<XMP><body> </xmp> Peloponnesos Griekenland onroerend goed
Corfu onroerend goed Kreta onroerend goed Lesbos onroerend goed Griekenland onroerend goed

Klik hier voor de Griekse Eilanden hoofdpagina!


Onroerend Goed in de Peloponnesos , Griekenland.
Hier staat een selektie van het onroerend goed dat de makelaars aanbieden op het vasteland van Griekenland, met name in het ongerepte gebied van de Peloponnesos. Het is een streek met authentieke Griekse dorpjes en prachtige stranden. Pelops Greekhouses is een Nederlandse makelaar en biedt hier stukken land, bouwgrond en huizen te koop aan en begeleidt uw aankoop van het begin tot het einde. U kunt een email kunt sturen aan deze makelaar die alles voor u in Griekenland zal regelen, zodat u zeker weet dat er niets mis kan gaan bij de aankoop van uw droomhuis of droombouwgrond in Griekenland.

Pelops Greek Houses: een stukje paradijs onder de Griekse zon!
Pelops Greek Houses is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van (tweede) huizen in Griekenland. Pelops Greek Houses biedt u deskundige begeleiding bij de aankoop van een zéér betaalbaar stukje paradijs onder de Griekse zon! Wij richten ons op het gebied Messinia in de Peloponnesos. Hier vindt u (tweede) huizen en bouwpercelen op toplocaties, schitterend gelegen bij de zee en met een fantastisch uitzicht!   Citaat uit ‘the Sunday Times Home’: ‘Als u een stuk grond wilt aan de mediterrane waarop gebouwd mag worden, probeer Kroatië of Griekenland, daar heeft u nog een reële kans om eraan te komen. Voor iedereen die op zoek is naar bouwgrond aan zee om hun droomhuis erop te bouwen, is het waarschijnlijk te laat om aan grond te komen voor de mediterrane kusten van Frankrijk en Spanje…., voor iedereen die op zoek is naar exclusieve en uitstekende stukken land bij de zee moet Griekenland hoog op hun lijst staan.’ Pelops Greek Houses is gespecialiseerd in het begeleiden van klanten die op zoek zijn naar een (tweede) huis in Griekenland. Pelops Greek Houses is geheel onafhankelijk en werk als intermediair tussen klant en de verschillende aanbieders ter plaatsen. Het aanbod ligt altijd op een toplocaties bij zee en zéér betaalbaar. Wij bemiddelen alléén in de Peloponnesos en dan specifiek een gedeelte van het het district Messinia. Dit gebied loopt van Pylos/Gialova tot aan de meest zuidelijk punt Koroni. Ook als u in dit gebied op zoekt bent naar bestaande huizen groot of klein,  bouwkavels direct aan zee,  authentieke gepleisterde Griekse huizen of natuurstenen huizen. Verder begeleiden wij op project basis ondernemers (investeerders), die op zoek zijn naar een groot stuk bouwgrond voor het bouwen van meerdere huizen of een kleinschalig hotel- bungalow-  of appartementencomplex. Door ons uitgebreide netwerk met plaatselijke aanbieders, makelaars, bouwkundige, projectontwikkelaars en andere deskundigen hebben we altijd het meest recente aanbod voorhanden. Laat via het kennismakingsformulier uw wensen weten dan kunnen wij hierop nog beter het aanbod afstemmen!

Tel: altijd te bereiken op nummer +31 (0)6 163 300 41 Alléén tijdens het seizoen van april t/m november kunt u ons óók bereiken op het Griekse mobiele nummer (+30) 6943059247.. Stuur een email aan Pelops Greekhouses.


