Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

OKTOBER 2001:

Onsdag 17. oktober 2001
Vi gratulerer i dag Tommy Dåstøl med hans 29-års-dag.

Torsdag 11. oktober 2001
Åsgårdstrands Jan Ivar Linløkken har også denne sesongen blitt tildelt flest stjerner av spillerne på våre lokale lag. Også denne listen åpenbarer en mangel på fremtredene angrepsspillere. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her
.

Sesongen kan ende med nedrykk for fire av våre lokale fotballag, og skremmende mangel på målscorere kan være en forklaring på lagenes svake sesong. Ingen spillere har scoret mer enn 10 seriemål for en av våre klubber i lavere divisjoner denne sesongen. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her
.

Halmstrået Borre og Åsgårdstrands klamrer seg til for å redde sin plass i divisjonssystemet, ser ut til å være av det tynneste slag. Lagene starter trolig i henholdsvis 4. og 5. divisjon neste sesong. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her
.

Onsdag 10. oktober 2001
Tre spillere har forlatt Åsgårdstrand etter denne sesongen. Tor-Inge Weiseth fikk kun en kamp for ÅIF som innbytter mot Sem før han forlot klubben. I tillegg har Thomas Ulseth og Kjell Toft Pettersen som brakk beinet i sesongoppkjøringen takket for seg.

Nok en sesong er over, og det er på tide å kåre årets spiller for 2001-sesongen. Joacim Eskedal vant "supporternes spiller" i fjor, mens Jan-Ivar Linløkken ble kåret til årets spiller i Gjengangeren i fjor og etter denne sesongen. Stemmeskjema ligger på venstre side.

Tirsdag 9. oktober 2001
Tønsbergs Blad har forsøkt å resonere seg frem til hvem som rykker opp og ned i Vestfolds divisjoner denne høsten. Les hele saken ved å trykke her
.

Planleggingen av en ny kunstgressbane i Åsgårdstrand foregår ikke uten vanskeligheter. Nå har Borre kommune funnet ut at området som var tiltenkt er for lite.
Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her
.

Lørdag 6. oktober 2001
4. divisjon, Åsgårdstrand Idrettsplass
Åsgårdstrand IF - Fevang FK (0-0) 1-3
Tapet mot Fevang betyr at det sannsynligvis blir 5. divisjonsspill for Åsgårdstrand IF neste sesong. Kodal slo Larvik BK 5-2 i Larvik og gikk dermed forbi ÅIF på tabellen.
ÅIF havnet til slutt på tiende plass med tre lag bak seg på tabellen - men i følge Håkon Bondal fra Vestfold Fotballkrets blir det etter all sannsynlighet nedrykk for de blåkledde.
Første-omgangen var sjansefattig, og spillerne var tydeligvis klare av alvoret i denne kampen. Nykomlingen Ole Morten Skog var eneste spiller som forsøkte å piske opp laget - men desverre til ingen nytte.
I andre omgang forandret kampbildet seg totalt. Fevang kom lettere og lettere igjenom et tynt ÅIF-forsvar, og da en Fevang-spiller fikk stå alene på bakerste stolpe midtveis i omgangen, ble det enkelt 1-0 til gjestene.
Dermed måtte ÅIF kjøre fremover for å forsøke å berge plassen, men i stedet øket vertene til 2-0.
Kjell Lindseth kom innpå mot slutten av kampen for første gang siden serieåpningen i april, og det tok ikke lang tid før han markerte seg med redusering til 1-2.
Men dette var ikke Åsgårdstrands dag. Fem minutter før slutt scoret Fevang sitt tredje mål for dagen, og dermed ble det tap igjen og muligens nedrykk til 5. divisjon.
Det skal sies at ÅIF manglet fem forsvarsspillere; Joacim Eskedal (bortreist), William Landsend (bortreist), Carl Eric Svensson (bortreist), Rune Andersen (skadet), Bjørn Erik Bergmann (skadet) og spissen Frank Vee (suspendert).
ÅIF: Steinar Aker - Jan-Ivar Linløkken, Tommy Dåstøl, Thomas Nilsen - Ståle Rydberg, Arne Lunde, Håvard Wormdal, Rolf Lund, Oddvar Thuve - Håvard Wormdal, Martin Jøreng (Kjell Lindseth)
Gult kort: Tommy Dåstøl
Kampreferat fra Gjengangeren
.

Fredag 5. oktober 2001
Selv om sesongen enda ikke er helt avsluttet, er avsluttningsturen allerede i boks. A-laget reiser til Jegertunet Hotell utenfor Risør fredag 16. november og blir over helgen. Dersom noen ønsker å være med, er det bare å kontakte Steinar Aker på tlf. 958 21 678.

Reservenes kamp mot Kvelde ble igjen utsatt ettersom ÅIF ikke kunne stille lag. Det er enda ikke klart når sesongens siste rek-kamp skal spilles.

Mandag 1. oktober 2001
Reservenes kamp mot Kvelde ble i går utsatt. Kampen spilles i stedet førstkommende onsdag kl. 17.30 på Kvelde Idrettsplass.

På grunn av flytting vil ikke resultater og statistikk bli oppdatert før om noen dager. Vi beklager dette.