Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

JANUAR 2000:

Fredag 28. januar 2000
Den tidligere 1. divisjons-spissen Kjell Lindseth trener for tiden med Åsgårdstrand IF. Åsgårdstrands-gutten, med erfaring fra Eik Tønsberg, spilte old-boys-fotball i fjor - men på treningene til ÅIF viser Lindseth at han fortsatt holder langt over 5. divisjonsnivå. I tillegg trener den tidligere SK Falk-spilleren Tom Erik Pedersen med ÅIF.

Tirsdag 25. januar 2000
Trenerparet Stensnes / Sørensen skal i dag i møte med NFF angående serieoppsettet for årets sesong. ÅIF vil sannsynligvis starte sesongen mot Ørn-Horten 2 i Lystlunden i slutten av april måned.

Tirsdag 18. januar 2000
Vi var litt tidlig ute med overgangen til Jahn Ivar Linløkken. Midtbanespilleren er fortsatt under kontrakt med SK Falk, og må derfor leies denne sesongen. Klubbene er fortsatt ikke helt enige om leiesummen, men det regnes med at Linløkken i løpet av kort tid vil være klar for ÅIF.

B-laget skal denne sesongen spille i 7. divisjon i stedet for rekruteringsserien. Dette gjør vi for å gjøre det mer attraktivt å spille på rekruttnivå. ÅIF leter for tiden etter en trener som kan ta seg av dette laget sesongen 2000.

Mandag 17. januar 2000
Vi kan med glede opplyse om at den tidligere ÅIF-kjempen Jahn Ivar Linløkken har bestemt seg for å spille i Åsgårdtrand denne sesongen. 27-åringen startet karrieren som stopper for ÅIF, men gikk til SK Falk og videre til Runar IL for å spille på et høyere nivå (2. divisjon). Nå er teknikeren tilbake i badebyen, og skal hjelpe ÅIF med å rykke opp til 4. divisjon sesongen 2000.

Torsdag 13. januar 2000
ÅIF har startet 2000-sesongen med til nå fire treninger. Treningene foregår på kunstgress i Lystlunden, på RA-banen og i Borre-hallen. RA-banen har forøverig fått et løft dette året, og underlaget er nå bedre enn på lenge.

Det er til nå planlagt fire treningskamper for vinteren, og den første vil spilles i løpet av februar måned. Hvem som blir motstander er enda ikke helt avklart.