Oude en antieke kerstballen te koop, vintage kerstspullen uit de jaren 50, 60, 70 en 80
kerstballen
Oude en antieke kerstballen te koop, vintage kerstversiering vanaf 1900 tot de jaren 50, 60, 70 en 80

Op deze website vindt u honderden oude en antieke kerstballen en kerstfiguren voor in de kerstboom. Na bestelling worden de kerstballen snel bezorgd door de postbode. Ik zend u per e-mail het pakketnummer om de zending via tracktrace te volgen. Ik bied deukballen, figuren op knijpers, kerstvogeltjes, bloemenmandjes, sneeuw- en kerstmannen, kerstslingers, kerstklokjes, dennenappels, pieken, kerstpegels, paddenstoelen en gewone en bijzondere kerstballen te koop aan, waaronder ook gablonzer kerstversiering van rond 1950. De kerstversieringen dateren van rond 1900 tot de tijd van nu, en veel van de kerstballen komen uit de jaren 50, 60 en 70. De meeste kerstballen zijn dus echt oud en vertonen dan ook enige (gewone) sporen van gebruik. Alle artikelen worden zorgvuldig verpakt om schade te voorkomen (het is nog nooit voorgekomen dat er iets onderweg kapot is gegaan, risico op breuk is voor de koper). Op deze pagina's staat eventueel ook oude kerstverlichting om de kerstboom af te maken. Bij bestelling van meerdere items spaart u dubbele verzendkosten uit.

U kunt uw bestelling doorgeven via het formulier dat op elke pagina te vinden is. Bij verschillende stuks kunt u ook deze bij "Commentaar en vragen" noteren. Het gaat om oude kerstballen en oude kerstverlichting waarvan maar 1 exemplaar op voorraad is (tenzij anders vermeld), dus "6 keer kerstballen 7a" kan niet, maar bijvoorbeeld wel "kerstballen 10, 12, 36a en 105". Ga dus naar iets dat je wilt bestellen en vul voor de rest van de kerstballen of kerstverlichting de nummers in bij "commentaar".

Vergeet niet de adresgegevens volledig in te vullen inclusief postcode en volledig adres waar de bestelling naartoe moet. Na uw bestelling neem ik kontakt met u op en krijgt u van mij het totaalbedrag en het rekeningnummer waarop u kunt overmaken. Normaalgesproken gaat het pakje de deur uit op de dag dat het bedrag is bijgeschreven of de dag erna, uitzonderingen daargelaten. U krijgt dan van mij het track & trace nummer doorgemaild, waarmee u de zending op het internet kunt volgen op de website van tracktrace.nl. Kosten voor verzenden binnen Nederland zijn 6,95 euro voor een basispakket of 8,60 voor een aangetekend pakket. Voor België en de meeste andere landen binnen Europa kost het 9,80 euro voor een basispakket (zonder track & trace) of 13,00 euro met track & trace, of 14,65 euro voor een aangetekend pakket. Dit geldt voor pakketjes tot 2 kilo en met een maximum maat van 50 x 50 x 100. Pakketten die naar het buitenland verzonden moeten worden met een totaalbedrag van 25 euro of meer doe ik alleen maar met track & trace of aangetekend, niet als basispakket. Pakketten onder de 25 euro kunnen ook zonder track & trace worden verzonden maar dan echt geheel op eigen risico.

NB: bestellingen zijn mogelijk vanaf 12,50 euro ex verzendkosten of meer. Fouten in de prijsvermelding zijn mogelijk en voor mij niet bindend.

Sommige kerstballen worden alleen als setje verkocht. Het is dus NIET mogelijk om losse kerstballen of -figuren uit deze dozen te bestellen of om te wisselen.

kerst Druk af en toe eens op F5 op uw toetsenbord. Het kan zijn dat een foto is vervangen door een andere en op uw scherm nog de oude foto wordt weergegeven.

Heeft u verlichting besteld, controleer dan of alle lampjes goed zijn aangedraaid als deze niet meteen werkt als u de stekker in het stopkontakt doet. Tijdens transport gaan er vaak wat lampjes los.

Ik pak alles heel goed in, maar het risiko van schade is voor de koper.

