<XMP><body> </xmp> Nieuwsbrief de Griekse Eilanden december 2009

Klik hier voor de hoofdpagina van de Griekse eilanden

EnglishEnglish version

NIEUWSBRIEF DE GRIEKSE EILANDEN - Kerst en Nieuwjaar & de nieuwe hotelaanbiedingen voor 2010

Hallo liefhebbers van de Griekse eilanden, hier is de update van mijn website of De Griekse Eilanden. Als je deze nieuwsbrief per ongeluk ontvangt of als je je uit wilt schrijven stuur me dan een mailtje en zet "unsubscribe" in the het onderwerp.

Mike's Place in Antiparos Dolphin Apartments in Antiparos Seaside Studios Karpathos Tania Apartments in Crete Stella Studios in Kato Zakros

Hallo allemaal en iedereen alvast prettige kerstdagen en een gelukkig 2010 met veel Griekse eilanden toegewenst. In deze temperaturen en met sneeuw bedekte straten en huizen is het misschien geen slecht idee om even weg te dromen en te denken aan de zonnige vakanties die er weer aan zitten te komen.

Bij deze dan de updates van de website. Het zijn er niet echt veel, maar dat komt mede omdat de vorige nieuwsbrief nog niet zo lang geleden de deur uit is gegaan. Allereerst zijn er de nieuwe hotelaanbiedingen van hotels die je alleen via mijn website kunt boeken. Elk jaar vraag ik de hotel-eigenaars om iets speciaals te verzinnen voor mij. Ik heb wel een aantal reakties gekregen maar vorig jaar waren het er wel iets meer. Het kan zijn dat er later nog meer bijkomt.

Op Antiparos, een kleiner Cycladen eiland, dat naast Paros ligt, heb ik van twee hotels een aanbieding op website van De Griekse Eilanden kunnen zetten. Alletwee deze hotels zijn hardstikke leuk. Het eerste heet Mike's Place en dat ligt in Antiparos Stad. Het complex is klein en heeft maar een aantal kamers, studio's en appartementen die net allemaal gerenoveerd zijn. Het is echt prachtig geworden. Eigenaresse Lilian heeft voor een aantal periodes kortingen gegeven voor mensen die via mijn website boeken. Het tweede hotel op Antiparos met een aanbieding ligt in het rustige zuiden van het eiland. Het is een luxe hotel met studio's en appartementen en er is een zwembad bij. Het heet Dolphin Apartments (even naar beneden scrollen op de pagina). Eigenaresse Magda heeft daar een hele rij freebies in de strijd gegooid inclusief kortingen in bepaalde periodes, een gratis ontbijt of bbq, een gratis strandlaken, welkomstmand, kortingen op bruiloften en wandelvakanties en nog veel meer.

Het Anna Pension op Corfu geeft indien mogelijk bezoekers van mijn website een upgrade van een studio naar een maisonette. De Seaside Studios in Karpathos heeft speciale kortingen voor mensen die via mijn website boeken. Op Kreta zijn er twee accommodaties met een extraatje. Tanja Apartments in het rustige zuiden van Kreta heeft voor alle bezoekers een presentje bij aankomst of bij vertrek. Tanja Apartments ligt in een dorpje dat Ferma heet, en er is een groot en rustig strand vlak voor hun deur. Stella's Apartments in Kato Zakros dat ook in het rustige zuiden van Kreta ligt, heeft gratis ontbijt en extra een fles wijn en vele glazen raki (voor degenen die er van houden).

Faros Appartementen en Studios Naxos Patmos, Mathias Studios Samos, Ioannas Studios Samos, Ireon Sifnos, Morfeas Pension

Op het eiland Naxos biedt Faros Apartments een gratis tour rond het eiland aan en voor iedere boeking langer dan een week een gratis tour en een maaltijd. Faros ligt op een rustige plek op het eiland met een mooi strand in de buurt. Op het leuke eiland Patmos, met zijn super-vriendelijke bewoners biedt Mathios Studios mijn bezoekers een koffie / thee / koekjes mand aan, een welkomstmand en ouzo. Dit jaar ben ik van plan om in mei zelf ook weer even langs te gaan in Patmos evenals bij de studios van Ioanna op Samos. Studios Ioanna ligt in het zuidwesten van Samos en je kunt in de buurt leuke wandelingen maken en strandjes ontdekken. Het sfeertje in het dorpje is echt heel gezellig en eigenaresse Ioanna is om op te vreten zo ontzettend lief. Studios Ioanna heeft een speciale lagere prijs gemaakt voor de bezoekers van mijn website: 34 euro voor een studio in het laagseizoen en 45 euro in het hoogseizoen. Het complex is vrij klein (zes ruime studio's) en het wil - begrijpelijk - nogal eens snel vol lopen, dus als je er heen wilt is het misschien verstandig om niet al te lang te wachten met reserveren.

Ook Eleana Apartments in Ireon op Samos heeft een aanbieding. Hier krijgen de bezoekers van De Griekse Eilanden bij aankomst elke keer verschillende dingen zoals huisgemaakte jam, cake, wijn van de wijngaarden Eleana's man, fruit uit hun tuin, en Eleana maakt een speciaal Grieks ontbijt op een van de dagen dat je bij haar logeert. Eleana nodigt je uit op haar grote balkon voor een Grieks ontbijt, koffie en een praatje over van alles en nog wat. Voor de vrienden van de Griekse eilanden website is er ook een speciale korting bij het Morpheas Pension op Sifnos: verblijf 6 dagen en betaal er maar 5.

Voor al deze aanbiedingen geldt dat je de mensen moet e-mailen via de e-mail buttons op de diverse pagina's en er dan bij moet zetten dat het om de aanbieding gaat die op mijn website staat.

Samos, Kokkari beach Samos Samos Chios Chios

Wat is er nog meer nieuw...

Langzaam maar zeker ben ik nog steeds bezig de pagina's om te zetten naar een andere, beter leesbare stijl die er ook iets beter uitziet. Op Samos en op Chios zijn er een flink aantal foto's bijgekomen die zijn opgestuurd door Paul Jakobs en die de moeite zijn om te bekijken. Voor Samos staan de meeste nieuwe foto's hier. Bij beide eilanden is er ook wat extra informatie bijgekomen.

Groetjes van Hans - De Griekse eilanden - De Griekse eilanden reizen / vliegtickets pagina - Hotel-aanbiedingen pagina

Veel van de reisbureaus hebben hun vliegtickets en reizen alweer op het internet staan en het is al het een en ander te boeken voor degenen die al weten wanneer ze op vakantie gaan.

Ik ben altijd ge´nteresseerd in jullie informatie, ervaringen en foto's om mijn website op te fleuren. Ik spreek je snel weer in de volgende nieuwsbrief. Iedereen een goed uiteinde en een fijn 2010!


Hans Huisman www.angelfire.com/super2/greece 2009