Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Vuokralla 30.6.'02 asti Sandilla

Nimi: Ukkosmyrskyn Suvi-Tuuli
Lempinimi: Tuuli
Rotu: suomenpienhevonen
Sukupuoli: tamma
Säkä: 144 cm
Rek.nro.: -
Synt.: 30.4.'02 (6-vuotias 30.6.'02)
Väri: punarautias
Merkit: tähti
Koulutus: ko He B, re 80 cm
Omistaja: Siittola Metsän Henki
Kasvattaja: Ukkosmyrskyn Siitostalli
Hoitaja: -

Sukutaulu
Kisakalenteri


Tarhassa Tuuli on nimensä veroinen. Kuin pieni tuulen puuska, joka ravailee tarhan päädystä toiseen. Tykkää kamalasti, jos tulee tarhaan vähän rapsuttelemaan ja juttelemaan. Erittäin helposti antaa kiinni tarhasta haettaessa, vähän kun huutelee sen nimeä ja maiskuttelee niin johan on jo pää kainalossa odottamassa talliin pääsyä.

Tallissa jokainen pieni äännähdyskin saa tamman hirnahtamaan. Hieman taitaa tallissa pelätä, kun joutuu olemaan yksin omassa karsinassaan. Tarhassa se ei ole niin justiinsa, kun on monta muuta mukana. Tykkää kovasti, jos joku tulee ja hoitelee ja harjailee. Rakastaa todellakin olla ihmisten seurassa, mielellään vain tosin yksi kerralla. Osaa olla oikeinhellyttävän näköinen ja onkin omannut melko pahan tavan alkaa kovasti kerjäämään.

Ratsastettaessa Tuuli on todella arka. Vaatii todella tarkan ratsastajan, joka osaa antaa hyvät ja selkeät avut. Yksin ei tamman kanssa kannata koskaan lähteä maastoon, voi pelästyä muuten niitä pieniä vihreitä ukkoja siellä pusikoissa jotka ovat valmiina nappaamaan sen hetkenä minä hyvänsä. Inhoaa myös maneesissa menoa, koska siellä on pelottavia kulmia joissa vaanii taas möröt. Mutta jos muutama muu hevonen on samaan aikaan, niin sitten ei Tuuli-tamma pelkää niin kovasti. Tuo pelko on harmittava, sillä tammalla on lahjoja vaikka mihin ja askellajit ovat todella harvinaisen pehmeät!


* 20.6.'02 t. MH Tuulen Vire (i. Tuhina)

Tekstit: mirzu
Kuvat: marjo k.
Tausta ja muu clipart: Tixie's Clip sekä eräs Clipart-sivusto