Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

DESEMBER 1999:

Torsdag 30. desember 1999
Vi fikk refs i Gjengangeren fordi spilleprofilene ikke var ferdige. Vi har nå jobbet med dette - så ta en titt på spillerstallen. Vi mangler fortsatt en del info, men håper at dette er fullstendig før sesongen starter.

Vi har opprettet en ny side for idrettsforeningens avis. Trykk her
for å lese litt om "Åsgårdstrand på tvers".

Tirsdag 28. desember 1999
Lokalavisen Gjengangeren har vurdert de lokale sportssidene på internett. ÅIF fikk god omtale og vi refererer:
"Kjempefin side for Åsgårdstrand. Imponerer med masse nyheter - og generelt bra med info. Dessverre er ikke alt helt ferdig ennå (som spillerprofiler) - men grunnlaget er lagt og denne siden har et flott potensiale!"

ÅIF deltok i Arve Grans julecup mandag. Det ble spilt tre innledende kamper der gruppevinneren gikk videre til sluttspillet. ÅIF slo Hvittingfoss 1-0 i første kamp etter scoring av Roy Martin Edvartsen, før Slagen ble slått med samme siffer etter scoring av Frank Vee. I siste kamp ble Sem for sterke og det ble til slutt 0-3 til Tønsberglaget som dermed gikk videre fra gruppa.
* To ÅIF-spillere deltok på Cosa Nostra som vant sin gruppe i B-pulja. Joacim Eskedal og Steinar Aker er med på laget som skal spille finalen i kveld.

Torsdag 23. desember 1999
Åsgårdstrand Idrettsforening ønsker alle sine lesere en riktig God Jul.

Tirsdag 21. desember 1999
Knut Heian har gått av som sportslig leder for senior- og juniorlaget. Øystein Krane Nilsen har blitt valgt inn som ny sportslig leder for seniorene, mens det fortsatt jobbes med å finne en leder for juniorene.

Mandag 20. desember 1999
ÅIF deltok i TFK-cupen denne helgen i Tønsberghallen, men kom ikke videre fra gruppespillet denne gangen heller. Det startet bra mot Tønsberg FK 2 på lørdag med 5-0 etter scoringer av Kristian Heian (2), Frank Vee, David Rosander og Steinar Aker.
Dagen derpå ble det tap for både SK Falk (0-4) og FK Ørn-Horten (0-3). Tapet mot Falk burde muligens vært noe begrenset mens tapet mot Ørn var greit nok selv om vi sjansemessig ikke lå så langt bak 2. divisjons-klubben.
Steinar Aker, Joacim Eskedal, Bjørn Erik Bergmann, Idar Andersen, David Rosander, Frank Vee, Kristian Heian (lørdag) og Ståle Rydberg (søndag) deltok på Åsgårdstrands lag.

Torsdag 16. desember 1999
Ronny Lystvedt har fått jobboppdrag i Halden det første halvåret fra og med januar og er derfor uaktuell for spill de første seks månedene av 2000-sesongen. Den 27-årige keeperen kommer til å trene med et Østfold-lag i den perioden han er borte, og kommer tilbake til ÅIF til sommeren.

Ole Knudsen kom til klubben denne sommeren og fikk med seg en håndfull kamper før han p.g.a. militærutdanning måtte gi seg etter sesongslutt. Den tidligere Falk-spilleren reiser til Bosnia i mars/april og vil derfor ikke kunne spille for Åsgårdstrand neste sesong. 23-åringen spilte godt i den perioden han var med - og han ville utvilsomt vært aktuell for A-laget denne sesongen dersom han hadde blitt hjemme.

ÅIFs hjemmeside har siden oppstarten i mai fått 968 besøk - og mangler kun 32 til for å nå et firesifret antall før året er omme. En stor takk til dere som tar dere tid til å se på sidene våre.

Onsdag 15. desember 1999
William Eriksen Landsend gjør denne sesongen comeback i ÅIF-drakta. Ellers trener den ikke så ukjente Jan Ivar Linløkken for tiden med gamleklubben. Landsend debuterte for ÅIF sommeren 1997, men måtte på grunn av flytting ta et års pause forrige sesong. Nå er den 22-årige backen tilbake og skal satse for fullt kommende sesong.
Linløkken er fortsatt under kontrakt med SK Falk - men var utleid til Runar forrige sesong. Han har ytret ønske om å prøve noe annet denne sesongen og dersom han velger Åsgårdtrand, er det en gledelig overraskelse for klubben.

ÅIF skal til helgen delta i en cup i Tønsberghallen. Det spilles tre innledende kamper mot Tønsberg FK 2 (lørdag kl. 16.30), SK Falk (søndag) og Ørn-Horten FK (søndag).

Roar Stensnes fortsetter også neste sesong som hovedtrener for Åsgårdstrand IF. Ny hjelpetrener/assistent blir Trond Sørensen med fortid som spillerutvikler i Ham Kam. De to skal dele på treneransvaret for A-laget sesongen 2000.

Willy Nilsen blir ny trener for ÅIFs juniorlag sammen med Oddvar Thuve. Begge er for tiden opptatt med trenerkurs, men skal fra nyttår ta over klubbens juniorer.