<XMP><body> </xmp> Nieuwsbrief de Griekse eilanden mei 2008

Klik hier voor de Griekse Eilanden hoofdpagina

EnglishEnglish version

NEWSLETTER THE GREEK ISLANDS - NIEUWSBRIEF DE GRIEKSE EILANDEN
Een snelle update voordat ik vertrek.


Hallo liefhebbers van de Griekse eilanden, hier is de update van mijn website of De Griekse Eilanden. Als je deze nieuwsbrief per ongeluk ontvangt of als je je uit wilt schrijven stuur me dan een mailtje en zet "unsubscribe" in the het onderwerp.
Arki Arki Arki Arki
Het heeft een tijd geduurd maar hier is dan de tweede nieuwsbrief van 2008. Ondertussen tel ik de dagen af want op 3 juni vlieg ik voor twee weken naar Samos. Ik ga dat eiland combineren met een paar eilanden die in de buurt liggen. Dus voor nu een snelle update en als ik terug ben volgt er natuurlijk nog veel meer
Kimolos Kimolos Kimolos Kimolos
Recentelijk zijn er extra foto's geplaatst op de pagina's van Ikaria en Arki die ik van Dirk Slegers heb ontvangen. Hardstikke bedankt Dirk, je bent geweldig! Er zijn ook foto's bijgeplaatst op de Milos pagina's en er komen er nog meer bij (ook dankzij Dirk). Er zij nieuwe pagina's voor de eilanden Evia (alhowel die er nu alweer een tijdje op staat), en een pagina over het Cycladen eiland Kimolos, de buurman van Milos. Alweer met foto's van Dirk :). Ook de pagina's van Kalymnos heeft een update gekregen, is uitgebreid en heeft foto's toegevoegd gekregen. Op andere pagina's zoals de Samos, Fourni, Amorgos pagina en ook bij andere eilanden zijn nieuwe plattegrondjes en informatie over de veerboten toegevoegd. In het kort: ik ben er lekker druk mee geweest en bij een heleboel eilanden is de informatie verder uitgebreid en verbeterd. Dus...ga er snel heen om het te bekijken :))!!!!

Okay mensen, dit was het dan voor deze keer. Bedankt voor de aandacht en ik wens iedereen het allerbeste.
Vriendelijke groetjes, Hans.

Hans Huisman www.angelfire.com/super2/greece 2008

<XMP></body></xmp>