Halkidiki, Chalkidiki
De Griekse Eilanden Halkidiki Athos Sithonia Kassandra
Vourvourou, Sithonia, Halkidiki Vourvourou, Sithonia, Halkidiki Vourvourou, Sithonia, Halkidiki Vourvourou, Sithonia, Halkidiki Vourvourou, Sithonia, Halkidiki
Vourvourou, Sithonia, Halkidiki Vourvourou, Sithonia, Halkidiki Vourvourou, Sithonia, Halkidiki Vourvourou, Sithonia, Halkidiki Vourvourou, Sithonia, Halkidiki
DE STRANDEN VAN VOURVOUROU OP HET SCHIEREILAND SITHONIA IN CHALKIDIKI OF HALKIDIKI IN GRIEKENLAND
English plattegrond van Vourvourou op het Sithonia schiereiland in Halkidiki

Sithonia ligt ten westen van Athos en is de middelste van de drie "vingers" in het zuiden van het Halkidiki schiereiland. Het landschap is hier zeer ruig en bergachtig met kleine vissersdorpjes en veel, soms verlaten, zandstranden. Het Sithonia schiereiland is een geliefde vakantiebestemming voor zowel de Grieken als de buitenlandse toeristen. De hoofdstad van het schiereiland is Nikiti. Er zijn een aantal interessante sites op Sithonia, zoals de oude stad Torini die dateert uit de 8ste eeuw voor Christus.

Een van de populairste badplaatsen is Vourvourou dat in het noordoosten van het Sithonia schiereiland is gelegen op 120 kilometer afstand van Thessaloniki en op 10 kilometer ten zuiden van de stad Agios Nikolaos. Hier vind je veel natuurschoon, mooie witte zandstranden en het prachtigste blauwe water. Vourvourou heeft ongeveer 150 permanente bewoners, maar trekt in het hoogseizoen veel toeristen aan. Je vindt er allerlei winkeltjes, mini markets en er is volop keuze in restaurants en accommodaties.

Voor de kust van Vourvourou liggen negen leuke eilandjes, wat het geheel erg schilderachtig maakt. Het grootste heet Diaporos en dat eiland is zo groot dat het de optische illusie geeft alsof Vourvourou zo goed als aan een meer ligt. De afstand tot het vasteland is ongeveer 200 meter. In Vourvourou kun je een bootje huren om naar dit eiland te varen - klik hier. Op deze manier kun je de geïsoleerde stranden van Diaporos bezoeken. Op het eiland staat een stuk land te koop met permissie om er een gebouw op te zetten (bijvoorbeeld een hotel), maar de rest van het eiland is een beschermd natuurgebied.

Ten noorden van Vourvourou ligt de haven van Ormos Panagias, die is ontstaan rond een oude kerk. Het wordt gezien als onderdeel van de stad Agios Nikolaos, maar ligt een paar kilometer ten zuiden daarvan. Ormos Panagias is een vrij belangrijke haven van waaruit de boten vertrekken die een excursie maken naar het Athos schiereiland met zijn kloosters. In het dorp zijn aardig wat accommodaties en restaurants en er is een zandstrand.

Voor alle hotels, appartementen, studio's en villa's in Vourvourou, Chalkidiki- klik hier.

Karidi beach is het bekendste strand van Vourvourou, maar er zijn nog veel meer stranden en baaitjes in de omgeving. Omdat de zee bij dit strand en bij de meeste andere stranden meestal vrij rustig is en de meeste stranden geleidelijk aflopen is het gebied uitstekend geschikt voor families met kleine kinderen. Omdat er zoveel bomen in het gebied staan en er vaak ook naaldbomen op de stranden staan is er eigenlijk op elk strand wel wat schaduw te vinden. De stranden bij Vourvourou zijn onbedorven en er zijn geen ligbedjes of parasols te huur. Er zijn wel een aantal accommodaties die direct aan de zee liggen, die wat faciliteiten voor hun gasten op het strand hebben gezet.

