<XMP><body> </xmp> Speciale hotel aanbiedingen in Griekenland, hotels Paros en Antiparos

Klik hier voor de hoofdpagina van de Griekse eilanden!


Paros, Antiparos NEWSLETTER THE GREEK ISLANDS - NIEUWSBRIEF DE GRIEKSE EILANDEN.
PAROS - ANTIPAROS SPECIAL
Hallo liefhebbers van de Griekse eilanden, hier is de update van mijn website of De Griekse Eilanden. Als je deze nieuwsbrief per ongeluk ontvangt of als je je uit wilt schrijven stuur me dan een mailtje en zet "unsubscribe" in the het onderwerp.
Wat updates van Paros en Antiparos deze keer en een speciale aanbieding van Ikia Studios, dat alleen op mijn website te boeken is :)! Voor de mensen die de december nieuwbrief hebben gemist: er staan nog meer aanbiedingen op deze special hoteldeals pagina.
Er zijn wat nieuwe plaatjes bijgevoegd en vervangen op de pagina van de satelieteilanden van Antiparos, de eilanden Diplo en Rematonissi. tevens is er een speciale pagina gemaakt met foto's en informatie voor de naturistenstranden op Antiparos.
____________________________________________________________________________
Antiparos
YOGA OP PAROS.
Een vriendin van mij die aan een van de kanalen van Amsterdam woont tijdens de wintermaanden (net als ik...) begint binnenkort weer met nieuwe yoga cursussen in het leukste dorpje op Paros (Aliki, mijn favoriet). Haar naam is Oona en se stuurde me de volgende mail met een update van haar plannen: "Gesitueerd in het zuiden van het eiland Paros, in het vissersplaatsje Aliki, is de yoga studio van Jeanne en Oona gevestigd. Zij zijn moeder en dochter en allebei yoga lerares uit Nederland. Tijdens de winter wonen en werken ze in Amsterdam, en tijdens de zomer organizeren ze yoga workshops van 7 dagen op Paros. De groepjes zijn klein; maximaal 10 mensen groot. Omdat de groepjes zo klein zijn is er genoeg persoonlijke aandacht voor iedereen en daarom zijn de cursussen geschikt voor alle niveaus. Ook voor mensen die al eerder yoga hebben beoefend. Er blijft genoeg tijd over om verder van het eiland te genieten. Jeane heeft haar training gedaan in India bij dhr B.K.S. Iyengar zelf, meer dan 30 jaar geleden, en is daarna zelf begonnnen met lesgeven. Haar dochter Oona begon tegelijkertijd met haar moeder en anderen (op de leeftijd van 8 jaar) en geeft nu zelf de laatste 10 jaar les"
Je kunt Oona emailen, bellen op (0031) 06 30 95 14 63 of haar website bezoeken voor meer details. _______________________________________________________________________
Paros Ikia Studios op het Cycladen eiland Paros heeft de volgende aanbieding voor 2007.
Ikia Studios is te vinden in mijn favoriete dorpje op Paros, Aliki, in het zuiden vlakbij een heleboel leuke kleine stranden. Vanuit dit gezellige dorpje kun je leuke wandelingen langs de kust maken en je eigen strandje vinden, want achter elke bocht ligt er weer een andere, en de meeste zijn leeg. Behalve dat Aliki een eigen dorpsstrand heeft met wat parasolletjes zijn er ook een paar goede tavernaas en twee supermarkten. Er zijn regelmatige busverbindingen naar andere plekken op het eiland. Ikia Studios ligt niet ver van het strand en de restaurants, en de studios en appartmentsen zien er allemaal super uit: smaakvol ingericht, schoon en ruim. Ikia is ook goedkoop vergeleken met andere accommodaties op het eiland. Sommige van de appartmenten lijken eerder op huizen. Het wordt gerund door Anna, en zij is een van de allerliefste mensen die ik op de Griekse eilanden heb leren kennen, en zoooo ontzettend aardig.
Hieronder staat de officiele prijslijst van Ikia Studios in 2007...is er nog niet....
Anna van Ikia Studios in Aliki op Paros heeft me deze speciale aanbieding voor 2007 gestuurd:
Ik stuur je mijn aanbieding :
01-30 MEI en 15 SEPT - 30 OKT: Boek 6 nachten en krijg er gratis 2 meer!!!
01 - 15 JUNI and 01-15 SEPT: Boek 6 nachten en krijg er gratis 1 meer!
. Deze aanbieding is alleen te boeken via mijn website op deze pagina als je erbij zet "special discount offer free night(s)".
____________________________________________________________________________
NIEUWE HOTELS IN ANTIPAROS.
Zoals ik al eerder heb geschreven gaat Mike's Place op Antiparos dit jaar dicht voor renovatie, maar gelukkig zijn er nog wat alternatieven: leuke hotels die je ook kunt proberen.
DOLPHIN APPARTMENTEN, AGIOS GEORGIOS ANTIPAROS
In het zuiden van het eiland, op ongeveer 10 kilometer van Antiparos Stad, in het gezellige dorpje Agios Georgios, liggen de Dolphin Appartementen. Het is een kleinschalig complex met 7 appartementen die zijn verdeeld over drie aparte gebouwen. De appartementen bieden plaats aan 2 tot 5 personen afhankelijk van het appartement. Allemaal hebben ze een keuken, airconditioning, een badkamer, parkeerplaats, en allemaal hebben ze zeezicht. Agios Georgios heeft een prachtig lang zandstrand waar je soms de zeldzame strandlelie aantreft. Aan de andere kant van het dorp zijn inhammen met een heleboel kleine strandjes waar je een strandje voor jezelf kunt vinden. Tegenover Agios Georgios liggen twee eilandjes waarvan Despotiko het grootste is. Op dit eiland zijn opgravingen aan de gang en er is een antiek heiligdom blootgelegd. Vanuit Agios Georgios zijn er boottochten naar dit onbewoonde eiland. In het dorp Agios Georgios vind je stilte en rust en er zijn een paar hele goede taverna's aan het water. Er is zo goed als geen verkeer en het water in de zee is vrij ondiep en loppt langzaam af, dus een perfekte en veilige plek ook voor kleine kinderen. Je kunt de Dolphin Appartmenten bellen op deze nummers: Tel. +30 22840 24506, 25309 Athene Tel. +30 210 8053613 Fax +30 210 8029979 Mobile +30 6977310167. De eigenaresse heet Magda en ze is een supergastvrouw! Lees hier meer....