Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

MARS 2000:

Fredag 31. mars 2000
Kampprogrammet for juniorene er nå klart. 2000-oppsettet finner du under siden til juniorlaget.

Torsdag 30. mars 2000
Frank Vee scoret hat-trick da ÅIF slo Nanset med 4-0 i går. Nanset startet best og hadde de største sjansene - blandt annet en heading i tverrliggeren. Men ÅIF hadde også sine sjanser og Frank Vee missbrukte en 100%-sjanse tidlig i kampen.
Men ÅIF tok ledelsen alikevel midtveis i omgangen etter et mønsterangrep som startet på venstresiden. Ballen ble crosset helt over til Oddvar Thuve, som like elegant la ballen inn til Frank Vee som headet inn ledelsen.
Mot tampen av omgangen kom Tom Brunstad alene med keeper, men avslutningen var for dårlig.
I andre omgang dominerte hjemmelaget i store perioder. Nok et mønsterangrep ble rullet opp på venstresiden, og denne gang var det Oddvar Thuve som fikk siste touch på ballen.
Gjestene fra Larvik mistet gløden etter denne scoringen, og tillot Frank Vee å sette to baller bak sin keeper.
En bra gjennomført kamp av Åsgårdstrand, som nå har scoret 26 mål på 7 kamper. I tillegg har de tettet igjen bakover og kun sluppet inn to mål på di fire siste kampene.
Laget: Steinar Aker - Ståle Rydberg, Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, Idar Andersen (William Landsend) - Tommy Dåstøl (Idar Andersen), Tom Brunstad (Tom Erik Pedersen), Thomas Nilsen, Jahn Ivar Linløkken - Oddvar Thuve, Frank Vee

Mandag 27. mars 2000
ÅIF har vist god form denne våren, og vant igjen da SK Falk inviterte til treningskamp på Nykirke Idrettsplass. Til tross for at Falk stilte med et godt besatt reservelag, klarte Åsgårdstrand å slå "by-rivalen" 2-1.
Frank Vee sørget for 1-0 på tampen av første omgang da han gikk i duell med keeper og fikk headet inn innlegget. Falk-spillerne protesterte på scoringen ettersom Vee var noe tøff mot keeperen, men til ÅIFs store glede ble målet godkjent.
Midtveis i andre omgang ble Oddvar Thuve revet ned av keeperen innenfor vertenes 16-meter, og Joacim Eskedal satte straffen sikkert i mål.
Mot slutten presset Falk mer og mer, og fikk uttelling mot slutten ved en dødball.
En positiv seier der Jahn Ivar Linløkken fikk forsøke seg igjen etter et lengere skadeavbrekk.
Laget: Steinar Aker - Ståle Rydberg, Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, Idar Andersen - Tommy Dåstøl (Tom Erik Pedersen), Thomas Nilsen, Christian Tunholt, Trond Morten Hafsnes (Jahn Ivar Linløkken) - Frank Vee, Oddvar Thuve

Torsdag 23. mars 2000
Forsvarsspillet var strålende da ÅIF i går kveld slo Skoppum med 3-0 på kunstgress i Lystlunden. Den bakre fireren spilte sin mest solide kamp i oppkjøringen til sesongen, anført av Bjørn Erik Bergaman og Joacim Eskedal.
Fremover på banen var ÅIF effektive og tok ledelsen midtveis ut i 1. omgang ved Tommy Dåstøl. Lysluggen er ikke kjent for å være noen målkonge, men dette var faktisk Dåstøls fjerde mål på like mange kamper.
Oddvar Thuve øket deretter ledelsen til 2-0 etter å ha løpt fra Skoppum-forsvaret i gjenkjennelig Thuve-stil.
Mot slutten av omgangen fikk ÅIF straffespark etter en nedrivning i feltet, men Ståle Rydberg klarte ikke å lure den tidligere ÅIF-keeperen Rune Engerønningen.
I andre omgang byttet Åsgårdstrand ut nesten hele laget, men klarte alikevel å ha kontrollen over vertene. Tom Erik Pedersen fikk tuppet inn 3-0 tidlig i omgangen etter mye klumsing foran Skoppums mål.
Etter dette ble kampen i sin helhet ganske kjedelig med mye midtbanekriging, og få målsjanser for noen av lagene. Alt i alt en sterk kamp igjen av ÅIF - spesielt defensivt.
Laget: Steinar Aker - Ståle Rydberg (Idar Andersen), Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, William Landsend - Trond Morten Hafsnes (Oddvar Thuve), Christian Tunholt, Tom Brunstad (David Rosander), Tommy Dåstøl (Roy Edvartsen) - Oddvar Thuve (Tom Erik Pedersen), Frank Vee (Kjell ...)