Galini beach bestaat uit een aantal kleine zandstrandjes zonder faciliteiten, die even ten noordwesten van het dorp Vourvourou liggen. Rond Galini beach zijn veel pijnbomen voor schaduw en er staan een paar huisjes in de buurt van het strand. De zee is er ondiep. Over het algemeen is het hier erg rustig. Neem de eerste afslag rechts op een paar honderd meter na de camping en loop richting de zee, neem dan de tweede afslag links en loop een stuk evenwijdig aan de kust richting het noorden, ga Fteroti beach voorbij en bereik zo de strandjes van Galini.

Fteroti beach bestaat uit twee smalle maar schilderachtige zandstranden die omgeven zijn door pijnbomen. Ze zijn respectieflijk ongeveer 60 en 130 meter lang. Bij het strand staan een paar huisjes, maar het is er erg rustig. Er zijn geen faciliteiten bij deze stranden. De zee is er ondiep en het water is helder. Voor Fteroti beach neem je het pad aan de rechterkant richting de zee op ongeveer een kilometer na Livari beach, en daarna is het nog zo'n halve kilometer richting de kust om Fteroti beach te bereiken.

Livari beach ligt op drie kilometer afstand ten noordwesten van Vourvourou. Het is een soort schiereiland van zand die de zee insteekt en er een lagune vormt, met aan de ene kant een soort meer met wat bootjes erin en aan de andere kant de open zee. Bij het strand zijn een aantal accommodaties.

Vourvourou beach is een lang en smal zandstrand dat in de baai van Vourvourou ligt. Het begint bij het van zand gemaakte schiereiland bij Livari en eindigt in het zuiden van de baai. De eilanden voor de kust zorgen ervoor dat de zee hier erg rustig is. Er zijn een paar riffen voor de kust die de moeite zijn voor snorkelaars en duikers en er zijn een paar plekken waar bootjes aangemeerd liggen. Het strand is bereikbaar via een aantal weggetjes die door het dorp lopen. Er zijn restaurants en accommodaties bij Vourvourou beach. Er is ook een camping en je kunt hier een bootje huren om het gebied over zee te verkennen.

plattegrond van Karidi beach en Fava beach in Halkidiki Karidi beach is waarschijnlijk het populairste en misschien het mooiste strand in de omgeving van Vourvouro. Het strand ligt aan de oostkant van het dorp en wordt door een rots die de zee insteekt in tweeën gesplitst. Het strand wordt vanaf de weg aangegeven met een bord. Vanaf daar is het nog ongeveer 400 meter lopen of rijden naar de kust. Karidi is een groot zandstrand zonder faciliteiten. Het water is er ondiep en daarom ook goed geschikt voor families met kleine kinderen. In het hoogseizoen kan het er wel een beetje druk worden. Karidi beach heeft geen faciliteiten, maar de stranden worden wel omgeven door pijnbomen waaronder je wat schaduw kunt vinden.

Fava beach ligt verscholen achter de kliffen ten oosten van Karidi beach. Het bestaat uit drie stranden (twee grote en een kleine) zonder faciliteiten, die vooral populair zijn bij de lokale bevolking. De stranden zijn een combinatie van zand, kiezeltjes en steentjes. Er zijn een paar paden die vanaf de weg langs privé huizen naar deze stranden leiden. Het laatste stuk naar de stranden moet je lopen langs huizen en door het bosgebied. De zee bij Fava beach is ondiep. Voor de kust liggen een paar mooie rotsen in de zee.

Bara beach ligt op ongeveer vijf kilometer ten oosten van Vourvourou en bestaat uit twee rustige kiezelstranden. Er zijn geen huizen direct rond het strand en er zijn geen faciliteiten. Het is niet zo makkelijk om er te komen. Omdat Bara beach vrij geïsoleerd ligt wordt het soms ook gebruikt door naturisten. Het strand ligt aan het einde van een pad op ongeveer 200 meter van de hoofdweg. Het ene strand van Bara is iets moeilijker te bereiken dan het andere. Aan de randen van het strand staan wat bomen voor schaduw.

Koutloumousiou beach wordt ook wel La Cara beach genoemd naar de erbij gelegen camping La Cara. Het ligt op acht kilometer afstand ten oosten van Vourvourou, is vrij groot en bestaat uit zand met wat kiezeltjes. Het rustige strand is privé terrein van de camping maar je kunt er naartoe tegen een entree-prijs. Bij het strand is zijn een mini-market en een restaurant en een café waar je iets kunt drinken of eten. Er zijn ligbedjes en parasols te huur. Ook is er de mogelijkheid om watersporten te beoefenen. Het strand ligt op ongeveer 400 meter afstand van de hoofdweg af.