Griekenland onroerend goed
Griekenland onroerend goed - Bouwkavel Charokopio - Vraagrijs €45.000.00 - Makelaar: Pelops Greekhouses
Bijzonder rustig gelegen bouwkavels (3 stuks) van elk 780 m² groot op een perceel van oude olijfbomen. Gelegen aan de buitenrand, 1500 meter van het authentieke en levendige dorpje Charokopio met winkels, restaurant en taverna's. Charokopio ligt weer op 4 km afstand van het pitoreske vissersplaatsje/haventje Koroni en op 2 km afstand van het strand Ag. Loannis en de zee! De ligging en het uitzicht van de bouwpercelen is op een rustig dal met in de verte een zicht op het dorpje Falanthi. Het landschap heeft veel weg van Toscana met zijn vele cipressen! Er is een beperkt zeezicht. Er bestaat ook de mogelijkheid om dit project in zijn geheel aan te kopen en deze 3 huizen als investering te realiseren voor verhuur of voor verkoop per stuk. Op elk bouwperceel mag maximaal 200 m² overdekt vloeroppervlakte worden gebouwd. Men kan naar eigen inzicht een huis laten bouwen naar gewenste grootte en indeling. Prijs onder voorbehoud en is exclusief aanvraag bouwvergunning!

Griekenland onroerend goed
Griekenland onroerend goed - Bouwkavel in Kamaria - Vraagrijs €110.000.00 - Makelaar: Pelops Greekhouses
Bouwkavel te koop op 1.000 m. van het dorpje Kamaria, gelegen in de heuvels boven Finikounda. Electra, telefoon en water zijn op korte afstand beschikbaar. Zeer rustig gelegen met een onbeperkt zeezicht. Op 2.500 m. n van de zee en het zandstrand en op ca. 10 autominuten van Methoni of Finikounda. Bouwkavel is 5.226 m² groot. Prijs is excl. verkoopprovisie.

Griekenland onroerend goed
Griekenland onroerend goed - Vakantiehuis in Naplio - Vraagprijs €135,000.00 - Makelaar: Pelops Greekhouses
Gerestaureerd traditioneel stenen huis met een eigen karakter en een uniek dakterras met zeezicht. Het is gesitueerd tussen Pylos en Methono in het midden van het kleine dorp Varakes. Op 8 minuten rijden afstand ligt een strand. De afstand naar de luchthaven van Kalamata bedraagt 45 minuten. Het ligt op een stuk grond van 700 m2 en het huis heeft een totale oppervlakte van 105 m2. Het huis heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een bergruimte. Alles is gereed om geïnstalleerd te worden, zoals CV off zonnepanelen. Elektriciteit en water zijn aangesloten. Er zijn houten deuren en de ramen hebben luiken. Op verzoek is er een grotere serie foto's die per email kan worden toegestuurd.

Griekenland onroerend goed
Griekenland onroerend goed - Villa proj. Methoni - Vraagprijs €180,000.00 - Makelaar: Pelops Greekhouses
Nieuw project opgezet door een Nederlandse project ontwikkelaar van zéér hoge kwaliteit en met een uitstekende afwerking. Op een zéér mooi grondstuk, met direkt uitzicht op de zee en zicht op het havenplaatsje Methoni op een afstand van 2 km. Hier worden 13 nieuwbouw villa's geprojecteerd met elk ongeveer 2000 meter grond. De villa's zullen in verschillende grootte worden aangeboden: 2 villa's van 80 m² vloeroppervlakte en mogelijk basement, 2 villa's van 90 m² vloeroppervlakte en mogelijk basement, 3 villa's van 74 m² vloeroppervlakte en mogelijk basement, 6 villa's van 68 m² vloeroppervlakte en mogelijk basement. Het project moet nog verder worden ontwikkeld en in het voorjaar van 2009 zullen de eerste modelvilla's klaar zijn. Prijzen onder voorbehoud vanaf €160.000 voor de villa's met 68 m² overdekt vloeroppervlakte.

Griekenland onroerend goed
Griekenland onroerend goed - Project Tapi Villa Leda - Vraagprijs €180.000 - Makelaar: Pelops Greekhouses
Nieuw kleinschalig project bestaande uit 6 villa's. Wordt ontwikkeld door een Franse investeerder. Villa's rustig gelegen met elk ongeveer 2000 m² grond en een onbelemmerd en fantastich zeezicht! In zijn totaal worden er 3 type villa's ontwikkeld waarvan er nu 2 volledig zijn opgeleverd. Het type 'Leda' is een grote en ruime villa. Bestaande uit 2 verdiepingen van elk 92 m². De onderverdieping wordt casco opgeleverd met een garagedeur en kan naar eigen inzicht worden ingevuld en verder worden afgewerkt. De bovenverdieping bestaat uit 2 ruime slaapkamers met ingebouwde kastenwand. Verder een ruime luxe badkamer met bad en douche apart en een dubbele wastafel. Een zéér ruime living met een openhaard en een open inbouwkeuken (zonder apparatuur!). Verder een veranda van ongeveer 25 m². Daarnaast is er type Athera wat hetzelfde is gekwalificeerd maar met een extra slaapkamer en badkamer en heeft voor beide verdiepingen een vloeroppervlakte van 105 m². De prijs van type Athera is €205.000 k.k. Project staat al enige tijd te koop en de houten ramen en deuren hebben enig schilderwerk nodig qua onderhoud!

