Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

JULI 2000:

Mandag 31. juli 2000
ÅIF tapte torsdag 3-4 for 4. divisjonsklubben Halsen i en treningskamp i Larvik. Joacim Eskedal, Jahn Ivar Linløkken (straffe) og nykomlingen Tommy Antonsen scoret for Åsgårdstrand.

Tirsdag 25. juli 2000
Midtbanespilleren Christian Tunholt bestemte seg i sommer for å melde overgang til 4. divisjonsklubben Nordby som holder til i Østfold.
Tunholt valgte klubbskiftet på grunn av sin jobbsituasjon i hovedstaden, men sier han sannsynligvis kommer tilbake til Åsgårdstrand når han vender tilbake til barndomsbyen.
25-åringen fikk med seg to kamper fra start og fem som innbytter denne vårsesongen.
Vi ønsker Tunholt lykke til i Nordby og håper han en dag returnerer til ÅIF igjen.

Mandag 10. juli 2000
På grunn av sommerferie vil det ikke skje noe spesielt på Åsgårdstrands sider denne måneden. Vi kommer tilbake i august da høstsesongen starter.
A-laget begynner å trene igjen på onsdag, og dersom det skulle dukke opp noe interessant, vil de komme på disse sider.
ÅIF ønsker alle leserne en fortsatt god sommer.

Tirsdag 4. juli 2000
Åsgårdstrand avsluttet vårsesongen med 4-3 seier over et forsterket Ørn-Horten 2 i går kveld. Dermed topper ÅIF 5. divisjonen, før lagene tar en måneds sommerferie.
Gjestene spilte blandt annet med Mikael Kristoffersen, Robert Pedersen og Jan Dale, men det var ikke nok til å slå et ÅIF-lag som manglet suspenderte Frank Vee og Tommy Dåstøl. I tillegg var Kjell Lindseth og Christian Heian ute med skader.
Ørn tok ledelsen tidlig og spilte til tider ut Åsgårdstrand på deres egen bane. Men på tampen av kampen satte Ståle Rydberg inn en utlikning som kanskje burde blitt avblåst for frispark for Ørn.
I siste sekund av første omgang satte Tom Brunstad inn årets mål da han fra midtbanen satte en ball elegant over Mikael Kristoffersen og rett i krysset.
I andre omgang presset Ørn på for å få en utlikning, men juniorspilleren Kristoffer Larsen ville det annerledes. På egenhånd løp han fra forsvaret og satte ballen nydelig over gjestenes keeper - og dermed sto det 3-1.
Deretter fulgte flere Ørn-sjanser og gjestene mente de skulle ha straffe da Jan Dale forsøkte å filme seg til et straffespark. Men dommeren overså episoden til Ørns frustrasjon.
Ørn fikk dog en redusering midtveis ut i omgangen, men sekunder senere sørget Ståle Rydberg for å holde Ørn unna ved å gi ÅIF en 4-2 ledelse. Ørn fikk igjen redusert til 4-3, men maktet ikke å sette inn flere mål bak vertenes keeper. På tampen av kampen fikk også Ørn en mann utvist - ingen ringere enn Ørn-trener Jan-Eddie Hansen.
LAGET: Steinar Aker - William Landsend, Bjørn Erik Bergmann**, Jahn Ivar Linløkken*, Idar Andersen - Tom Brunstad*, Oddvar Thuve (Kristoffer Larsen), Thomas Nilsen, Christian Tunholt (Oddvar Thuve) - Ståle Rydberg***, Joacim Eskedal
Gult kort: Bjørn Erik Bergmann