Petras beach is een smal en afgelegen strand dat naast Koutloumousiou beach ligt op 8,5 kilometer afstand van Vourvourou. Het is niet zo eenvoudig om er te komen en daarom is het ook erg rustig. Het strand zelf bestaat uit zand en kiezels en de bodem van de zee aan de kust hier is veelal stenen in het zand. Ook wil er nog wel eens wat zeewier op het strand liggen, maar het water is helder. Rond het strand staan bomen. Om bij Petras beach te komen neem je de afslag na de La Cara camping. Na 500 meter sla je linksaf en dan is het nog zo'n 200 meter naar beneden klimmen. Er zijn geen faciliteiten bij het strand en het wordt aangeraden op plastic watersandalen mee te nemen als je hier het water in wilt gaan.

Zografou beach is onderdeel van camping Porto Elea, maar je kunt het strand gewoon bezoeken. Het strand ligt op zo'n negen kilometer afstand van Vourvourou en de afslag wordt aangegeven met een bord. Je rijdt een stuk over een onverharde weg en kunt daarna je auto op de parkeerplaats zetten net buiten de camping. Zografou beach is een georganizeerd strand waar je zonnebedjes en parasols kunt huren. Er is ook een restaurant en er is de mogelijkheid om watersporten te beoefenen. De noordkant van het strand bestaat voornamelijk uit kiezels en de zeebodem hier heeft veel stenen. De zuidkant is wat beter, met zand en kiezeltjes zowel op het strand als in het water. Het strand wordt omgeven door heuvels met hoge bomen, die voor wat schaduw zorgen op de hete dagen.

Banana beach is een ongeveer 200 meter lang zandstrand, met fijn zand en groenblauw water. Dit mooie strand ligt op 10 kilometer afstand van Vourvourou. Banana beach is vernoemd naar de beachbar die hier zit en die er ook ligbedjes en parasols verhuurt. De afslag naar Banana beach is op ongeveer 1 kilometer na Zografou beach en wordt aangegeven met een bord waarop "Rodia beach bar" staat. Op het strand komen veel jongeren en er wordt vrij luidruchtige muziek gedraaid. Aan de oostzijde van het strand, achter een rots, kun je nog een ander mooi strandje aantreffen. Dit strand is maar 50 meter lang maar wel een bezoek waard.

Oneirou beach is een georganizeerd en druk zandstrand op 12 kilometer afstand van Vourvourou. Het strand wordt aangegeven met een bord en het is te bereiken via een 800 meter lange ongeplaveide weg naar beneden. Bij het strand zit een camping met een beach bar en een restaurant. Oneirou beach is vernoemd naar deze camping. Het is een zandstrand en ook de zeebodem bestaat hier uit voornamelijk zand, dus het is er gemakkelijk de zee ingaan. Op het strand zijn zonnebedjes en parasols te huur. Aan beide zijden van Oneiro beach, op ongeveer 400 meter afstand, liggen nog andere stranden, die je over de rotsen klimmend of met een boot kunt bereiken.

Livari Studios, Livari beach in Vourvourou, Chalkidiki, Griekenland
Livari Studios, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki Livari Studios, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki Livari Studios, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki Livari Studios, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki Livari Studios, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki

Het aan het strand gelegen Livari Studios ligt in een groene omgeving, en biedt studio's met airconditioning, gratis WiFi en een gemeubileerd balkon met uitzicht op de Egeïsche Zee. Winkels zijn te vinden op minder dan 600 meter, terwijl restaurants liggen op 1,5 km afstand. Alle studio's van Livari Studios zijn voorzien van een televisie. Er is een goed uitgeruste keuken met een koelkast en kookgelegenheid. De eigen badkamer heeft een douche en een haardroger. Op Livari Studios is er voor de gasten een tuin met een barbecue. Het schilderachtige dorpje Agios Nikolaos ligt op 14 km afstand. De luchthaven van Thessaloniki ligt op 76 km van de accommodatie.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Livari Studios in Livari beach, Vourvourou - klik hier.

