Naxos. Naxos. Naxos. Naxos. Naxos.
Naxos. Naxos. Antiparos. Antiparos. Antiparos

VAKANTIE OP NAXOS - een email van Rita Woldring

Kalimera Hans,

We zijn afgelopen donderdag teruggekeerd van een heerlijke vakantie op ons favoriete eiland Naxos. Net als jij, zit ik nu ook met een behoorlijke vakantiekater; ik kan dan ook maar moeilijk wennen hier in dit troosteloze en sombere Nederland. Het is natuurlijk ook een compleet ander leventje, wat je in Griekenland leidt; hier zit je weer voornamelijk binnen... Om het vakantiegevoel toch nog vast te houden, houd ik me hoofdzakelijk bezig met het bekijken van onze vakantiefoto's, luisteren naar muziek van ondermeer Dalares en Parios en uiteraard websites over Griekenland bestuderen, waaronder uiteraard die van jou.

Tijdens onze vakantie hebben we een o.a. ook dagttrip naar jouw geliefde Antiparos gemaakt; we hebben een bezoekje gebracht aan de grotten en aan het befaamde campingstrand; dit strand viel ons eerlijk gezegd een tikkeltje tegen, maar dat komt waarschijnlijk omdat we de fraaie stranden op Naxos gewend zijn. Toen we 's middags een hapje wilden eten bij Yorgis, bleken ze op dat tijdstip helaas nog niet geopend te zijn; jammer!

Van onze foto's heb ik een kleine selectie bijgevoegd. De nrs. 3042 t/m 3170 zijn op Naxos genomen; de afbeeldingen vanaf 3186 zullen je ongetwijfeld bekend voorkomen...)

Ik blijf je site in de gaten houden en ben benieuwd naar de updates, met name het onderwerp over naturisme spreekt ons bijzonder aan, omdat hier (behalve de site van Captain Barefoot) weinig over wordt geschreven.

Nu, ik stop er voorlopig mee en wens je het allerbeste toe!

Antiparos. Antiparos. Antiparos. Antiparos. Antiparos

© Hans Huisman, Rita Woldringh, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2013
Valid HTML 4.01 Transitional