Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

FEBRUAR 2001:

Onsdag 28. februar 2001
Treningskamp, Lystlunden kunstgress kl. 20.30
SK FALK - ÅIF (0-0) 1-1
Åsgårdstrand IF spilte i dag 1-1 mot SK Falk på kunstgresset i Lystlunden. Den første omgangen i snøværet var gjevnspilt men uten de helt store sjansene.
I andre omgang tok Falk kommandoen fra start, og tok også ledelsen etter ca. 10 minutters spill ved Eirik Hanssen.
Det så lenge ut til at 3. divisjons-klubben skulle dra hjem seieren, men et kvarter før slutt fikk juniorspiller Kai Kristiansen knalltreff fra rundt 20 meter og utliknet til 1-1.
Trener Martin Jøreng var i likhet med resten av laget fornøyd med både kampen og resultatet.
ÅIF: Steinar Aker - Carl Erik Svensson, Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, William Landsend - Kai Kristiansen, Jan-Ivar Linløkken, Thomas Nilsen, Kjell Lindseth - Oddvar Thuve, Håvard Wormdal.
Thomas Ulseth og Kjell Pettersen kom innpå i andre omgang.

Tirsdag 27. februar 2001
Åsgårdstrand IF spiller årets første treningskamp i morgen da SK Falk inviterer til kamp på kunstgresset i Lystlunden. ÅIF stiller med følgende lag:


Innbyttere: Kai Kristiansen, Kjell Pettersen og Carl Erik Svensson.

Torsdag 22. februar 2001
Den tidligere Åsgårdstrand-spilleren Morten Kville trente med laget i går, men om det blir noe permanent retur for midtbanespilleren gjenstår det å se. Kville gikk fra ÅIF til Borre IF i 1997 og har i tillegg vært innom Gribb IF.

Onsdag 14. februar 2001
Fotballklubbene i Borre kommune har dannet et samarbeid om utvikling av spillere, ledere og trenere. Mandag ble underskrifter fra representanter i alle klubber samlet i en avtale. Hele artikkelen i Tønsbergs Blad kan leses ved å trykke her.

Tirsdag 13. februar 2001
SK Falk og Åsgårdstrand IF ble i går enige om å spille treningskamp onsdag 28. februar på kunstgresset i Lystlunden. Tilsvarende kamp endte med 2-1 seier til ÅIF forrige vinter, etter scoringer av Joacim Eskedal og Frank Vee (som nå spiller i SK Falk).

Mandag 12. februar 2001
ÅIF fikk sitt treff nummer 4.000 i dag siden oppstartet i mai 1999. Takk til deg som besøker sidene!

Søndag 11. februar 2001
Vi gratulerer i dag midtbanespiller Kai Thorstensen med hans 21-års-dag.

Torsdag 8. februar 2001
Vi har etablert et diskusjonsforum som vi håper folk vil benytte. Her har du anledning til å si din mening (relatert til Åsgårdstrand IF eller fotball generelt). Linken finner du på menyen til venstre.

Seerrekorden ble slått igjen i går da det ble registrert 33 treff på ÅIFs sider.

Bli med på å tippe hvem som blir toppscorer for Åsgårdstrand IF denne sesongen. Gi din stemme på spørreundersøkelsen til venstre på siden.

Tirsdag 6. februar 2001
Vi avsluttet i dag spørreundersøkelsen der vi lurte på hvordan du trodde Åsgårdstrand IF ville klare seg i 4. divisjon denne sesongen:
81% tror vi skal klare oss bra
7% tror vi klarer oss dårlig
7% tror vi rykker ned til 5. divisjon igjen
3% tror vi rykker opp til 3. divisjon


Mandag 5. februar 2001
Dagens treningskamp mot Skoppum IL er avlyst på grunn av sterk kulde.

Fredag 2. februar 2001
Det ble avholdt et spillermøte på klubbhuset i Åsgårdstrand i går, der blandt annet treningsleir ble diskutert. Etter all sansynlighet reiser A-laget til Danmark 5. april, og spiller to kamper i nærheten av Aalborg før hjemreisen 8. april. I tillegg blir det tre treninger på gress.
Ellers ble det klart at det blir trening i Hortenshallen førstkommende lørdag fra kl. 09.00 til 11.30.
Det ble også diskutert treningskamper, der Nøtterøy IF, Eik-Tønsberg, SK Falk og Borre IF er potensielle motstandere i vinter.

Torsdag 1. februar 2001
Den tidligere Ørn-kjempen Rune Andersen trente med Åsgårdstrand IF for første gang i går. Om han skriver under for klubben gjenstår enda å se.