Santorini
De Griekse eilanden Santorini HOME Santorini Hotels Santorini Stranden Santorini Dorpen Restaurants Santorini Reizen

AUTOVERHUUR OP HET EILAND SANTORINI - HUUR EEN AUTO OP SANTORINI

autoverhuur op Santorini Een auto huren op het eiland Santorini doe je gemakkelijk bij Cheapcars.nl. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen.

Je kunt eventueel binnen 7 dagen na je boeking kosteloos annuleren en je kunt je boeking kosteloos wijzigen. Auto's worden gebracht (en moeten worden terug gebracht) met een volle tank. Onbeperkt aantal kilometers.

Het is altijd handig om een auto te huren als je naar een Grieks eiland gaat. Op deze manier zie je het meeste van het eiland en je komt makkelijk op plekken waar je naartoe wilt. Ook kun je op deze manier de rustige stranden op gaan zoeken. Hieronder staan een aantal autoverhuurbedrijven waar je een offerte kunt aanvragen en een auto kunt huren als je naar Santorini gaat. Dit is normaal gesproken veel goedkoper dan het huren van een auto via de hostess van je reisbureau.

Santorini autoverhuur- Romani Car Rental - Romani Car Rental is gelegen in Perissa de buurt van de grote kerk, net om de hoek op de hoofdweg. We gingen hier naar binnen om een vraag te stellen, omdat we verdwaald waren. Het meisje achter de balie was super vriendelijk. Ze hebben een eigen parkeerplaats tegenover de winkel.

Tel +30-2286081177 / Mobile +30 6947 022354 - Stuur een e-mail aan Romani Car Rental in Santorini.

Santorini autoverhuur- Santorini-Car-Rental - Autoverhuurbedrijf dat is gevestigd in Kamari. Je kunt je auto laten bezorgen op het vliegveld, de haven Athinios of in Fira. Alle auto's zijn volledig verzekerd. De auto's gaan door een uitgebreide veiligheidsinspectie nadat ze terug zijn gebracht, voordat ze weer worden vehuurd.

Tel +30 211 790 0486 - Stuur een e-mail aan Santorini-Car-Rental in Santorini.


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional