De Griekse Eilanden
 Mykonos HOME
 Mykonos Reizen
 Mykonos Hotels
 Mykonos Villa's
 Mykonos Restaurants
 Mykonos foto's 2004
 Mykonos foto's 2006
 Mykonos foto's 2009
 Agia Anna Beach
 Agia Anna Beach 2
 Agios Ioannis
 Agios Sostis Beach
 Agios Stefanos
 Agrari Beach
 Ano Mera
 Elia Beach
 Fokos Beach
 Kalafatis Beach
 Kalo Livadi
 Kapari Beach
 Lia Beach
 Megali Ammos
 Merchia Beach
 Myrsini Beach
 Mykonos Town
 Ornos Beach
 Panormos Beach
 Paradise Beach
 Paranga Beach
 Platis Yialos Beach
 Psarou Beach
 Porta Bar
 Superparadise Beach
 Tourlos
DE PORTA BAR IN MYKONOS STAD

Soof English

Vroeger gingen wij altijd naar de Porta Bar in Mykonos, zo'n goed sfeertje. De grote smaakmaker was Sophie, waar de hele tent zo'n beetje om draaide. Sophie heeft tijdelijk in andere bar gewerkt, de Deja Vu Café Bar die naast het Nautische Museum in Mykonos stad is gelegen, maar is nu weer terug in de Porta Bar. Iedereen die "Koningin Sophie" en ook barkeeper Martin zoekt, kunnen hun daar nu vinden.

Hier zijn een paar foto's van mijn favoriete bar op het eiland. Het is een beetje moeilijk te vinden, want het zit in een achteraf straatje. Als je op de boulevard loopt zit er op een hoek een winkel met ikonen (tegenover het kleine kerkje aan het water). Dat straatje ga je in en dan volg je je oren richting de herrie. Queen Sophie

Franse barkeepster Sophie runt de zaak en ze schenkt giga borrels, de grootste van het eiland ;). Ze staat bekend om haar extravagante juwelen (vooral ringen).

In de Porta bar is het elke avond feest. Meestal wordt er leuke muziek gedraaid, een beetje dansmuziek en van alles wat, als de sfeer er maar inkomt. Sophie werkt zich met een glimlach op haar gezicht drie keer in de rondte. Soms kan ze lekker gek doen, maar nooit verliest ze de klanten uit het oog.

Snelle service is gegarandeerd: Soof serveert alsof ze er een medialle voor heeft gewonnen op de Olympische Spelen. Sophie and her rings

Er loopt van alles binnen in de zaak, zoals soms ineens een horde travo's. Er zijn aparte stukken in de bar en twee plekken waar je een drankje kunt bestellen. Een beetje opzij en wat uit de herrie is een zitgedeelte, maar vaak staan de mensen ook gewoon buiten op straat.

Porta Bar. I'm spreading some light in the bar. Maxim en de Belgische vrienden. in de Porta Bar
Me, Maxim and Charmian in the Porta bar. Thanx Charmian for your pictures :)! Sophy of the Porta Bar accidentally pulling out a bottle of water :(..... Me and Sophy. Sophy and a bottle.
mykonos mykonos mykonos mykonos
mykonos mykonos mykonos mykonos
mykonos mykonos mykonos mykonos
mykonos mykonos mykonos mykonos
mykonos mykonos mykonos mykonos
mykonos mykonos mykonos mykonos
mykonos mykonos mykonos mykonos

© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional