Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Tarihte yer almak


[ Forum ]


Makale yazari: Doğan Arkadaş Tarih, gün ve saat : 09. Nisan 2001 13:08:05:

Su yaziya cevaben: Ce: makale yazari: Tarih, gün ve saat : 08. Nisan 2001 16:41:47:

Sevgili Gökhan arkadaşım,
Sana verilen yanıtta bir çok şey söylendi. Sen "kurnaz politikacılığa" devam ediyorsun. Yazılanlara yanıt vermiyorsun.
Ben masal anlatmıyorum. Yazdıklarım gerçektir. Bunları sözünü ettiğin kanalların söylemesi gerçeği değiştirmez.
Ölüm orucunda bir TİKKO militanı da öldü. Foruma yazdığın yazıda ondan söz etmemişsin. Neden söz etmediğini anlamadım. Acaba onun ölümüne de üzülmedin mi ? Yoksa seni sadece DHKP-C militanlarının ölümü mü üzüyor ? TİKKO hakkında ettiğiniz küfürleri de hatırlamanı rica ederim.

Bir kendi gündeminize bak, bir de halkın gündemine. Nerede durduğunuza sen karar ver. Senin yaptığın gibi "karşı-devrim saflarında duruyorsunuz" diyecek değilim. Ama devrim saflarında falan da değilsiniz. Kedi gibi kendi kuyruğunuzun peşinde dönüp duruyorsunuz. Devam edin. Ama sonra da ağlamayın. "Millete" nasihat vermeye kalkmayın.
Özgürlük, demokrasi, halk egemenliği, sosyalizm... Bu kavramlarla sempati duyduğun örgütü ve "politikalarını" yanyana koy bakalım, ne göreceksin ?
"Devrimcilik" değil, "askıcılık" yapıyorsunuz. Bu askıcılığınızı da devrimcilik diye yutturmaya kalkıyorsunuz. Tabii halk, size göre "koyun". "Öncü" dediğin de "çoban". Bu koyunları kim güdecek ? Güderken hangi sopayı kullanacak ?
Eleştirdiğiniz İşçi Partisi'nden, Sosyaist İktidar Partisi'nden ve daha bir yığın "öncüden" ne farkınız var ? Sadece onlar mantar tabancası patlamıyor !
Hadi canım sen de !


>Dogan Arkadas,
>Senin yaptigin suclamalarin aynilarini www.atin.org ve ASKIYON dergisinde ayrica POLIS ve MIT dosyalarinda gorebiliriz. Bu da size yakisti dogrusu.
>Sizlere gelince, sizler tarikat bile olamazsiniz. Bitmisligin tukenmisligin partisi olarak da tarihte yerinizi aldiniz.





Cevaplar:


[ Forum ]