Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

JUNI 2001:

Fredag 29. juni 2001
4. divisjon, Fevang Idrettspark
FEVANG FK - ÅSGÅRDSTRAND IF (0-0) 0-0
Det ble nok en målløs kamp da Åsgårdstrand gjestet Fevang FK i Sandefjord i dag.
Åsgårdstrand tok initiativet fra start, men kom aldri til noen store målsjanser i den første omgangen. Heller ikke Fevang hadde noen farligheter foran gjestenes mål, og etter en kjedelig første omgang sto det 0-0.
I andre omgang løsnet det mer til. Joacim Eskedal var nære på ved en anledning, mens Jan Ivar Linløkken og Kai Kristiansen også hadde sine muligheter.
Ståle Rydberg missbrukte den største da Carl Eric Svensson dribblet seg igjennom Fevang-forsvaret og serverte ballen til Rydberg - men desverre fikk keeperen en hånd på ballen.
På den andre siden ble det også en del sjanser. Et skudd gikk i tverrliggeren, mens to-tre skudd ble reddet av ÅIFs keeper.
Åsgårdstrand sliter med å score mål for tiden, men nå er det i hvertfall tett bakover. Rune Andersen debuterte som stopper, mens trener Martin Jøreng fikk en omgang som høyre kantspiller.
ÅIF: Steinar Aker - Bjørn Erik Bergmann*, Rune Andersen*, William Landsend* - Ståle Rydberg, Jan Ivar Linløkken, Arne Lunde, Tommy Dåstøl*, Martin Jøreng (Kai Kristiansen 45) - Joacim Eskedal, Håvard Wormdal (Carl Eric Svensson 75).
Gult kort: Håvard Wormdal
Kampreferat fra Gjengangeren

Vi gratulerer i dag midtstopper Bjørn Erik Bergmann med hans 29-års-dag.

Reservene tapte i går 3-5 for Kvelde etter å ha ligget under 1-3 ved pause på Åsgårdstrand Idrettsplass. Jim Arnesen scoret to, mens Kristoffer Larsen scoret et for ÅIF.

Onsdag 27. juni 2001
Vi gratulerer i dag midtbanespiller Kris Georgsen med hans 23-års-dag.

Med ni mann slo reservene Tømmerholts reserver 3-0 på Tømmerholt Idrettsplass i går, etter å ha ledet 2-0 ved pause. Torstein Auensen sørget for alle scoringene for ÅIF.

Fredag 22. juni 2001
4. divisjon, Åsgårdstrand Idrettsplass
ÅSGÅRDSTRAND IF - KODAL IL (0-0) 0-0
Åsgårdstrand dominerte kampen mot Kodal, men igjen ble det bråstopp foran gjestenes mål.
Joacim Eskedal hadde to store sjanser for ÅIF i den første omgangen, mens Frank Vee og Oddvar Thuve også misset på gyldne muligheter.
Ståle Rydberg og Oddvar Thuve var kreative på kantene, mens midtbane-trioen kjempet iherdig på midten og vant stort sett alle duellene.
Også bak var det forholdsvis trygt, og kun ved to-tre anledninger fikk gjestene testet ÅIF-keeperen.
I andre omgang presset fortsatt ÅIF uten å få uttelling, og det ble dermed 0-0 på Åsgårdstrand Idrettsplass.

ÅIF: Steinar Aker - Bjørn Erik Bergmann, Tommy Dåstøl, William Landsend* - Ståle Rydberg**, Jan Ivar Linløkken*, Arne Lunde*, Kris Georgsen*, Oddvar Thuve (Carl Eric Svensson 80) - Joacim Eskedal (Kai Kristiansen 85), Frank Vee.
Gult kort: Joacim Eskedal og Frank Vee
Kampreferat fra Gjengangeren

Torsdag 21. juli 2001
Frank Vee sesongdebuterte for reservene da Nykirke ble slått med 8-4 på Åsgårdstrand Idrettsplass i går. Vee sørget for hele fem scoringer, mens Håvard Løvmo ordnet to og Knut Hansen scoret et for de blåkledde. Frank Vee får sin A-lags-sesongdebut mot Kodal i morgen.

Mandag 18. juni 2001
Reservene tapte 1-5 for Sems tredjelag etter å ha ligget under 0-4 ved pause på Åsgårdstrand Idrettsplass i går. Håvard Løvmo sørget for vertnes scoring.

