<XMP><body> </xmp> Nieuwsbrief De Griekse Eilanden december 2007
Merry Christmas
EnglishEnglish version

NEWSLETTER THE GREEK ISLANDS - NIEUWSBRIEF DE GRIEKSE EILANDEN
Christmas time and hotel deals.


Hallo liefhebbers van de Griekse eilanden, hier is de update van mijn website of De Griekse Eilanden. Als je deze nieuwsbrief per ongeluk ontvangt of als je je uit wilt schrijven stuur me dan een mailtje en zet "unsubscribe" in the het onderwerp.

Allereerst wil ik iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toewensen met heel veel reisjes naar de Griekse eilanden. Wie weet komen we er elkaar op een dag tegen :). Ik heb mijn plannen voor 2008 al gemaakt.

Na mijn hele lange november nieuwsbrief zal ik deze kort gaan houden. Ik ben klaar met de pagina met hotelaanbiedingen voor 2008 en ik heb er een leuk Grieks liedje opgezet.... Er zijn aanbiedingen voor Sifnos, Tinos, Kreta, Paros, Zakynthos, Antiparos en Paros. De goedkoopste aanbieding is waarschijnlijk voor mijn favoriete dorpje op Kreta, Agia Pelagia, voor Irini Appartementen: 99 euro voor een appartement voor 2 mensen voor 7 nachten. In Antiparos kun je gratis ontbijt krijgen en er zijn nog andere leuke dingetjes die je kunt krijgen als je via mijn website boekt en erbij zet om wat voor aanbieding het gaat.

Ik heb ook aardig wat foto's gezet op de Chios pagina. Dat had ik al eerder gedaan maar na het lange Kreta verhaal van de vorige keer wilde ik jullie daar niet meer mee lastig vallen.

Dat is het voor nu, nogmaals: het allerbeste voor iedereen!! Vriendelijke groetjes, Hans.


Hans Huisman 2007
<XMP></body></xmp>