Sifnos island
De Griekse Eilanden Sifnos HOME Sifnos Hotels Sifnos Stranden Sifnos Plattegrond Autoverhuur Sifnos Veerboten Sifnos Restaurants
Sifnos ferry, Sifnos veerboot Sifnos ferry, Sifnos veerboot Sifnos ferry, Sifnos veerboot Sifnos ferry, Sifnos veerboot Sifnos ferry, Sifnos veerboot
SIFNOS VEERBOTEN - DE REIS VAN HET VASTELAND (PIRAEUS) OF VANAF ANDERE EILANDEN NAAR SIFNOS

Sifnos is alleen bereikbaar per boot. Veerboten vertrekken vanuit de haven van Piraeus op het vasteland, maar het eiland Sifnos heeft natuurlijk ook verbindingen met andere eilanden zoals bijvoorbeeld Santorini of Milos. Als je vanuit Piraeus aankomt, doe je normaalgesproken eerst nog wat andere eilanden aan, zoals Kythnos en Serifos. Reken op een reistijd van iets meer dan 4 en een half uur tot zo'n 6 uur. Check de sites van Ventouris Sea Lines en Zante Ferries. De snelle high speed boten doen er korter over dan de gewone (grote) veerboten, maar ze zijn ook twee keer zo duur.

veerboten Sifnos Vanaf Sifnos zijn er regelmatig veerboten (zowel gewone als zogenaamde "superfast ferries") naar de haven van Piraeus op het vasteland en naar eilanden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Serifos, Milos, Ios en Santorini.

Je kunt de tijden en de prijzen checken en als je wilt van tevoren een ticket boeken op de site van Ferries in Greece. Vooral als je een superfast ferry wilt boeken in het hoogseizoen is dat misschien verstandig.


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional