Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

AUGUST 2000:

Torsdag 24. august 2000
Frank Vee scoret hat-trick da ÅIF beseiret Husøy med 4-1 hjemme på Åsgårdstrand Idrettsplass i går.
Ikke nok med at han scoret tre mål, men han gjorde det også i løpet av 25 minutter i den første omgangen uten at noen andre fikk slippe til.
Først satte han inn ledelsen med en heading etter et flott frispark fra Jahn-Ivar Linløkken. Deretter mottok han en perfekt langball fra Idar Andersen som han lobbet over keeperen.
Like etter rundet han keeperen og satt inn sitt og Åsgårdstrands tredje mål. Dessverre måtte han ut med skade rett før pause, men kom utpå igjen i andre omgang.
Hjemmelaget hadde kontrollen stort sett hele omgangen og kunne ta en velfortjent pause på stillingen 3-0.
I andre omgang scoret Ståle Rydberg allerede etter et par minutter. Et dårlig innlegg traff en Husøy-forsvarer og smatt inn bak vertenes keeper. Deretter ble tempoet lavere, og ÅIF tillot Nøtterøy-laget å komme til noen halvsjanser.
De fikk også en redusering midt i omgangen på et frispark som ble headet kontant i mål.
Dette var en viktig seier for ÅIF som måtte unnvære stopper Bjørn Erik Bergmann og spissen Kjell Lindseth.
LAGET: Steinar Aker - Idar Andersen, Joacim Eskedal, Jahn-Ivar Linløkken***, William Landsend - Tom Brunstad, Tommy Dåstøl, Thomas Nilsen - Oddvar Thuve (Tommy Andersen), Frank Vee** (Trond Morten Hafsnes), Ståle Rydberg

Fredag 18. august 2000
I en tøff og spennende kamp spilte Åsgårdstrand i dag 1-1 mot Kodal - og dermed holder ÅIF seg fortsatt på toppen av tabellen.
ÅIF fikk tidlig tildelt en straffe etter at Tommy Dåstøl ble felt innenfor straffefeltet. Jahn Ivar Linløkken var sikkerheten selv og satte ballen kontakt i krysset.
Etter dette kom Kodal sterkt tilbake og hadde en stor mulighet ved ikke ukjente Jarle Raastad. Vertene fikk også tildelt et straffespark som de missbrukte midtveis i omgangen.
Kjell Lindseth hadde to store muligheter til å doble ledelsen, men begge endte over mål.
I andre omgang presset Kodal på - og kom til flere farlige muligheter. To skudd smalt i stengerne, mens Thomas Nilsen reddet et skudd på streken.
Et kvarter før slutt klarte Kodal å sette inn en redusering, og burde også tatt ledelsen ved et par anledninger. Men forsvaret spilte godt og fikk blokert det meste av det som kom - og ÅIF var stort sett fornøyd med resultatet.
En fin kamp med glimrende spilleforhold. All honør til vertene som stilte med flott anlegg og stemning (faktisk trommer).
LAGET: Steinar Aker* - Ståle Rydberg*, Joacim Eskedal*, Bjørn Erik Bergmann*, William Landsend** - Jahn Ivar Linløkken, Tom Brunstad, Tommy Dåstøl, Thomas Nilsen - Oddvar Thuve (Kristoffer Larsen), Kjell Lindseth

Reservene tapte 4-7 for Ramnes på onsdag.

Fredag 11. august 2000
Gårsdagens kamp mot Flint 2 ble som antatt avlyst ettersom gjestene ikke kunne stille lag. Dermed blir ÅIF tildelt 3 poeng og 2-0 i målprotokollen.

Torsdag 10. august 2000
Dagens kamp mot Flint 2 blir mest sannsynlig avlyst ettersom Tønsberg-laget ikke kan stille lag. Flint ga så sent som i går beskjed om forfallet, og det var for sent til at ÅIF ville utsette kampen. Dersom Flint ikke møter opp i dag, vil Åsgårdstrand automatisk bli tildelt tre poeng og 2-0 i målforskjell.

Reservene tapte 3-4 borte for Holmestrand IF på tirsdag. Vertene ledet 3-0, men to straffemål av Tommy Antonsen, og et av Frank Vee sørget for utlikning. Men HIF kom tilbake og satte inn seiersmålet på tampen av kampen.

Søndag 5. august 2000
ÅIF fikk en begredelig start på høst-sesongen da Larvik BK gjestet Åsgårdstrand Idrettsplass. ÅIF ledet 1-0 ved pause, men Larvikslaget snudde det hele i 2. omgang og vant til slutt hele 6-1.
Hjemmelaget hadde kontrollen i 1. omgang, og Kjell Lindseth satte inn ledelsen kort tid før pause.
Men i slutten av den andre omgangen raknet det totalt for ÅIF, og til slutt rullet ballene inn bak ÅIF-keeperen.
Dette var årsverste av ÅIF som måtte unnvære Ståle Rydberg (ferie), Thomas Nilsen (ferie), William Landsend (syk) og trener Roar Stensnes (bortreist). I tillegg måtte Bjørn Erik Bergmann, Jahn Ivar Linløkken og Tom Brunstad ut med skader i 2. omgang.
Uansett ingen god unnskyldning for det flaterende resultatet.
LAGET: Steinar Aker - Idar Andersen, Joacim Eskedal, Jahn Ivar Linløkken (Tom Brunstad), Bjørn Erik Bergmann (Tommy Antonsen) - Tom Brunstad (Trond Morten Hafsnes), Oddvar Thuve, Kjell Lindseth, Tommy Dåstøl - Frank Vee, Kristoffer Heian
Gult kort: Oddvar Thuve og Frank Vee