Med Grimm og Gru kommer på NRK1 den 26. desember kl 13.25!


Det er ikke oppstatt reprise på programmet.


14.11.03.
NRK sier: "Vi venter fremdeles på en del avklaringer, men jeg skal love deg å komme med svar så snart vi vet noe."


03.03.03.
Jeg har nå kommet i kontakt med en som kjenner regissøren av Grimm og Gru, og har fått informasjon om hvem som eier rettighetene til offisiell visning av filmen, noe jeg har sendt videre til NRK. Jeg har fremdeles ikke fått svar, og kommer tilbake når jeg får dette.


11.12.2002
"Takk for din mail ang. Grimm og Gru.
Vi skulle så gjerne ha satt den opp igjen, og vi har virkelig forsøkt flere ganger gjennom flere år. Problemet er at vi ikke klarer å oppdrive noen distributør. Ja, vi har materialet her, men vi har ingen rettigheter til å sende programmet. Lisens kjøper vi nemlig fra gang til gang, og vi kan ikke sende programmet uten at kontrakten er i orden.
Det hadde vært morro å sende filmen for barn av i dag- det er flott musikk, og filmen har vært etterspurt mange ganger, men uten kontraktpartner kan vi altså ike gjøre det.
Vennlig hilsen og god jul
fra
Elin Raustøl
Innkjøpssjef
Barne- og ungdomsavdelingen-NRK"


8.11.2000
"Vi har faktisk ikke glemt Med Grimm og Gru- vi prøver alt vi kan å få fatt i produsenten for å få kjøpe visningen av filmen. Dette viser seg imidlertid ikke å være lett -vi gir ikke opp og har ennå noe tid nå før jul for å få det til.
Så får vi se hvordan det går.
Hilsen Elin Raustøl"


10.10.2000.
"Takk for henvendelsen.
Vi har fått mange henvendelser med ønske om reprise av Med Grimm og Gru. Sendeplaner fastsettes ca. 5 uker før sending. Julen er ikke ferdig planlagt enda, og vi kan derfor ikke si sikkert om den kommer eller ikke kommer.
Med vennlig hilsen
Nrk www.nrk.no
Informasjon og samfunnskontakt
Publikumsservice
Marianne Edvardsen
mailto:info@nrk.no"


27.9.1999
"Prosjektsjef for innkjøpte program i NRKs Barne- og ungdomsavdeling, Elin Raustøl, sier dette er et bra program som vi bør sende i reprise, kanskje neste jul.
Med vennlig hilsen for Programsjef Kalle Fürst, Kari Drangsholt, Barne- og ungdomsavdelingen, fjernsynet."


Tilbake til hovedsiden

Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!