Vaas op Marktplaats aangeboden door Arno van Hugten voldoet niet aan beschrijving
HOOFDPAGINA Gerjan de Groot R Bergers Henk uit Westerhaar - Vriezenveensewijk Arno van Hugten Cor Hermsen

Bedreigd door Marktplaats verkoper nadat ik melde dat de (volgens de advertentie gave) vaas die hij verkocht had aan mij een chip had.

Naam en eventueel adres / telefoonnummer op Marktplaats: Arno van Hugten, A van Hugten
Advertentienummer: 625915438
Alle advertenties van de verkoper: http://www.marktplaats.nl/verkopers/11405295.html
Rekening nummer van de bank: 308391632

opgelicht op Marktplaats

Mijn verhaal:
Een vaas gekocht op Marktplaats die volgens de beschrijving van de verkoper in perfekte staat verkeerde en gaaf was. Ik heb 55 euro en verzendkosten overgemaakt opgelicht op Marktplaats op de rekening van dhr van Hugten en enkele dagen later kwam het pakje aan. Het was al een wonder dat hij niet in stukken was aangekomen. De vaas van 14 cm hoog zat in een doosje van 15 cm hoog met wat kranten erin. De bovenkant van de vaas zat direkt tegen het karton van de doos aan. Het leek wel of het de bedoeling was dat hij onderweg zou sneuvelen.

Dat deze vaas in perfekte staat zou zijn was een beetje overdreven, want er zaten allerlei vlekjes op en bij inspektie bleek er ook een chip van 7mm onder de rand te zitten. Ik ging er nog vanuit dat hij misschien niet goed gekeken had en het over het hoofd had gezien, dus is mailde hem hierover, maar kreeg geen gehoor. Enkele dagen later stuurde ik nog maar eens een e-mail, maar weer bleef het stil. Toen ik mailde dat ik het verhaal op het internet ging zetten, kreeg ik wel terstond een mail terug, maar dan een met allerlei bedreigingen.

Uit de correspondentie
Datum: 25-12-2012 20:01:13
Aan: arnovanhugten at online.nl
Onderwerp: Re: Reactie Bod: vaas andries copier glas plateel antiek retro design leerdam
Ik vind het best als je niet reageert hoor. Ik zet het verhaal deze week wel even op mijn site (de op 1 na meest bezochte site over oplichting op MP) inclusief foto, want ik vind dit niet eerlijk.
https://www.angelfire.com/super2/greece/opgelicht-op-marktplaats.html

opgelicht op Marktplaats Van: arnovanhugten at online.nl
Datum: 25-12-2012 22:10:15
je gaat je gang maar imbeciel,met je gelul dat er een stukje af is..nou heb ik niet gezien, en zal een fijn stukje over jou op die site zetten, mongool, en heb jou adres, klootzak

Datum: 25-12-2012 20:50:13
Aan: arnovanhugten at online.nl
Jammer dat je niet normaal reageert en pas na een derde e-mail. Je had ook gewoon kunnen zeggen dat je het niet had gezien en dan hadden we misschien een oplossing kunnen vinden. Overigens ben ik niet zo snel onder de indruk van dreigementen.

Van: arnovanhugten at online.nl
Datum: 25-12-2012 22:41:35
pas maar op jij...met mijn bedreigen...om mij op die site te zetten...ben g.v.d net binnen en zie nu pas al jou mails

Datum: 25-12-2012 22:58:13
Aan: arnovanhugten at online.nl
Ik bedreig niemand. Dat doe jij. Ik vroeg je gewoon of we iets aan de door mij betaalde prijs konden doen omdat je vaas een chip onder de rand had en dus niet voldeed aan jouw beschrijving. De eerste mail is zaterdag verstuurd, daarna heb ik er nog een gestuurd en vandaag was de laatste. We zijn ondertussen al meer dan drie dagen verder. Het is voor mij moeilijk te geloven dat je nu pas alledrie die e-mails ziet, maar dan nog had je normaal kunnen reageren.

Het staat er ondertussen al op. Morgen bij daglicht zal ik je chip nog even op de plaat zetten en dan kan je hem zien.

Als je normaal kan e-mailen met me dan kan de zaak misschien gewoon opgelost worden en is het er net zo snel weer vanaf. Ik help mensen die onheus zijn behandeld op MP en ik krijg zoveel bedreigingen binnen dat ik mijn kont ermee afveeg. Het doet me echt helemaal niets.


Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional