Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

DESEMBER 2000:

Onsdag 27. desember 2000
ÅIF vant to kamper men tapte en da de deltok i Arve Gran Cup i Ramnes i dag.
I den første kampen ble Sem 2 slått med 4-0 etter to scoringer av nykomlingen Håvard Wormdal, og en av Oddvar Thuve og William Landsend.
I den andre kampen ble det hele 0-5 tap for Ivrig, mens Tommy Dåstøl og Thomas Ulseth ordnet 2-1 seier i den siste kampen mot Hvittingfoss. Dermed var det over og ut ettersom kun førsteplassen (Ivrig) gikk videre.

Søndag 24. desember 2000
Åsgårdstrand Idrettsforening ønsker deg en riktig God Jul!

Mandag 18. desember 2000
Det ble tap i begge kampene på søndag, og dermed gikk ÅIF ut av Tønsbergs Blad-cup i gruppespillet. Det ble først 0-2 tap for Ørn-Horten før Tønsberg FK slo ÅIF 1-0.

Lørdag 16. desember 2000
ÅIF tapte i dag 1-3 for Teie i den første kampen i Tønsbergs Blad-cup. Tønsberg-laget ledet 3-0, men Jan-Ivar Linløkken sørget for Åsgårdstrands redusering rett før slutt.
I morgen (søndag) spiller ÅIF mot Ørn-Horten og Tønsberg FK, og må sansynligvis vinne begge kampene for å gå videre fra gruppa.

Den tidligere Åsgårdstrand-keeperen Hans Arne Tveiten (bildet) er på vei tilbake til moderklubben etter noen sesonger i NTG, Ørn-Horten og Borre. Tveiten satt stort sett på benken for Ørn, men de to siste sesongene har han voktet målet til Borre IF i 3. divisjon.
Fjorårets reserve-keeper Ronny Lystvedt har gått til den nyopprykkede Hortens-klubben Gribb etter en rekke sesonger i klubben.Mandag 11. desember 2000
Det er nå klart at den tidligere Ørn-Horten og Borre-spilleren Martin Jøreng tar over treneransvaret fra og med i dag.
Jøreng var i samtaler med klubben på onsdag, og ble enig med Åsgårdstrand IF om betingelsene i dag. Førstkommende torsdag vil han få sitt første møte med spillerne under et arrangert spillermøte. Deretter skal han lede laget i Tønsbergs Blad-Cup som går av stabelen til helgen. Der er ÅIF plassert i samme pulje som Ørn-Horten, Teie og Tønsberg FK.

Vingspilleren Yngve Beite som kom fra Giske IL på slutten av forrige sesong reiser nå tilbake til Ålesund. 23-åringen fikk kun med seg et par reservelags-kamper for ÅIF før han returnerte til sitt hjemsted.

Fredag 8. desember 2000
Styret i Åsgårdstrand IF var på onsdag i samtale med en aktuell trener som sannsynligvis trener A-laget kommende sesong. Klubben ønsker å holde navnet sjult inntil den endelige avgjørelsen tas førstkommende mandag.

Mandag 4. desember 2000
Åsgårdstrand leter fortsatt etter en ny trener etter at Roar Stensnes ga seg etter denne sesongen. Styret vil ikke ut med noen navn, men skal ha pekt ut noen kandidater. Ellers er det en håndfull nye spillere som for tiden trener med laget, og vi vil komme tilbake med detaljer senere denne uken.