Griekenland onroerend goed
Griekenland onroerend goed - Huis in Mathia - Vraagprijs €190.000.00 - Makelaar: Pelops Greekhouses
Natuurstenen huis bouwjaar 2000 gelegen in het bergdorpje Mathia op ongeveer 400 meter boven zeeniveau. Met een adembenemend uitzicht op de baai van Kalamata en op de tweede uitloper, en gebergte, Mani. Dit huis ligt aan de rand van het dorpje en heeft veel privacy. Ligt op 10-12 autominuten (7 kilometer) van de kust en de zandstranden. Huis bestaat uit 2 verdiepingen en een plat dak. Bovenste etage bestaat uit een living met aparte keuken, badkamer en slaapkamer. Onderste verdieping bestaat uit een slaapkamer, badkamer en aparte living momenteel gebruikt als bibliotheek. Onderste verdieping heeft een aparte ingang en kan gebruikt worden als gastenverblijf voor de verhuur! Totale perceel is ongeveer 900 m² groot. Tuin is volledig aangelegd met veel natuurstenen muurtjes en andere typisch Griekse details.

Griekenland onroerend goed
Griekenland onroerend goed - Natuurstenen huizen - Vraagprijs €250.000.00 - Makelaar: Pelops Greekhouses
Nieuw bouwproject bestaande uit 4 héél bijzondere natuurstenen huizen. Gelegen in de heuvels tussen Gialova en Romanos met een werkelijk uniek uitzicht op de wetlands en de zee en het heuvellandschap rondom. Men is gestart met de bouw van het eerste huis welke waarschijnlijk in de herfst van 2007 zal worden opgeleverd. Elk huis bestaat uit 2 verdiepingen. De bovenverdieping is in zijn totaal 78 m² groot (exclusief veranda welke in zijn geheel rond het huis doorloopt) en bestaat uit een grote living met openkeuken, twee slaapkamers, één badkamer en de mogelijkheid voor een binnentrap naar de benedenverdieping. De benedenverdieping is in zijn totaal 100 m² groot en wordt casco opgeleverd en kan later naar eigen inzicht worden ingericht. Dit project beschikt over een eigen bron (op een diepte van 180 meter) welke beschikt over voldoende bronwater welke gebruikt kan worden voor de tuin e.d. De kavel is 1000 m² groot en men kan in overleg er extra gond bijkopen. Op de kavel staan diversen olijfbomen. Kavel is goed toegankelijk via de doorgaande weg van Gialova naar het heuveldorpje Stenosial vandaar via een onverharde weg naar de de bouwlocatie. Ligt precies tussen de 2 toekomstige golfresorts waaraan momenteel hard wordt gewerkt. Het golfproject Romanos zal volgens planning in de loop van 2008 al worden geopend. Hiervan is inmiddels het eerste huis verkocht!

Griekenland onroerend goed
Griekenland onroerend goed - 3 bouwkavels in Makrynamos - Vraagprijs €250.000 - Makelaar: Pelops Greekhouses
Ideaal gelegen investeringsproject voor de bouw van 3 villa's. Hoger gelegen op de rand van een heuvel op een nog geen 800 meter van de zee. Met een onbeperkt zeezicht over de gehele regio met direct uitzicht op de 2 eilanden Sapietza en Schiza. Met een onbelemmerd uitzicht op een van de mooiste zandstranden in de regio. Gelegen op 4/5 km van Methoni en van Finikounda. Bouwkavel is ca. 9.120 m² groot en hierop mag in zijn totaal ongeveer 302 m² overdekt vloeroppervlakte worden gebouwd. Dit verdeeld over 2 of 3 villa's. Elektra en water zijn op korte afstand beschikbaar. Bouwkavel ligt op ongeveer 1000 meter van de doorgaande weg van Methoni naar Finikounda. Men kan er ook komen via de doorgaande weg naar Finiki. Bouwvergunning moet nog worden aangevraagd en de prijs is onder voorbehoud!

Griekenland onroerend goed
Griekenland onroerend goed - Villa Ilios Methoni - Vraagprijs €435.000 - Makelaar: Pelops Greekhouses
Villa 'Ilios' is gelegen vlakbij het pitoreske vissersplaatsje Methoni. En bestaat uit een luxe villa gelegen op een groot kavel van ca. 4.500 m². Ligt op loopafstand van het strand en op 3 autominuten van Methoni. Villa Ilios ligt op een heuvel aan de rand van het dorp, met prachtig uitzicht op de Ionische zee. De villa is in 1997 gebouwd en is gesitueerd op één van de mooiste locaties van Methoni genaamd 'Tapia'. De villa ligt 50 meter van verharde weg en beschikt over een carport en 3 parkeerplaatsen. Rondom de villa is een mooie subtropische tuin aangelegd met een eigen sproei installatie. De tuin voor het huis heeft diverse olijfbomen en grote palmbomen, en een terras met druiven. De achtertuin loopt schuin af naar een klein cypressenbos, met diverse sinaasappel- en citroenbomen en middenin een oude gerestaureerde waterput die meestal zeer helder bronwater levert. De villa heeft rondom een grote veranda (ca. 70 m²) met uniek zeezicht. Het gehele bovenhuis en de balkons zijn voorzien van marmeren vloeren. Ook is er een traditionele openhaard in de woonkamer aanwezig. Verder zijn er twee slaapkamers, met uitzicht op de groene heuvels, een open keuken, een grote living (50 m²) met hoog plafond (ca. 4 m), een ruime badkamer met marmeren tegels. De living heeft rondom veel glazen deuren en schuifpuien, alles van onderhoudsvrij aluminium met thermopane glas. De onderverdieping bestaat uit twee zelfstandige appartementen van elk ca. 60 m² met een eigen entree. Indeling per appartement: grote living, slaapkamer, badkamer. De appartementen zijn te gebruiken als gastenverblijf of eventueel voor verhuur aan derden. Bij de prijs zijn de meubels en diverse huisraad, zowel boven als beneden inbegrepen. De afstand naar het vissersdorpje Methoni is ongeveer 3 autominuten, het strand links en rechts van de villa ligt op ongeveer 600 meter. Het dorpje Methoni heeft een pittoresk dorpsplein met diverse restaurants en terrasjes. Hier zijn ook een supermarkt, bank, postkantoor etc. te vinden. Deze villa wordt door ons in 2008 gebruikt als tijdelijke woon- en werkplek totdat ons eigen huis klaar is! We nodigen u hierbij dan ook uit voor op de koffie!


Griekenland onroerend goed en huizen te huur.
Vastgoed Griekenland - onroerend goed Griekenland - real estate Greece - huizen te koop in Griekenland
Onroerend goed, zoals een huis, een villa of appartement kopen in Griekenland is een droom van vele Griekenland liefhebbers. Bent u op zoek naar een tweede woning, een vakantiehuisje of een stukje bouwgrond in Griekenland, dan kunt u op deze pagina of op de website van Pelops Greekhouses wellicht een mooi huis of een stuk land vinden. Er zijn in Griekenland zowel oude traditionele huisjes voor restauratie te koop, maar natuurlijk zijn er ook grote droomvilla's met zwembad en alle andere denkbare luxe. Globaal betaald u voor een mooi huis op een toplocatie vaak minder dan de prijs van een rijtjeshuis in Nederland. Sinds Griekenland lid is van de EU gelden overal dezelfde regels. Pelops Greekhouses is DE onroerend goed specialist voor de Pelponnesos, met het grootste aanbod van huizen en stukken land in deze streek van Griekenland. Stukken land zijn er al te koop onder de 30.000 euro en vakantiehuizen zijn er in alle maten en soorten.

Prijzen onder voorbehoud. Typefouten zijn mogelijk.

<XMP></body></xmp>