De spullen worden alleen verzonden. Geen bezoek aan huis.

Staat er niet bij wat u zoekt, dan heeft het geen nut om mij te mailen of ik het misschien toch heb. Prijzen zijn onder voorbehoud. Ik kan een fout gemaakt hebben ergens

kerstballen 1
Figuren
kerstballen 2
Vogeltjes
kerstballen 3
Grote maat
kerstballen 4
Glaskettingen
kerstballen 5
Pegels
kerstballen 6
Paddenstoelen
kerstballen 7
Oud Russisch
kerstballen 8
Huisjes & kerkjes
kerstballen 9
Bijzonder
kerstballen 10
Muziek
kerstballen 11
Gablonzer
kerstballen 12
Lampjes vorm
kerstballen 13
Bijzonder
kerstballen 14
Kerstmannen
kerstballen 15
Gablonzer
kerstballen 16
Versieringen
kerstballen 17
Versieringen
kerstballen 18
Kerstpieken
kerstlampjes 1 kerstlampjes 2 kerstlampjes 3
kerstballen kerstballen

Drie oude kerstballen in de vorm van een o.a. een luchtballon. Alle kerstballen verkeren in vintage staat. Alle kerstspullen worden zorgvuldig ingepakt om beschadiging te voorkomen. Bestellen kan via het formulier onderaan de pagina.

Bestelnummer: kerstballen 131a - VERKOCHT 4,50 euro exclusief verzending via post.nl
Bestelnummer: kerstballen 131b - 8,50 euro exclusief verzending via post.nl
Bestelnummer: kerstballen 131c - VERKOCHT 8,50 euro exclusief verzending via post.nl

kerstballen kerstballen

Drie oude kerstballen groot formaat, twee hele grote gablonzer kerststerren en een glazen gablonzer tros druiven. Alle kerstballen verkeren in vintage staat. Alle kerstspullen worden zorgvuldig ingepakt om beschadiging te voorkomen. Bestellen kan via het formulier onderaan de pagina.

Bestelnummer: kerstballen 132a - VERKOCHT 17,50 euro exclusief verzending via post.nl
Bestelnummer: kerstballen 131b - VERKOCHT 17,50 euro exclusief verzending via post.nl
Bestelnummer: kerstballen 131c - 2,50 euro exclusief verzending via post.nl

kerstballen kerstballen

Drie oude kerstballen in de vorm een antieke kerstbal en twee pegels. Alle kerstballen verkeren in vintage staat. Alle kerstspullen worden zorgvuldig ingepakt om beschadiging te voorkomen. Bestellen kan via het formulier onderaan de pagina.

Bestelnummer: kerstballen 135a - VERKOCHT 1,00 euro exclusief verzending via post.nl
Bestelnummer: kerstballen 135b - 2,00 euro exclusief verzending via post.nl
Bestelnummer: kerstballen 135c - VERKOCHT 2,50 euro exclusief verzending via post.nl

kerstballen 1
Figuren
kerstballen 2
Vogeltjes
kerstballen 3
Grote maat
kerstballen 4
Glaskettingen
kerstballen 5
Pegels
kerstballen 6
Paddenstoelen
kerstballen 7
Oud Russisch
kerstballen 8
Huisjes & kerkjes
kerstballen 9
Bijzonder
kerstballen 10
Muziek
kerstballen 11
Gablonzer
kerstballen 12
Lampjes vorm
kerstballen 13
Bijzonder
kerstballen 14
Kerstmannen
kerstballen 15
Gablonzer
kerstballen 16
Versieringen
kerstballen 17
Versieringen
kerstballen 18
Kerstpieken
kerstlampjes 1 kerstlampjes 2 kerstlampjes 3          Naam                             
          E-mail adres       

          Telefoonnummer en adres inclusief postcode           Thuis   
          Mobiel  
          Adres   


          Bestelling :          

          Commentaar of vragen          

     Is het totaalbedrag van wat u gaat bestellen meer dan 17,50 euro?
     Zijn alle gegegevens hierboven ingevuld?

     ps: na het verzenden komt u weer op de beginpagina uit. U krijgt binnen 24 uur bericht.

    


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional