Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

NOVEMBER 2000:

Søndag 19. november 2000
Vi gratulerer i dag Thomas Nilsen med hans 29-års-dag.

Mandag 13. november 2000
Åsgårdstrand IF gjorde sine saker bra i kretsmesterskapet i innendørsfotball på søndag. ÅIF kom til kvartfinalen, men der ble Eik Tønsberg et par nummer for store.
I gruppespillet imponerte ÅIF med to seiere og en uavgjort på sine tre kamper. I første kamp ble det 1-1 mot 1. divisjonslaget FK Ørn-Horten. Jan-Ivar Linløkken sørget for 1-0 på et frispark, men Ørn utliknet like etter. Deretter var det gjevnspilt - men ÅIF hadde de største sjansene og Linløkken burde avgjort på åpent mål i slutten av kampen.
I kamp nummer to var ÅIF overlegne i spillet mot Borre IF, men vant bare 2-1 etter scoringer av William Landsend og Jan-Ivar Linløkken. De blå kom til mange gode sjanser, men Robert Svendsen sto meget bra i mål for Borre.
I tredje og siste gruppespill-kamp ble det 1-0 over Fevang til tross for at seier ikke var nødvendig for å gå videre. Kai Thorstensen scoret kampens eneste mål, og ÅIF ble dermed beste to'er i KM og fikk møte Eik i kvartfinalen.
Eik hadde kommandoen fra start til slutt og vant fortjent 5-1. Bjørn Erik Bergmann scoret et sjeldent mål for ÅIF, og var sammen med resten av lagkammeratene stort sett fornøyd med turneringen sett under et.
Følgende spillere deltok for ÅIF: Steinar Aker, Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, William Landsend, Thomas Nilsen, Jan-Ivar Linløkken, Kai Thorstensen, Ståle Rydberg, Thomas Ulseth, Christian Tunholt og Kai Kristiansen.
Sandefjord Fotball vant turneringen etter å ha slått Ørn 3-2 i finalen.

Torsdag 9. november 2000
Puljene i KM er trukket, og ÅIF havnet i gruppe 3 sammen med Ørn-Horten, Borre IF og Fevang. Kampene spilles førstkommende søndag.

Tirsdag 7. november 2000
Trener Roar Stensnes overrasket de fleste da han i går offentliggjorde at han må gi seg som trener for Åsgårdstrand IF. 42-åringen har ledet ÅIF siden 1997, og har siden den tid vært en populær og god trener for klubben. Hjelpetrener Trond Sørensen vil ta over hovedansvaret, men om det blir midlertidig eller ikke blir avgjort mot nyttår.

Mandag 6. november 2000
Vi gratulerer i dag Kristoffer Larsen med hans 18-års-dag.

Fredag 3. november 2000
Åsgårdstrand IF står som arrangør når KM i five-a-side sparkes i gang søndag 12. november. Innendørsturneringen spilles i Slagenhallen på Tolvsrød utenfor Tønsberg. Kampoppsett og annen informasjon kommer så snart det er klart.