Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Med Grimm og Gru

Er du en av de mange som går rundt og nynner på "Mom is home" nå og da? Eller er du en av dem som hver jul titter forhåpningsfullt i TV-guiden for å se om "Med Grimm og Gru" lyser opp en av juledagene? I så fall er denne siden noe for deg!


"Med Grimm og Gru" vil gå på NRK1 onsdag 28.12. klokken 14:35


Her kan du se litt over 13 minutter av den russiske versjonen helt gratis! Her kan du kjøpe filmen (på russisk)


I følge en brukerkommentar på www.imdb.com er det nå planer om å lage en DVD-utgivelse av musikalen! (takk til Marit Brevik for tipset)


Fakta om musikalen - Sanger - Eventyret - Historien i musikalen - Hva skjer? - PR siden har fått


NRK har sendt musicalen igjen, så underskriftskampanjen er ikke lenger nødvendig.
Det var over tusen fans som skrev seg inn i underskriftskampanjen, det viser hvor mange nordmenn som ønsket musikalen igjen, og det er trolig med deres hjelp vi fikk et gjensyn i jula.

Lurer på på hva som ble skrevet? Eller kanskje om noen du kjenner har skrevet seg inn? Da kan du trykke her, så kan du lese alle underskriftene!


"Med Grimm og gru" er dessverre ikke mulig å få tak i på engelsk, men nå har du muligheten til å få den på russisk (originalen)! Det er ikke helt det samme, men hva gjør det vel om sangene er på engelsk eller russisk? På siden står alt på russisk, derfor vil jeg anbefale altavista.com's oversetter.
Her kan du få tak i Mama!
(takk til Lene Vik Olsen for tipset!)


Er du interessert i å lese manuset til "Med Grimm og gru"? Eller kanskje sette den opp sammen med venner? Det er faktisk mulig! Ved å gå inn på Dramas.no kan du låne manuset og få hjelp til å søke om spilletillatelse. Det er Heljar Berge som har skrevet musicalen om til scene, og det går under navnet "Rockeulven og de syv geitekillingene".


Det er desverre hverken mulig å få tak i filmen eller et soundtrack. Men bandet Poor Rich Ones har gitt ut et singel med sangen "Mommy", som er en rocka utgave av "Mommy's home". Nå har også bandet A.Moe gitt ut en technoversjon av sangen, og den finnes i musikkbutikker over hele landet.


Takk til alle som har hjulpet med opplysninger om alt!