Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ÅSGÅRDSTRAND IF
NYHETSARKIV

APRIL 2000:

Søndag 30. april 2000
Første serierunde er avsluttet. Larvik BK slo Flint 2 med 3-2 i dag, og ellers har sterke Kodal med den tidligere Runar-stjernen Jarle Råstad slått Hvittingfoss med hele 6-0. Nykirke spilte 3-3 hjemme mot Andebu, Husøy slo Svarstad 3-2 og Ivrig slo GØIF 4-1 i Sandefjord. ÅIF ligger på 5. plass med dårligste målforskjell blandt lagene som vant.

Torsdag 27. april 2000
For første gang på fem sesonger tok Åsgårdstrand IF tre poeng i serieåpningen. Omskolerte Joacim Eskedal ble dagens helt da han vakker headet inn målet som resulterte i 1-0 seier over Ørn Horten 2.
Blåtrøyene hadde en sjanse tidlig i kampen, men skuddet gikk over. Deretter ble det mye småspill bak hos ÅIF, før Jan Erik Paulsen skjøt like utenfor for Ørn.
Midtveis i omgangen fikk ÅIF et frispark på høyresiden som Jahn-Ivar Linløkken la elegant over til Joacim Eskedal som headet inn ledelsen.
I andre omgang løsnet det litt mere til. Oddvar Thuve og Christian Heian hadde gode muligheter for Åsgårdstrand, mens også Ørn hadde et par muligheter mot slutten.
Alle som spilte for ÅIF leverte en solid kamp - både defensivt og offensivt.
LAGET: Steinar Aker - Ståle Rydberg*, Bjørn Erik Bergmann, Stig Solem, William Landsend - Tom Brunstad** (Christian Tunholt), Thomas Nilsen**, Tommy Dåstøl, Jahn Ivar Linløkken** - Oddvar Thuve, Joacim Eskedal (Christian Heian)
Gult kort: Tommy Dåstøl

Onsdag 26. april 2000
Morgendagens serieåpning mot Ørn Horten 2 er flyttet fra kl. 19.00 til kl. 17.45. Dette skyldes flytting av kampsted. I utgangspunktet skulle kampen spilles på gress i Åsgårdstrand, men på grunn av dårlig gressmatte måtte kampen flyttes til kunstgresset i lystlunden.

Også i år har vi den glede å kunne ønske dere velkommen til GEO-CUP i idylliske Åsgårdstrand. Vi har et praktfullt anlegg med 5 baner, så vi ser fram til festdager med masse fotball. Les mer under siden for Geo Cup.

Mandag 24. april 2000
ÅIF sesongdebuterer mot Ørn Horten 2 førstkommende torsdag på kunstgress i Lystlunden kl. 17.45.
I fjor endte tilsvarende kamp med 2-1 seier etter scoringer av Frank Vee og Ståle Rydberg. I returkampen i Lystlunden ble Ørn slått med samme siffer etter to scoringer av Frank Vee.
Vee er for tiden ute med strekk og spiller etter all sansynlighet ikke. I tillegg er Joacim Eskedal ute med en ankelskade, men stopperen er sannsynligvis klar igjen på torsdag.

ÅIF har totalt spilt tolv treningskamper før 2000-sesongen og gikk seirende ut av ni av dem. To endte uavgjort, og kun en endte med tap (2-3 for Fevang).
Åsgårdstrand IF har scoret 40 mål (3,3 i snitt pr. kamp) og Frank Vee har sørget for ni av dem. Oddvar Thuve kom som nummer to med åtte scoringer - mens Tom Brunstad og Tommy Dåstøl scoret fire hver. I motsatt mål havnet det 20 baller (1,6 i snitt pr. kamp).
Alt i alt bør de blåkledde være fornøyd med oppkjøringen og se fram til serieåpningen mot Ørn Horten 2 førstkommende torsdag.

