<XMP><body> </xmp> Nieuwsbrief de Griekse eilanden 2007 SArki, Agathonissi, Zakynthos en Kefalonia
English version
Agathonissi Agathonissi Agathonissi Agathonissi
Arki Arki Arki Arki

NEWSLETTER THE GREEK ISLANDS - NIEUWSBRIEF DE GRIEKSE EILANDEN
De kater na de vakantie.

Hallo liefhebbers van de Griekse eilanden, hier is de update van mijn website of De Griekse Eilanden. Als je deze nieuwsbrief per ongeluk ontvangt of als je je uit wilt schrijven stuur me dan een mailtje en zet "unsubscribe" in the het onderwerp.

Hallo allemaal,
Hopelijk is iedereen oké. Hier is de nieuwsbrief van juni met wat updates. Ik heb hard zitten plakken en knippen en typen bij wijze van therapie tegen de vakantie-kater. Ik ben net vier weken terug maar het lijkt al veel langer. Ik denk dat iedereen dat gevoel wel herkent. Samos, Leros en Patmos zijn nu zo goed als af en ik heb ook voor Agathonissi en Arki een kleine pagina gemaakt met wat foto's en wat informatie. Het is niet zo dat we er zijn geweest maar de veerboot tussen Patmos en Samos maakte op de heenweg en de terugweg een stop bij deze twee kleine eilanden in de Dodekanese groep. Vroeger zou het niet in mijn hoofd zijn opgekomen om op zo'n eilandje waar bijna niets te doen is af te stappen, maar het plan is wel ontstaan om er eens een keer te gaan kijken en er dan een paar dagen te blijven. Vanuit Patmos en Samos kun je er trouwens ook dagtochtjes naar maken.

Kefalonia, Kamninia Beach Kefalonia, Myrtos Bay Kefalonia, S Eufemia Bay Kefalonia, Mount Enos
Kefalonia Kefalonia Kefalonia Kefalonia
Zakynthos, Zante Zakynthos, Zante Zakynthos, Zante Zakynthos, Zante

Nieuw is ook een kleine Kefalonia pagina met wat algemene informatie over het eiland en een aanbieding van een hotel daar (100 euro p.p. per week bij een bezetting van twee personen). Kefalonia ligt in de groep van Ionische eilanden waartoe ook bijvoorbeeld Corfu en Zakynthos behoren. Van deze eilandengroep is Kefalonia het grootste eiland. Voorzover ik heb kunnen uitpluizen is Arkefly de enige maatschappij de chartervluchten op dit eiland uitvoert (op een maandag), maar je kunt er ook met de auto naartoe (wel met de veerboot dan...). Ook op de Zakynthos pagina zijn wat extra foto's geplaatst, onder andere van "shipwreck beach", het beroemde strand op Zakynthos met de boot die er op het strand is gespoeld. Dit strand staat op heel veel ansichtkaarten en ben je misschien op je reizen wel eens tegengekomen in het kaartenrek.
Karpathos Karpathos Karpathos

Verder nieuws:
- Nelleke heeft een verhaal over haar vakantie op Karpathos opgestuurd dat onder de ingezonden verhalen is gezet.
- Ik heb een aparte pagina gemaakt voor de naturistenstranden op Lesbos en op Samos. Dit omdat ik regelmatig vragen krijg van mensen of ik weet waar dit soort stranden zijn te vinden. Op de voorpagina van De Griekse Eilanden staan ze in de linkerkolom allemaal op een rijtje.
- Er is een aparte pagina bijgekomen met de chartervluchten en reizen en er staat bij op welke eilanden deze reisorganisaties op vliegen.

Oké, dat was het nieuws in het kort. Ik ga mijn tijd uitzitten tot eind september als ik weer weg mag naar Kreta. Er is nog steeds niets geboekt qua ticket maar dat zal binnenkort wel gebeuren. Ik ga zoals vanouds weer een paar dagen naar Agia Pelagia en Analipsi en misschien een paar dagen naar Makri Gialos, en wie weet ook nog naar het eiland Gavdos als de veerbotenschema's het toelaten. Ik wens iedereen die nog weg gaat op vakantie een hele fijne tijd en als je nog foto's of leuke verhalen wilt bijdragen en op mijn website wilt zetten dan houd ik mij altijd aanbevolen.
Groetjes van Hans


Hans Huisman 2006
<XMP></body></xmp>