Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

NOVEMBER 2001:

Torsdag 22. november 2001
Borre jobber med å forsterke sin stall, etter å ha mistet keeper Robert Svensen til Falk. Arne Lunde har ankommet fra Åsgårdstrand. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her
.

Per-Arne Tveiten har sagt ja til å trene Åsgårdstrand IF neste sesong. Forrige sesong var han med i trener-teamet til FK Ørn-Horten i 1. divisjon, men valgte nylig å skifte arbeidsgiver foran 2002-sesongen.
Tveiten hadde ansvaret for Ørns rekrutter denne sesongen, og tok laget opp fra fjerde til tredje divisjon etter å ha blitt nummer to i serien 2001.
Tveiten bor i Åsgårdstrand og har også tidligere spilt og trent ÅIF.
Martin Jøreng, som hadde treneransvaret 2001-sesongen, fortsetter trolig som spiller for klubben.

Onsdag 21. november 2001
Vi avsluttet avstemningen på Årets Spiller 2001 før helgen. Oddvar Thuve gikk av med seieren og ble diplomiert med tittelen "Årets spiller kåret av supporterne".

Under årsmøtet til Åsgårdstrands fotballgruppe i går kunne man glede seg over en sesong hvor man hadde seiret både sportslig og miljømessig. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her
.

Mandag 19. november 2001
Vi gratulerer i dag midtbanespiller og kaptein Thomas Nilsen med hans 30-års-dag.

ÅIF var på avsluttningstur i Risør denne helgen. Her ble Jan Ivar Linløkken tildelt prisen for årets spiller - forøverig for tredje sesong på rad. Frank Vee fikk prisen for årets toppscorer (9 mål).

Onsdag 14. november 2001
Simen Råen er alikevel ikke klar for SK Falk. Han trener kun med klubben og deltok for Falk 2 i KM i helgen, men har ikke meldt noen overgang.

Tirsdag 13. november 2001
Juniorkeeper Simen Råen har gått til SK Falk. Unggutten fikk ingen A-kamper for ÅIF, men satt på benken i brorparten av kampene i 2001-sesongen.
Midtbanespiller Arne Lunde kan også være på vei bort fra Åsgårdstrand. 3. divisjonsklubben Borre IF er interessert i å få 25-åringen tilbake til klubben han spilte for i 2000.

Mandag 12. november 2001
Åsgårdstrand deltok denne helgen i Kretsmesterskapet i innendørsfotball. Det ble to tap og en seier i gruppespillet, og dermed ble det ingen kvartfinale for ÅIF denne gangen.
I den første kampen sørget Jan Ivar Linløkken for 1-0 ledelse mot Eik-Tønsberg, men klubben som snart forvandles til FK Tønsberg scoret to ganger før sluttsignalet gikk, og det ble dermed 1-2 tap.
I den neste kampen mot SK Falk, tok ÅIF ledelsen igjen - nok en gang etter scoring av Linløkken. Men på tampen av kampen kontret Falk inn to ufortjente mål og tok dermed med seg alle de tre poengene.
Dermed var ÅIF allerede ute av turneringen, og den siste kampen mot Husøy ble kun et pliktløp. Linløkken, Kjell Lindseth (2) og Rolf Lund sørget for 4-1 seier, og dermed ble det i hvertfall pluss-målforskjell når tabellen var komplett.
Eik gikk videre fra vår pulje, men det var Ivrig som stakk av gårde med KM-trofeét 2001 etter 2-0 seier over Sandefjord Fotball i finalen.
Les mer om KM i Gjengangeren
eller i Tønsbergs Blad.

Lørdag 10. november 2001
Vi gratulerer i dag midtbanespiller Jan Ivar Linløkken med hans 30-års-dag, og angrepsspiller Christian Heian med hans 19-års-dag.

Tirsdag 6. november 2001
Vi gratulerer i dag angrepsspiller Kristoffer Larsen med hans 19-års-dag.

Trener Martin Jøreng gikk nylig ut i Gjengangeren og kritiserte Vestfold Fotballkrets og Håkon Bondal for håndteringen av nedrykkssituasjonen.
Vi har funnet et lite utklipp fra brevet til Bondal der han sier: "Sjansene må være SVÆRT små for at Åsgårdstrand beholder plassen."
Kanskje greit å være litt mer optimistisk?

Mandag 5. november 2001
Åsgårdstrand hadde belaget seg på nedrykk til 5. divisjon, før de før helgen fikk kontrabeskjeden fra Vestfold Fotballkrets (VFK). Årets trener Martin Jøreng ble både lettet og irritert. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her
.

Fredag 2. november 2001
ÅIF skal delta i Kretsmesterskapet i innendørsfotball lørdag 10. november i Slagenhallen. Motstandere i gruppespillet er Falk, Husøy og Eik.
For å se alle gruppene, trykk her
.
For å se kampoppsettet, trykk her
.

Trener Martin Jøreng sa i går opp sin stilling som trener for Åsgårdstrand IF, trolig for å gå inn i et samarbeid med Kjetil Kristoffersen i FK Ørn-Horten.
Jøreng samarbeidet også med Kristoffersen i 2000-sesongen - da for damelaget til Larvik.
ÅIF er allerede i gang med å finne en erstatter, og vi kommer tilbake med mer informasjon om dette i den nærmeste fremtid.
Jøreng ledet laget gjennom 2001-sesongen, og holdt klubben oppe i 4. divisjon etter opprykket i 2000.
Han fikk også med seg syv kamper som spiller, hvorav fire var fra start.
Vi kan ikke gjøre annet enn å takke Martin for hans innsats for ÅIF, og ønske ham lykke til videre med trenerkarrieren.

Så kom endelig den gledelige nyheten om at Åsgårdstrand beholder sin plass i 4. divisjon.
Borre og Halsen beholdt sine plasser i 3. divisjon og dermed ble det en positiv dominoeffekt nedover i divisjonssystemet.
ÅIF og Fevang beholdt plassene sine i 4. divisjon, mens Barkåker og Andebu får fornyet kontrakt i 5. divisjon.
Les mer om denne saken i Tønsbergs Blad ved å trykke her
.

Frank Vee har gått tilbake til SK Falk igjen. 26-åringen gikk fra Falk til ÅIF midt i forrige sesong, og ble toppscorer med sine ni mål på elleve kamper.
Nå vender han tilbake til Falk igjen for å prøve lykken i tredje divisjon på nytt.