Historien

Aller først var vi vitne til at alle skuespillerne sminket og kledde seg om til rollene sine, mens vi hørte Mom is home i bakgrunnen. Så befant vi oss i en ordentlig eventyrskog med mange fargerike dyr som lekte på en ordentlig drømmelekeplass. Det hele begynte med at Geitemoren, Rada, skulle til byen for å kjøpe noe, og da lærte hun geiteungene en sang ("Mommy's Home"), og når de hørte den, visste de at det var moren som kom. Så dro moren inn til byen, på markedet papegøyen hadde sunget om. Det de ikke visste, var at ulven og hans hjelpere, eselet, gaupa og lille-ulven, hørte på dem og skrev ned sangen, så da moren var gått, sang ulven så ungene skulle åpne døra. Men barna hørte på stemmen at det ikke var moren!

Så rømte storebror ut, for han ville også på markedet. Dessverre oppdaget ulvens tre hjelpere ham, så de jaget ham gjennom skogen, helt til han greide å hoppe over på en liten klippe. Der ble han sittende alene.

Det regnet og tordnet masse, så moren ble både våt og kald. Da hun endelig kom tilbake til huset og sang den lille sangen, var hun blitt hes! Gråtkvaldt sang hun for ungene sine, men de trodde at det var ulven! Så den stakkars moren måtte dra til harene for å sove der for natten.
Ulven kjøpte seg en kjole og hansker, og nå greide han å lure killingene. De åpnet døra, men da de så hvem det var, gjemte de seg alle sammen. Den eldste gjemte seg i et skap og ble ikke funnet. Men med resten av killingene i en sekk, løp ulven og hjelperne hjemover.
Moren ble frisk, kom hjem og oppdaget hva som hadde skjedd. Hun løp til byen, og alle laget en felle for ulven. De hakket opp all iden på vannet ulven måtte over for å komme hjem. Bamsefaren prøvde å blåse ulven ut mot den opphakkede isen, men det endte med at bjørnepappaen istedet falt på rompa! Til slutt begynte moren til geitekillingene å danse med ulven. Hele tiden så hang gullpengene hun skulle gi til ham i en pung i beltet, og mens de danser prøvde ulven å ta den. Til slutt danset de ut på broen over vannet, og der lurte moren ulven så han falt ned og rett gjennom isen! Og ulven og kameratene ble snille og gikk inn i skogen, men ikke før de hadde vinket farvel til moren og geitekillingene. Også vinket de tilbake, og det er det bildet rulleteksten kom over.


Tilbake til hovedsiden

Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!