Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Fredag 25. februar 2000
Serieoppsettet er nå klart fra fotballkretsen. Sesongens program finner du under resultater. Serieoppsettet for 7. divisjonslaget finner du under den nyåpnede siden for reservelaget.
Vi starter mot Ørn Horten 2 hjemme på Åsgårdstrand Idrettsplass torsdag 27. april kl. 19.00. Deretter blir det bortekamper mot Larvik BK og Flint 2.

Onsdag 23. februar 1999
ÅIF slo 4. divisjonsklubben Holmestrand IF med 4-2 på kunstgress i Lystlunden i dag. HIF tok en tidlig ledelse, men debutant Jahn Ivar Linløkken utlignet minuttet senere. Deretter sørget Frank Vee for 2-1 rett før pause.
I andre omgang tok HIF mer over, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. De utlignet dog til 2-2 før Frank Vee og Oddvar Thuve fastsatte sluttresultatet til 4-2.
Laget: Steinar Aker - Ståle Rydberg (Tom Erik Pedersen), Stig Solem, Joacim Eskedal, Bjørn Erik Bergmann (Idar Andersen) - Tom Brunstad (Rolf Lund), Thomas Nilsen, Jahn Ivar Linløkken, Tommy Dåstøl (David Rosander) - Frank Vee, Oddvar Thuve (Trond Morten Haffnes)

Mandag 21. februar 2000
At ÅIF ikke har vært i besittelse av så alt for mange forsvarere har vært et problem de siste sesongene. Men nå kan det se ut som om forsvarsproblemet skal løse seg. William Eriksen Landsend er som kjent tilbake i blått, og i tillegg kan det se ut til at den robuste stopperen Bent Carleng er på vei badeby-klubben. Carleng får muligens sjansen til å vise seg i treningskampen mot Holmestrand IF førstkommende onsdag i Lystlunden.

Åsgårdstrand IF arrangerte en internturning denne helgen med stor suksess. Åtte lag med spillere fra junior-, A- og Oldboys-laget stilte opp med kreative draktsett og stor entusiasme. "Liverpool" gikk av med seieren etter å ha slått "Leeds" med 2-1 i finalen. Trener Roar Stensnes sørget for begge Pool'målene, mens Trond Morten Hafnes scoret for hvittrøyene.

Mandag 14. februar 2000
Midtbanespilleren Tom Erik Pedersen skrev under for Åsgårdstrand på lørdag. 23-åringen har hatt et opphold fra fotballen helt siden han spilte juniorfotball for SK Falk i 1995.

Tirsdag 1. februar 2000
Forsvarsspilleren Runar Semb har bestemt seg for å legge opp. De siste sesongene har Semb kun spilt reservelagskamper, men var ikke med på annent en treninger i fjorårssesongen. ÅIF ønsker å takke Semb for innsatsen og lojaliteten.

Treningskampene er nå klare, og det skal i løpet av de tre neste månedene spilles kamper mot Holmestrand (23/02), Nykirke (04/03), Fevang (12/03), Ivrig (15/03), Skoppum (22/03), Nanset (29/03) og Andebu (02/04). I tillegg blir det sannsynligvis en treningskamp 2. påskedag (24/04) samt kamper i Danmark i perioden 13/04 - 16/04. For klokkeslett og kampsted, se treningsplanen.