Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Ce: Işık Hızı ve Aşılması Üzerine

[ Serbest kursu ]

Makale yazari: tolos Tarih, gün ve saat : 14. Ocak 2001 10:42:32:

Su yaziya cevaben: Işık Hızı ve Aşılması Üzerine makale yazari: gokyuzu Tarih, gün ve saat : 12. Ocak 2001 20:30:58:

Sayın Gökyüzü

Kuantum mekaniği sizinde bildiğiniz gibi tam olarak ispatlanmamıştır.
Kuantım mekaniği hastaları "Birleşik Büyük Kuram" yada "Herşeyin Kuramı-Standard Modem-
üzerinde yoğunca çalışıyorlar. "Anadolunun Özgürlük Kurtuluşcuları"da
Anadolunun Kurtuluşu olan "Büyük Kuram" üzerinde pek çalıştıklarını göremiyorum.
Kürtlerin de hele hele bu sureçte "Büyük Birleşik Kuram"ın yanından geçtikleri söylenemez.

Şu anda Kuantım Fizikçileri merkezi üç yerde olan -ABD, İsviçre,Almanya- labratuarlarda
verilen büyük imkanlarla terlenmekteler hergün.
Işıktan daha hızlı parcacıklara ulaşmışlar. Peki buna demeli?
Kütlesi sıfıra çok yakın olan parcacığıda bulmuşlar.
Boşluk yok. Zamk gibi sülük gibi yapışan bir madde bulmuşlar. Adına Parcacık Tanrısı demişler.
Ama ne ıspatlanıyor ne de hesaba-kitaba geliyor. Gerçi Kuantım mekaniğinin diyebilirimki
yarısı ele-avuça gelmiyor. Yine de umut, Kuantım Mekaniği, Standart modem. Hedeften DÖNME
yok.

Sayın Gökyüzü
Peki şu meşhur KaraDeliğe ne demeli. Işığı yutuyor. KaraDelikten hiçbir bilgi sızmıyor. Ser veriyor Sır
vermiyor. Uzay-zaman orada yok. Boyutlar var mı acaba? Evrenin Yasaları orada geçerli değil.
Rusya ile Çin yada Küba ile Kürdistan devrim yasaları bir mi acaba-bu konuda yanlış olabilirim ışınlayabilirsin-
Senin şu bahsettiğin İKİZlerden birini oraya atsak diyorum diğerinide KaraDeliğin çekim merkezinin biraz dışına koysak durum ne olur acaba?
Bizler KaraDeliğin neresinde olursak daha avantajlıyız sizce?

Sayın gökyüzü
İlginç, şu koca evrenimiz bildiğimiz bir-iki maddeden meydana gelmiş. Şu çeşitliliğin dayanılmaz hafifliliğine
bakıyorumda birbirimizi boğazlamaktan Büyük Birleşik Kurama ulaşamadık diye düşünüyorum.
Diğer ilginç taraf da acaba diyorum Bir Evren mi var? İki Rus bilim adamı bu konu üzerinde
teori bile üretmişler. Büyük Patlamayla belki birkaç belkide yüzlerce Evren oluşamadı mı acaba?. Sadece bir patlama mı oldu? Bir patlama olduysa yazık...
Keşke Anadolu'da hergün patlamalar olsada düzensizliğin düzenine ulaşsak diyorum.

Yeni Dünya Düzeni Büyük Birleşik Kuramı yakaladı.
Sıra bizde...

Sevgiler

tolos

Cevaplar:

[ Serbest kursu ]