Fredag 15. juni 2001
4. divisjon, Vesterøya Idrettspark
SANDAR IL - ÅSGÅRDSTRAND IF (1-2) 1-3
Etter åtte kamper på rad uten seier ble det endelig tre poeng da Sandar IL inviterte til seriekamp på Vesterøya Idrettspark i Sandefjord.
ÅIF scoret på sin første sjanse etter få minutters spill på et langt innkast fra Jan Ivar Linløkken. Joacim Eskedal stusset ballen videre til bakerste stolpe der Kris Georgsen uforstyrret fikk heade inn 1-0.
Men Åsgårdstrand tillot vertene å komme tilbake i kampen, og et lykketreff fra en Sandar-spiller gikk over gjestenes keeper, i tverrliggeren og såvidt over streken.
Men heretter dominerte de blåkledde kampen, og Arne Lunde sørget for 2-1 ledelse med en nydelig volley etter fremspill av Kris Georgsen.
Åsgårdstrand fikk flere sjanser i 1. omgang, men klarte ikke å omsette sjanser i mål og pauseresultatet ble dermed 2-1.
I andre omgang fortsatte ÅIF å presse Sandar, men det måtte en straffe til før ledelsen ble øket. En Sandar-spiller handset på målstreken og fikk merkelig nok bare gult kort.
Ståle Rydberg fikk prøve seg fra straffemerket, og 35-åringen satte ballen bak vertenes keeper.
Sandar kom til noen sporadiske sjanser, men satte aldri gjestenes keeper på prøve. På den andre siden hadde Oddvar Thuve og Kai Kristiansen et par store sjanser, men ingen som resulterte i scoring - og dermed ble det 3-1 til Åsgårdstrand IF som tok sin første borteseier for sesongen.

ÅIF: Steinar Aker - Carl Eric Svensson* (Kai Kristiansen 45), Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal**, Thomas Nilsen - Ståle Rydberg, Jan Ivar Linløkken*, Arne Lunde, Kris Georgsen** - Oddvar Thuve, Håvard Wormdal (Kim Edvartsen 85).
Gult kort: Oddvar Thuve og Arne Lunde
Kampreferat fra Gjengangeren

Tirsdag 12. juni 2001
Reservene tapte i dag 1-6 for Helgerøds reserver etter å ha ligget under 0-5 ved pause på Helgerød Idrettsplass. Rolf Lund scoret gjestenes mål på straffe.

Keeper Hans Arne Tveiten går på utlån til 1. divisjonsklubben FK Ørn-Horten med umiddelbar virkning. Tveiten blir minimum utlånt i en måned, men dersom Benny Nielsen i Ørn-Horten ikke er tilbake innen den tid, forlenges lånet.

Mandag 11. juni 2001
Reservene knuste i går Teie 3 hele 12-4 etter å ha ledet 7-0 til pause. Knut Hansen, Carl Eric Svensson og Lars Jørgen Fredriksen sørget for to scoringer hver, mens Kai Kristiansen, Håvard Løvmo, Torstein Auensen, Rolf Lund og Tor-Martin Tyribakken sørget for et hver i tillegg til et selvmål.

Søndag 10. juni 2001
Frank Wee spiller ikke dagens Falk-kamp mot Fossum. Angriperen har ikke funnet seg til rette i klubben og er nå på vei tilbake til Åsgårdstrand. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her

Fredag 8. juni 2001
4. divisjon, Åsgårdstrand Idrettsplass
ÅIF - NANSET IF (2-3) 2-3
Åsgårdstrand gjorde enkle feil i hjemmekampen mot Nanset IF og måtte belage seg på nok et tap til tross for å ha dominert kampen totalt.
Gjestene tok ledelsen tidlig etter en feilvurdering i Åsgårdstrand-forsvaret, men vertene kom raskt tilbake og utliknet til 1-1 ved Oddvar Thuve etter at Nanset-keeperen måtte gi retur på et skudd fra Håvard Wormdal.
Et halvt minutt senere gikk Nanset opp til 1-2 etter nok en forsvarsfeil, og ikke lenge etter endte nok en slurv i forsvaret til scoring og 1-3.
Men Åsgårdstrand var tente på å vinne, og reduserte til 2-3 like før hvilen. Ståle Rydberg la inn fra venstre, og en Nanset-forsvarer sendte ballen i eget mål.
I andre omgang var Åsgårdstrand totalt dominerende og skapte et ti-talls sjanser. Men det ble ikke scoring til tross for at ballen to ganger lå i nettet bak gjestenes keeper. Begge gangene ble scoringene annulert for offside.
I tillegg hadde ÅIF en rekke store sjanser, og Kris Georgsen var nærmest med en heading som gikk i tverrliggeren og spratt på streken og ut.
ÅIF: Steinar Aker - Ståle Rydberg, Bjørn Erik Bergmann, Tommy Dåstøl, William Landsend - Kris Georgsen, Arne Lunde*, Jan-Ivar Linløkken, Oddvar Thuve (Hans Arne Tveiten 88) - Joacim Eskedal (Kai Kristiansen 45), Håvard Wormdal.
Gult kort: ÅIF: Tommy Dåstøl / Nanset: 0
Kampreferat fra Gjengangeren

Torsdag 7. juni 2001
Gårsdagens reservelagskamp mot Sem 3 ble utsatt eller avlyst ettersom gjestene fra Tønsberg ikke kunne stille lag.