Mandag 20. mars 2000
Det ble i går kveld bestemt at ÅIF skal møte Falk 2 i treningskamp på Nykirke Idrettsplass (grus) førstkommende søndag kl. 14.00.

Søndag 19. mars 2000
Vi retter opp en liten feil fra forrige kampreferat. Det var Rolf Lund (og ikke Tom Brunstad) som scoret det andre målet mot Ivrig.

Torsdag 16. mars 2000
Frank Vee ble dagens mann da ÅIF slo Ivrig med 4-1 i Lystlunden i går. Men det var gjestene som tok ledelsen etter en corner ca. et kvarter ut i kampen. Da tok Vee tak i det for ÅIF og fintet ut det som sto i veien og la inn til Tommy Dåstøl som satte inn utlikningen.
Deretter gjorde Vee nok et glimrende forarbeid som Rolf Lund satte bak Ivrigs keeper, og ga ÅIF en 2-1 ledelse før pause. I andre omgang tok ÅIF enda mer over, og kjørte til tider over bortelaget. Oddvar Thuve scoret sitt fjerde mål på fire kamper etter fremspill av Vee før et selvmål forårssaket av samme Vee førte til 4-1 og en komfortabel seier for ÅIF-gutta.
Laget: Steinar Aker - Ståle Rydberg, Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, William Landsend (David Rosander) - Tom Brunstad, Thomas Nilsen, Rolf Lund, Tommy Dåstøl - Frank Vee, Oddvar Thuve

Mandag 13. mars 2000
ÅIF tapte søndag 2-3 for Fevang etter å ha ledet 2-0 ved pause. Frank Vee var en konstant trussel foran gjestenes mål, og sto bak begge ÅIF-målene. Først rundet han 3-4 forsvarere før han trillet ballen til Tommy Dåstøl som enkelt kunne sette inn 1-0. Deretter gjorde Vee den samme jobben enkel for Oddvar Thuve som øket ledelsen. Etter pause kom Fevang sterkere tilbake og fikk til slutt uttelling på sine mange sjanser. To forsvarsfeil førte til scoringer i mot, mens et lykketreff forsvant bak ÅIF-keeperen.
Laget: Steinar Aker - William Landsend, Joacim Eskedal, Stig Solem, Bjørn Erik Bergmann - Tom Brunstad (Tom Erik Pedersen), Thomas Nilsen (Christian Tunholt), Rolf Lund (Thomas Ulseth), Tommy Dåstøl - Oddvar Thuve, Frank Vee

Fredag 10. mars 2000
Jahn Ivar Linløkken fikk en vridning i foten i kampen mot Nykirke for en snau uke siden. Midtbanespilleren har ikke trenet siden da, og kommer ikke til å kunne trene igjen før om tidligst en uke. Han må dermed stå over treningskampene mot Fevang og Ivrig.

Mandag 6. mars 2000
ÅIF møter 4. divisjonsklubben Fevang i treningskamp førstkommende søndag. Sandefjordsklubben spilte 1-1 mot Falk i januar og har opprykk til 3. divisjon som målsettning denne sesongen.

ÅIF slo Nykirke med hele 7-3 på Nykirke Idrettsplass på lørdag. ÅIF tok ledelsen tidlig ved Oddvar Thuve, men Nykirke kom tilbake og scoret to ganger før Jahn Ivar Linløkken utliknet til 2-2. Deretter tok Nykirke ledelsen igjen før Tommy Dåstøl tuppet inn 3-3 rett før pause.
I andre omgang tok Åsgårdstrand mer over, og scoret ved fire anledninger ved Frank Vee, Joacim Eskedal (2) og Tom Erik Pedersen. Frank Vee fikk i tillegg et mål annulert for offside.
Laget: Steinar Aker - Ståle Rydberg, Bjørn Erik Bergmann, Stig Solem, William Landsend (Idar Andersen) - Tommy Dåstøl (Tom Erik Pedersen), Jahn Ivar Linløkken, Thomas Nilsen, Joacim Eskedal - Frank Vee, Oddvar Thuve (Christian Tunholt)