Vrahos House Apartments, Livari beach in Vourvourou, Chalkidiki, Griekenland
Vrahos House Apartments, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki Vrahos House Apartments, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki Vrahos House Apartments, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki Vrahos House Apartments, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki Vrahos House Apartments, Livari beach in Vourvourou, Halkidiki

Vrahos House Apartments is rustig gelegen in een groene omgeving op 5 meter van het strand van Livari, en biedt zelfstandige accommodatie met een balkon met uitzicht op de Egeïsche Zee. Vourvourou Beach ligt op 3 km afstand. Alle appartementen zijn voorzien van een televisie en airconditioning. Elke kamer heeft een kitchenette met een koelkast en kookgelegenheid. De eigen badkamer is uitgerust met een douche. Gratis WiFi-toegang is beschikbaar in openbare ruimtes. Barbecue faciliteiten zijn beschikbaar in de tuin. De luchthaven van Thessaloniki ligt op 76 km van de accommodatie. Poligiros is op een afstand van 50 km. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Vrahos House Apartments in Livari beach, Vourvourou - klik hier.

Vourvourou Hotel, Vourvourou beach in Vourvourou, Chalkidiki, Griekenland
Vourvourou Hotel, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Vourvourou Hotel, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Vourvourou Hotel, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Vourvourou Hotel, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Vourvourou Hotel, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki

Dit hotel wordt beheerd door een familie en ligt direct aan het strand van Vourvourou. Het wordt omgeven door een tuin en beschikt over een terras aan zee. Het biedt kamers met gratis WiFi en airconditioning. Op het terras met uitzicht op de kust zijn gratis ligstoelen en parasols beschikbaar. Alle kamers van het Vourvourou hebben veel natuurlijke lichtinval en een terras met uitzicht op de Golf van Vourvourou, de bergen van Sithonia of het bos. Elke kamer beschikt over een tv, een koelkast en een eigen badkamer met douche.

In de bar worden versnaperingen, koffie en sandwiches geserveerd, en u vindt hier ook een 42" lcd-tv. In de tuin van het Hotel Vourvourou zijn barbecuefaciliteiten en een zithoek beschikbaar. Op 50 meter van de accommodatie liggen 2 kleine supermarkten voor uw dagelijkse boodschappen. Tavernes en restaurants vindt u 500 meter verderop. Vlakbij het hotel kunt u boten huren voor een bezoek aan afgelegen stranden, zoals het tropische Galazia Nera. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar bij het Hotel Aristotelis Apollonia Spa.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Vourvourou Hotel in Vourvourou beach, Vourvourou - klik hier.

Anna Karra Studios & Apartments Hotel, Vourvourou beach, Chalkidiki, Griekenland - heel goed beoordelingen
Anna Karra Studios & Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Anna Karra Studios & Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Anna Karra Studios & Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Anna Karra Studios & Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Anna Karra Studios & Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki

Het Anna Karra Studios & Apartments ligt te midden van een tuin met olijfbomen, aan de kust bij het Vourvourou-strand. Het biedt accommodatie met eigen kookgelegenheid en een gemeubileerd balkon met uitzicht op de berg Athos en het eiland Diaporos. In het hele pand is gratis WiFi beschikbaar. Alle studio's van het Anna Karra zijn voorzien van een kitchenette met een koelkast, een kleine oven en een kookplaat. Ook hebben ze airconditioning, een bank en een satelliet-tv. Sommige accommodaties hebben een zithoek.

In de tuin vindt u een tuinhuisje, 2 barbecuefaciliteiten, keukenfaciliteiten, een dvd- en cd-speler en fitnessapparatuur. Er staan tevens stoelen en tafels. Op het strand kunt u gratis gebruikmaken van de ligstoelen en parasols. Voor jongere gasten is er een speelplaats. Het Anna Karra Studios & Apartments ligt op 1 km van het centrum van Vourvourou, op 150 meter van restaurants, cafés en winkels en op 7 km van het Ormos Panagiass-strand. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op eigen terrein.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Anna Karra Studios & Apartments in Vourvourou beach, Vourvourou - klik hier.

