Sabunlayan Sabuncu'ya gelisiguzel sorular...
[ Serbest kursu ] Makale yazari: Halim Turna Tarih, gün ve saat : 06. Ocak 2001 11:10:41:
Sayin Sabuncu
Bakiyorum Turkiye Cumhuriyeti'nin bile "Olduysa bile bizim kabahatimiz yok" dedigi, butun dunyanin bir katliam oldugunu kabul ettigi ve adina da bal gibi Katliam denilean ve hatta amaci butun bir irki tamamen ortadan kaldirmak olan ve bu ozelligi ile SOYKIRIM kelimesini hak eden 1915 olaylarina sabunlama kiliflar uydurmus bulunmaktasiniz...
Hernekadar sahibinin sesini oynasanizda artik bu tiyatroya giden seyirci de yok...Cunku sahibiniz baska siz baska telden calisyorsunuz...
Sayin Sabunlayan
cok basit sorularim var...Birakin 1915 yilindaki soykirimi ben sadece 1950 ve 2000 yillari arasindaki bir takim kantitatif karsilastirmalari sormak istiyorum size...
Sorularim cok basit...
1. 1950 de Istanbul daki Ermeni ve Rum nufusu ile 2000 yilindakini karsilastirabilrimisiniz?
2. 1950 yilindaki Ermeni ve Rum okullari ile 2000 yilindaki ermeni ve rum okul sayisini karsilastirabilirmisiniz?
3. 1950 yilindaki Ermeni ve Rum kilise ve mezarlik sayisi ile 2000 yilini karsilastirin lutfen?
4. Eger sizin su belgelerinizde varsa 1914 de Bati, Ic, Dogu ve Guneydogu Anadolu Ermeni, Suryani, Keldani, Yahudi nufus ile sonrasini karsilastirabilirmsiniz?
5. 1914 de Karadeniz, Ege, Ic Ege Marmara, Trakya Rum nufusu ile sonrasini karsilastirabilirmisiniz?
6. 1910 larda Istanbul da ki gayrimuslim sayisi ile bugunku sayiyi karsilastirabilrimisiniz?
Hepsi bu...