Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

NAMUSLU SAVCI GOREVDEN ALINDI!!

[ Serbest kursu ]

Makale yazari: ILKER CETiN Tarih, gün ve saat : 06. Ocak 2001 13:09:24:

Merhaba
Asagida haberi son dakikaka olarak bir gazetenin web sayfasindan aldim. Bassavciyken duz savci olarak atanan Kursat Kayral Emniyet Muduru, Baro Basakniyla ortak bir rapor hazirlayarak Adalet Bakanligina sunmus cezaevinde durumun kotu oldugunu , ismi gecen cete Usak i haraca bagladigini detayli olarak anlatmis ve tedbir alinmasini istemisti. Bu raporu isyanin pesine Adalet Bakani reddetmis ama belge oratya ciakrilinca kabul etmek zorunda kalmisti.
Bu savciya Nuri Ergil ve ekibi cezaevine geldiginde Anakaradan "etkili ve yetkili" biri telefonla " ilgilenin rahat ettitin, " demistir. Simdi bu burokrat siyasilerin suclarnin bedelini oduyor!!! Adalet bakani gelisen olaylara karsi istifa etmesi gerekirken bu burokrati gorevden almayi yeglemistir!! Ne diyelim suclualrin surekli af edilip itibar kazabdigi bir Turkiyede artik suc islemekten baska care kalmadimi yoksa?

"Uşak Cezaevi Başsavcısı Kayral savcı olarak atandı
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Nuriş kardeşlerin kan gölüne çevirdiği ve devletin günlerce bir şey yapamadığı Uşak cezaevi olayları nedeniyle Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Kayral'ı Ankara'ya düz savcı olarak atadı. Adli yargıda 232 atamanın gerçekleştirildiği ve 23 başsavcının yer değiştirdiği kararnameyle, Kayral'ın yerine Amasya Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul getirildi. HSYK'nın adli yargıya ilişkin 21 Aralık 2000 tarihli iki atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı."
(12:52)

Saygilarimla
ILKER

Not: Yukarida ki bahsetmis oldugum belgeyle ilgili Halim Turna ya elimde bu belgenin oldugunu bunu sanalda nasil yayinlayabilcegim konusunda yardim istemistim. Benim Halime yazimdan 3 gun sonra bu belge basinda ortaya atilmis ve Adalet bakani ZORLA kabul etmistir !!!

Cevaplar:

[ Serbest kursu ]