Zinozis Beach Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Chalkidiki, Griekenland
Zinozis Beach Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Zinozis Beach Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Zinozis Beach Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Zinozis Beach Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki Zinozis Beach Apartments, Vourvourou beach in Vourvourou, Halkidiki

Zinozis Beach Apartments heeft een locatie aan de kust, aan het strand van Vourvourou. Het beschikt over een goed onderhouden tuin met grasvelden en bomen. U vindt er accommodatie met eigen kookgelegenheid en uitzicht op de Egeïsche Zee en de bergen. In alle ruimtes is gratis WiFi beschikbaar. Alle lichte appartementen van Zinozis zijn smaakvol ingericht en voorzien van een aparte slaapkamer, een zithoek, airconditioning en toegang tot een balkon. Ze beschikken tevens over satelliet-tv en een kitchenette met een eettafel en een kleine oven met kookplaten.

Gasten kunnen ontspannen in de ligstoelen op het strand. Andere faciliteiten zijn een barbecue en een speeltuin voor de kleintjes. Tegen een toeslag is er een pendeldienst van/naar de luchthaven beschikbaar. Een busstation evenals diverse cafés en winkels zijn te vinden binnen 1 km van de accommodatie. Het is ongeveer 96 km naar de internationale luchthaven van Macedonië. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar bij de accommodatie.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Zinozis Beach Apartments in Vourvourou beach, Vourvourou - klik hier.

Archontariki Villa Kampoukos in Vourvourou, Chalkidiki, Griekenland - privé villa in Vourvourou
Archontariki Villa Kampoukos in Vourvourou, Halkidiki Archontariki Villa Kampoukos in Vourvourou, Halkidiki Archontariki Villa Kampoukos in Vourvourou, Halkidiki Archontariki Villa Kampoukos in Vourvourou, Halkidiki Archontariki Villa Kampoukos in Vourvourou, Halkidiki

De goed uitgeruste Villa Kampoukos wordt omgeven door weelderig groen en ligt op 500 meter van het strand Karidi Beach. Het beschikt over een open haard en een gemeubileerd terras met uitzicht op de bergen en de Egeïsche Zee. Op 100 meter afstand vindt u verschillende restaurants. Villa Kampoukos beschikt over een kitchenette met een kookplaat en een oven. De accommodatie is uitgerust met airconditioning. Het is tevens voorzien van een woonkamer met een bank en een televisie. U kunt ontspannen op het gemeubileerde zonneterras tussen de bomen en bloemen.

Op nog geen 500 meter van de accommodatie vindt u winkels en cafés. Het strand Livari Beach ligt op 700 meter. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Archontariki Villa Kampoukos in Vourvourou - klik hier.

Villa Laguna in Vourvourou, Chalkidiki, Griekenland - privé villa met 5 slaapkamers in Vourvourou
Villa Laguna in Vourvourou, Halkidiki Villa Laguna in Vourvourou, Halkidiki Villa Laguna in Vourvourou, Halkidiki Villa Laguna in Vourvourou, Halkidiki Villa Laguna in Vourvourou, Halkidiki

De aan het strand gelegen Villa Laguna is gevestigd in Vourvourou op het schiereiland Chalkidiki. hij is voorzien van een balkon met uitzicht op de zee en een tuin met palmbomen. Het biedt een terras en gratis WiFi. Vourvourou ligt op 5 km afstand. De villa met airconditioning beschikt over een zithoek met een open haard en een flatscreen-tv. De keuken is uitgerust met een fornuis, oven en magnetron. De badkamers zijn voorzien van een douche of bad. Nikiti ligt op 10 km afstand. Villa Laguna ligt op 90 km van de luchthaven van Thessaloniki.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Villa Laguna in Vourvourou - klik hier.