Torsdag 20. april 2000
Juniorspilleren Kristian Heian scoret hat-trick da ÅIF snudde 0-3 til 5-4 over juniorlaget til Ørn Horten i dag.
Det var Ørn som tok føringen tidlig i kampen, og ledet 3-0 allerede etter en halv times spill mot et redusert ÅIF-lag.
Men rett før pause ga Kristian Heian ÅIF håp da han banket inn reduseringen til 1-3.
I andre omgang tok Åsgårdstrand mer over og Heian fullførte sitt hat-trick med to nye scoringer og utligning til 3-3.
Deretter viste Jahn-Ivar Linløkken at det var mulig å score fra midtbanen med en herlig lobb. Ørn utlignet mot slutten igjen til 4-4, men i siste sekund fikk en annen junior, Kristoffer Larsen, satt inn 5-4.
Laget: Steinar Aker - William Landsend, Bjørn Erik Bergmann, Idar Andersen, Christian Tunholt - Thomas Ulseth, Jahn-Ivar Linløkken, Thomas Nilsen, Tommy Dåstøl - Roy Edvartsen, Kjell Pettersen
Kristian Heian og Kristoffer Larsen kom inn som innbyttere.

Mandag 17. april 2000
Spissen Frank Vee pådro seg en alvorlig muskelstrekk under Danmarks-oppholdet, og kan i værste fall være ute hele sesongen. Vee vil i så tilfelle bli sterkt savnet da han har vist seg som klubbens storscorer.

ÅIF var på treningsleir i Tylstrup (Danmark) denne helgen, og det ble spilt to treningskamper mot henholdsvis Sagene og Holeværingen.
I den første kampen på gress i år spilte ÅIF uavgjort mot Oslo-laget Sagene. Etter å ha ligget under 0-2 tidlig i kampen, reduserte og utliknet Tom Brunstad til 2-2 før pause.
I andre omgang sørget Oddvar Thuve for 3-2 ledelse, men helt på tampen fikk Sagene banket inn 3-3.
I den andre kampen mot Holeværingen var spillet langt bedre, og Tom Brunstad viste igjen måltakter da han scoret to mål. Oddvar Thuve tegnet seg også på scoringslisten da han satte inn 3-2 målet bak motstanderenes keeper.
Alt i alt en brukbar prestasjon i og med at mange spillere manglet på denne leieren.

Torsdag 13. april 2000
ÅIF spilte i helgen uavgjort 0-0 mot Holmestrand på Hvittstein Grusbane. Vertene hadde overtaket i store deler av kampen, men en god Ronny Lystvedt holdt nullen for Åsgårdstrand IF. På tampen av kampen ble både Joacim Eskedal og Frank Vee skadet og ÅIF måtte avslutte med ti mann.
Laget: Ronny Lystvedt - William Landsend, Bjørn Erik Bergmann, Stig Solem, Idar Andersen (Ståle Rydberg) - Tommy Dåstøl, Thomas Nilsen, Jahn Ivar Linløkken, Joacim Eskedal - Oddvar Thuve, Frank Vee

Søndag 2. april 2000
ÅIF fortsetter vår-formen, og slo i dag Andebu med 3-1 på kunstgress i Lystlunden. I likhet med laget er Frank Vee i storform - og sørget for to mål i dette oppgjøret.
Gjestene tok ledelsen tidlig etter en feilvurdering av ÅIFs keeper, men Åsgårdstrand kom sterkt tilbake og utlignet ved Frank Vee på en corner. Deretter satte Thomas Nilsen inn ledelsen få minutter før omgangens slutt med en pærle fra 20 meters hold.
I andre omgang kom Andebu sterkere tilbake, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. Det gjorde derimot Vee som tuppen inn en retur fra keeper, etter et hardt skudd fra Joacim Eskedal.
Dette var lagets nest siste treningskamp før laget reiser til Danmark den 13. april.
Laget: Steinar Aker - Ståle Rydberg, Bjørn Erik Bergmann, Tommy Dåstøl, William Landsend - Christian Tunholt (Joacim Eskedal), Tom Brunstad (Christian Tunholt), Thomas Nilsen, Jahn Ivar Linløkken - Frank Vee, Oddvar Thuve