Rolf Kristian Lund er tilbake i Åsgårdtrand etter et og et halvt års pause. Midtbaneteknikkeren satser nå for fullt igjen for de blåkledde.

Onsdag 6. juni 2001
Vi referer fra falkfotball.net:
"Frank Wee kommer til å gå i dialog med Åsgårdtrand om en overgang tilbake dit. Han har ikke slått seg til ro som kant i Falk, og velger derfor å gå tilbake til ÅIF for å spille spiss, istedenfor å slåss for en spissplass i Falk.
Supporterne er selvsagt ikke fornøyd med dette, og nettredaksjonen blir nedringt av anonyme mennesker som lurer på om Wee er litt feig som ikke vil slåss for den blå drakta og klubben.
Vi stiller oss selvsagt ikke nøytrale, og er enige i kritikken.
Ja, vi er tross alt ikke noen Åsgårstrandsupportergjeng heller!
Frank: Kjenn din plass og din farge. Den er Falk-blå, og ikke Åsgårstrand-blass!
Vi følger utviklingen med argusøyne, og våre egne."

Tirsdag 5. juni 2001
4. divisjon, Virik Idrettspark
STORE BERGAN IL - ÅIF (2-0) 2-2
Åsgårdstrand spilte en bra kamp mot Store Bergan i Sandefjord, men klarte ikke å ta med seg tre poeng fra Virik Idrettspark.
Begge lagene hadde hver sin store sjanse i begynnelsen av kampen. Vertene fikk frispark fra 16 meter, men klarte ikke å utnytte muligheten. På motsatt side headet Joacim Eskedal i tverrliggeren.
Mot slutten av omgangen hadde Sandefjordslaget flere farlige cornere, og utnyttet to av dem som dermed førte til pauseresultatet 2-0.
I andre omgang gikk ÅIF ut med en ny og hardere innstilling, og klarte til slutt å snu kampen til 2-2 etter to flotte scoringer.
Oddvar Thuve avsluttet først et godt innlegg fra Kai Kristiansen med hodet, før Joacim Eskedal sørget for 2-2 med en ny heading som ble ekspedert i mål etter et glimrende frispark fra Jan Ivar Linløkken.
Det ble desverre ingen flere scoringer for de blåkledde, men kampen viste i hvertfall at Åsgårdstrand er på rett vei.
ÅIF: Steinar Aker - Ståle Rydberg, Bjørn Erik Bergmann, Tommy Dåstøl*, Thomas Nilsen (Torstein Auensen) - Kai Kristiansen (Kim Edvartsen), Arne Lunde**, Jan-Ivar Linløkken*, Kris Georgsen* - Oddvar Thuve, Joacim Eskedal.
Gult kort: ÅIF: Ingen / Store Bergan: 3

Fredag 1. juni 2001
4. divisjon, Åsgårdstrand Idrettsplass
ÅIF - ØRN-HORTEN 2 (2-3) 3-5
Endelig løsnet det for angriperne i ÅIF, men desverre er forsvarsspillet fortsatt for dårlig, og det ble derfor 3-5 tap for Ørn-Hortens reserver på Åsgårdstrand Idrettsplass.
Ørn kom best igang, men klarte ikke å omsette sine sjanser. Derimot var ÅIF effektive og tok ledelsen etter imponerende vingspill av Kai Kristiansen og en like imponerende heading av Kris Georgsen.
Men ledelsen varte ikke lenge, og i løpet av kort tid snudde gjestene 1-0 til 1-2.
Oddvar Thuve avsluttet så et mønsterangrep etter en stuss fra omskolerte Joacim Eskedal som spilte spiss for anledningen, og dermed var det balanse i regnskapet igjen.
Men rett før pause tok Ørn ledelsen igjen etter en meget tvilsom scoring. En Ørn-spiller tok med seg ballen med hånden og gjorde så oppgaven enkelt for en medspiller som scoret enkelt og sikkert.
Etter pause presset ÅIF på for å få en ny utlikning, men bruntrøyene gikk i stedet opp til 2-4. Få minutter senere sørget Oddvar Thuve igjen for ny spenning i kampen da et misslykket innlegg gikk rett inn bak Ørns keeper.
Deretter presset ÅIF på igjen for å få utlikning, men nok en gang scoret Ørn og satte dermed spikeren i kista med sluttresultatet 3-5.
Joacim Eskedal, Oddvar Thuve og Torstein Auensen hadde gode muligheter til å score på tampen av kampen, men desverre var avslutningene for dårlige og tapet var derfor et faktum.
ÅIF: Hans Arne Tveiten - William Landsend, Bjørn Erik Bergmann, Tommy Dåstøl, Ståle Rydberg - Kai Kristiansen (Torstein Auensen), Kris Georgsen**, Arne Lunde, Jan-Ivar Linløkken, Oddvar Thuve* - Joacim Eskedal.
Gult kort: ÅIF: Willam Landsend / Ørn: Ingen