Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

JUNI 2000:

Tirsdag 27. juni 2000
Reservene fikk endelig en seier igjen i går. Og ÅIF klinte skikkelig til da de slo Sentrum med hele 10-2 hjemme på Åsgårdstrand Idrettsplass.

Fredag 23. juni 2000
Åsgårdstrand og Hvittingfoss delte i går poengene da lagene spilte 1-1 på Hvittingfoss Idrettsplass.
Ettersom 23. juni er selveste Hvittingfoss-dagen, ble det laget en ramme rundt kampen med mye folk, grilling og musikk.
Selve kampen ble ikke noen fest, men begge lag hadde sine sjanser. Frank Vee var nære på å gi ÅIF ledelsen i første omgang, mens Hvittingfoss hadde et frispark som Joacim Eskedal holdt på å styre i eget mål.
I andre omgang kom ÅIF til flere sjanser - men det var vertene som tok ledelsen på en tvilsom straffe. Jahn Ivar Linløkken var i kontakt med en spiller som kastet seg så langt inn i 16-meteren som han klarte - og dermed straffe og 1-0.
Åsgårdstrand kjørte da hardt på for å få en utlikning, og ved en brasselobb fra Thomas Nilsen ti minutter før slutt var det ordnet.
Mot slutten av kampen ble Frank Vee tacklet stygt inne i straffefeltet men dommeren overså merkelig nok denne situasjonen. Dermed ble også sluttresultatet 1-1.
LAGET: Steinar Aker* - Ståle Rydberg, Bjørn Erik Bergmann*, Joacim Eskedal, William Landsend - Tom Brunstad, Thomas Nilsen*, Christian Tunholt (Tommy Dåstøl), Jahn Ivar Linløkken* - Oddvar Thuve, Frank Vee
Gult kort: Frank Vee og Tommy Dåstøl

Tirsdag 20. juni 2000
Reservene tapte i går 0-4 for Vivestad borte.

Søndag 17. juni 2000
ÅIF spilte overraskende lett ut Svarstad hjemme på Åsgårdstrand Idrettsplass og vant til slutt hele 5-1 på fredag.
Svarstad startet i et enormt tempo, og scoret allerede etter et par minutter. Men fra da av tok Åsgårdstrand totalt over og lekte til tider med sine motstandere.
Kjell Lindseth scoret hjemmelagets første mål på et herlig vis. Han dempet elegant en langpassning, snudde på en femøring og lobbet elegant over keeperen fra litt over 20 meters hold.
Joacim Eskedal sørget for 2-1 ledelse etter en corner, før Frank Vee fastsatte pauseresultatet til 3-1.
I andre omgang kom gjestene til noen halvsjanser, men truet egentlig aldri ÅIFs seier. Lindseth scoret to mål til i løpet av omgangen og sluttresultatet ble fortjent 5-1.
LAGET: Steinar Aker - Ståle Rydberg, Jahn Ivar Linløkken, Joacim Eskedal (William Landsend), Idar Andersen - Tom Brunstad, Thomas Nilsen, Tommy Dåstøl, Oddvar Thuve (Christian Heian) - Kjell Lindseth, Frank Vee (Kristoffer Larsen)
Gult kort: Frank Vee

Onsdag 14. juni 2000
Reservenes kamp mot Vivestad, som egentlig skulle blitt spilt i dag, er utsatt til mandag 19. juni.

Backen William Landsend skadet seg forrige uke, og misset kampen mot Andebu på mandag. 23-åringen blir sannsynligvis ute et par uker til.

Tirsdag 13. juni 2000
ÅIF tapte i går 1-2 for Andebu på Andebubanen. Åsgårdstrand førte kampen fra start til slutt, men manglet det siste lille på avsluttningene.
Idar Andersen traff tverrliggeren, Tom Brunstad misset på straffe, mens andre skudd suste forbi tverrliggeren og stengerne.
Ironisk nok tok Andebu ledelsen på sin første sjanse etter ca. 20 minutters spill, etter rot i ÅIF-forsvaret.
I andre omgang fortsatte gjestene i samme tempo, og fikk omsider utlikningen ved Oddvar Thuve et ca en times spill.
Deretter presset ÅIF yttligere på og spilte etterhvert med tre spisser. Typsik for dagen kontret Andebu inn 1-2 og stakk dermed av med alle poengene.
LAGET: Steinar Aker - Ståle Rydberg (Idar Andersen), Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, Idar Andersen (Christian Heian) - Tom Brunstad, Thomas Nilsen, Jahn Ivar Linløkken, Tommy Dåstøl - Oddvar Thuve, Kjell Lindseth (Kristoffer Larsen)
Gult kort: Jahn Ivar Linløkken

Lørdag 10. juni 2000
Reservene tapte 3-2 for Sem på torsdag.

Onsdag 7. juni 2000
Reservene gikk på nok et nederlag i kveld mot Gribb i Horten. Thor Martin Tyribakken, Trond Morten Haffnes og Roar Stensnes (straffe) scoret for gjestene i kampen som endte 3-5.

Tirsdag 6. juni 2000
ÅIF slo i går topplaget Ivrig med 2-1 hjemme på Åsgårdstrand Idrettsplass.
Åsgårdstrand styrte kampen og produserte de største sjansene, og Frank Vee var mannen som fikk æren av å sette inn vertenes første mål. Målet var for øverig av det penere slaget - da han sidelengs brasset et innlegg knallhardt bak gjestenes keeper.
I andre omgang fortsatte ÅIF å kontrollere kampen selv om Ivrig fikk noen halvsjanser. Ståle Rydberg, som var en av banens aller beste, banket inn 2-0 fra skrå vinkel midtveis i omgangen - og da var løpet kjørt.
Ivrig fikk dog en redusering på corner, men scoringen kom i siste sekund - og Åsgårdstrand-spillerne kunne dermed juble for sesongens sjette seier.
LAGET: Steinar Aker - Ståle Rydberg***, Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal**, Tommy Dåstøl - Tom Brunstad, Thomas Nilsen*, Jahn Ivar Linløkken* - Oddvar Thuve, Frank Vee*, Kjell Lindseth (Kristoffer Larsen (Idar Andersen))

Mandag 5. juni 2000
Vi beklager sen oppdatering som skyldes flytting

Kjell Lindseth markerte seg i debuten med to nydelige scoringen mot GØIF på onsdag. Spissveteranen fikk starte kampen da Oddvar Thuve var utestengt, og Lindseth viste i løpet av de første 15 minuttene hvorfor han har spilt i norsk 1. divisjon.
Jahn Ivar Linløkken la to krempasninger til Lindseth som begge endte i scoring, men etter dette dabbet ÅIF-laget veldig av.
GØIF fikk en redusering mot slutten av 1. omgangen, og presset yttligere på i 2. omgang. Da kom også utlikningen midtveis i omgangen, noe som var fortjent sjansemessig sett.
LAGET: Steinar Aker - William Landsend, Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, Idar Andersen - Ståle Rydberg (Christian Heian), Thomas Nilsen (Christian Tunholt), Tommy Dåstøl, Jahn Ivar Linløkken - Kjell Lindseth, Frank Vee
Gult kort: Tommy Dåstøl