Ta Petrina in Vourvourou, Chalkidiki, Griekenland - heel goede beoordelingen
Ta Petrina in Vourvourou, Halkidiki Ta Petrina in Vourvourou, Halkidiki Ta Petrina in Vourvourou, Halkidiki Ta Petrina in Vourvourou, Halkidiki Ta Petrina in Vourvourou, Halkidiki

Het van stenen gebouwde Ta Petrina ligt op 200 meter van het dichtstbijzijnde strand en biedt een gedeeld zwembad en kinderbad. Het beschikt over accommodatie met eigen kookgelegenheid, uitzicht over het zwembad en gratis WiFi. Alle traditioneel ingerichte appartementen van Petrina zijn voorzien van airconditioning, een gemeubileerd balkon of een patio en 1 of 2 aparte slaapkamers. Elk beschikt over een woonkamer met een flatscreen-tv met satellietzenders en een kitchenette of keuken met een eettafel en koelkastje. Sommige zijn split level of hebben een wasmachine.

U kunt ontspannen op het zonneterras bij het zwembad of gebruikmaken van de barbecuefaciliteiten. De accommodatie wordt omgeven door een ruime, goed onderhouden tuin. In de nabijheid zijn diverse winkels en een supermarkt voor de algemene benodigdheden te vinden. Het dorp Nikiti bevindt zich op ongeveer 15 km afstand en de internationale luchthaven van Thessaloniki ligt op 103 km van de accommodatie.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Ta Petrina in Vourvourou, Chalkidiki - klik hier.

Fillis House in Vourvourou, Chalkidiki, Griekenland - heel goede beoordelingen
Fillis House in Vourvourou, Halkidiki Fillis House in Vourvourou, Halkidiki Fillis House in Vourvourou, Halkidiki Fillis House in Vourvourou, Halkidiki Fillis House in Vourvourou, Halkidiki

Het Fillis House in Vourvourou, Chalkidiki, is omringd door een weelderig, 6.000 m² groot terrein vol olijf- en pijnbomen. U wandelt in 3 minuten naar het strand. Het pension bestaat uit 2 gebouwen en biedt accommodatie met eigen kookgelegenheid en gratis WiFi. Barbecuefaciliteiten zijn beschikbaar. De accommodaties van het Fillis zijn elegant ingericht met moderne meubels en voorzien van anatomische matrassen en airconditioning. Elk verblijf heeft een volledig uitgeruste keuken of kitchenette en een badkamer. Ze beschikken allemaal over een eigen balkon en sommige bieden uitzicht op de tuin of de zee.

Het personeel van de 24-uursreceptie kan een huurauto of -fiets voor u regelen en informatie geven over excursies in de omgeving. Vervoer van en naar de luchthaven kan geregeld worden op aanvraag en tegen extra kosten. Fillis House ligt op 100 km van de luchthaven Thessaloniki en ongeveer 30 km van Neos Marmaras. Het dorp Agios Nikolaos bevindt zich op 13 km afstand en verschillende restaurants en kleine supermarkten vindt u in een straal van 400 meter tot 1 km. Er is gratis eigen parkeergelegenheid op het terrein.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Fillis House in Vourvourou, Chalkidiki - klik hier.

Thalassokipos in Vourvourou, Chalkidiki, Griekenland - heel goede beoordelingen
Thalassokipos in Vourvourou, Halkidiki Thalassokipos in Vourvourou, Halkidiki Thalassokipos in Vourvourou, Halkidiki Thalassokipos in Vourvourou, Halkidiki Thalassokipos in Vourvourou, Halkidiki

Het Thalassokipos is gebouwd in de stijl van een amfitheater en ligt op de flank van een kleine heuvel, die vrij uitzicht biedt over de kleine eilanden Vourvourou. Het biedt accommodaties met eigen kookgelegenheid en een panoramisch uitzicht op zee en de adembenemende omgeving. De kamers zijn uitgerust met een balkon of bieden directe toegang tot de tuin. Verder zijn ze voorzien van airconditioning, een kitchenette, een satelliet-tv en gratis WiFi.

Aan de rand van het hotelterrein, 80 meter verderop, ligt een klein afgelegen zandstrand. Ook de andere stranden in de regio bevinden zich in de buurt. Het hotel beschikt tevens over een café-bar. De medewerkers bij de receptie staan ??24 uur per dag voor u klaar en kunnen u helpen met auto- en fietsverhuur. Ook kan er tegen een toeslag vervoer naar de luchthaven geregeld worden en is er beveiligde privéparkeergelegenheid bij het hotel

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Thalassokipos in Vourvourou, Chalkidiki - klik hier.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional