<XMP><body> </xmp> Paros, Cycladen eiland in Griekenland, stranden, natuur, autoverhuur, hotels, Ikia Rooms

Klik hier voor de Griekse eilanden hoofdpagina

Appartement in Ikia Studios Terras Mijn terras in Ikia Studios :) Een van de gebouwen van Ikia Studios
Het andere gebouw van Ikia Studios Anna en haar hondje Tina bij de ingang Anna en Wilbert op een van de terrassen Ikia Studios


Met veel dank voor de foto's van Ikia Studios

IKIA STUDIOS EN APPARTEMENTEN
Paros is een eiland groot genoeg om een paar weken rond te touren en de verschillende dorpjes te bezoeken. Sommige mensen, waaronder ik, vinden het er zo leuk dat ze keer op keer terug komen om nieuwe plekjes te ontdekken en oude plekjes opnieuw te bezoeken. De dorpjes zijn allemaal verschillend en voor iedereen is er iets. Om te winkelen ga je bijvoorbeeld naar het hoofdstadje Parikia, en voor de stranden zijn de beste plekken in het zuiden en het oosten van het eiland. Mijn favorietje dorpje is Aliki in het zuiden, in een dromerige baai gelegen, met veel stranden binnen wandelafstand. Waar ik altijd het liefste verblijf is de comfortabele en goedkope Ikia Studios, die in 2001 zijn gebouwd en die vlakbij het strand liggen. De studios en appartementen (sommige meer een kompleet huis) zien er allemaal mooi en goedverzorgd uit en de eigenarese Anna is heel erg aardig. Hieronder de prijzen voor 2006. Vraag naar Anna's speciale aanbiedingen in mei en juni bij een verblijf van 6 dagen of langer!

Ikia Studios Ikia Studios Ikia Studios Ikia Studios

Als u een vraag heeft voor Ikia Studios of u wilt informeren naar beschikbaarheid dan kan dat hier onder (in het engels a.u.b.). Hieronder staan nog meer foto's en informatie over Paros.

Name: Choose:

Place: Kies: Emailadres:

Informative request for availability:

From: Month: Until: Month: Year:

Number of days: Number of Persons:

Questions for Ikia Studios:

Rodia Studios in Paros

RODIA STUDIOS IN PARIKIA BIJ HET LIVADIA STRAND
Rodia studios complex is is gelegen op ongeveer 300 meter van het centrum en de haven van Parikia waar de boten aankomen en 80 meter van het dichtsbijzijnde strand, Livadia. Het is een klein complex met 11 grote studios en appartementen van 1 of 2 kamers (45 m2 - 70 m2) die kompleet zijn ingericht inclusief keuken en koelkast, en waar 2 tot 4 mensen in kunnen. Het heeft airco en er zijn grote badkamers. Elke studio heeft ook een balkon of een terras. Om het complex heen ligt een leuke tuin.

Als u een vraag heeft voor Rodia Studios of u wilt informeren naar beschikbaarheid dan kan dat hier onder (in het engels a.u.b.).

Name: Choose:

Telephonenumber: Country: Emailadres:

Informative request for availability:

From: Month: Until: Month: Year:

Number of days: Number of Persons:

Questions for Stavroula from Rodia Studios in Paros:

<XMP></body></xmp>