Klik hier voor de hoofdpagina van de Griekse eilanden

EnglishEnglish Version

NIEUWSBRIEF DE GRIEKSE EILANDEN - Kerstwensen and hotelaanbiedingen voor 2011

Hallo liefhebbers van de Griekse eilanden, hier is de update van mijn website De Griekse Eilanden. Als je deze nieuwsbrief per ongeluk ontvangt of als je je uit wilt schrijven stuur me dan een mailtje en zet "unsubscribe" in het onderwerp.

Hallo iedereen, dit is mijn laatste nieuwsbrief van 2010, en daarom wil ik eerst iedereen een vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar wensen. Ik ga het dit keer kort houden na de laatste oh zo lange nieuwsbrief van november. Er zijn een paar nieuwe items op mijn site, te beginnen met de nieuwe hotelaanbiedingen pagina, waar mijn vrienden in Griekenland een speciale aanbieding voor hun accommodatie hebben gemaakt die alleen kan worden geboekt via mijn website. Er zijn speciale aanbiedingen voor studio's en appartementen in Antiparos, Corfu, Karpathos, Samos, Sifnos en Thassos, en twee villa's op Kreta hebben hun prijzen verlaagd als je een Vriend ben van de Griekse eilanden. Nieuw is ook een pagina over de winter op Kreta en ik heb een klein item over twee nieuwe eilanden. Het eerste is over het eiland Hydra in de Saronische Golf en het tweede gaat over het eiland Paxos dat dicht bij Corfu ligt. De informatie is nog niet 100% voltooid en ik ben er nog steeds bezig, maar het is een goed begin. Als er iemand is die mij kan helpen met meer foto's of info zou ik het op prijs stellen en ik kan als je dat wilt je naam aan de onderkant van de pagina in de "copyright" zetten.

Oke, voor iedereen dus het beste en ik wens jullie allemaal een geweldig 2011 met veel Griekse eilanden!

Kreta in de winter, Crete in winter Paxi, Paxos Greece, Paxi, Paxos Griekenland Kreta in de winter, Crete in winter Kreta in de winter, Crete in winter
_________________________________________________________________________________________________

Hans Huisman, Frankie Miles, Kate Ladybee www.angelfire.com/super2/greece 2010