ingen har ret til at genere de andre med sine instrumenter.
3. Ingen burde 'bede om' at få ro!

Skriv til os:

 fordyb@lycos.com