Naxos
De Griekse eilanden Naxos HOME Naxos Hotels Naxos Stranden Naxos Geschiedenis Bezienswaardigheden Naxos Reizen
Naxos Chora Naxos Restaurants Films van Naxos Films van de stranden van Naxos
Book hotels in Corfu    Greek Ferries    Car Hire Greece    Aegean Airlines    Olympic Airlines

Google Chrome ziet het uitvergroten van mijn foto's, sommige links en soms het scrollen door de pagina's als een popup. Als je wilt navigeren op mijn website sta dan de "popups" toe.

De reis naar Naxos met de veerboot of met het vliegtuig
Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece Ferries in Greece, Small Cyclades Lines Skopelites

Vakantie op Naxos Eilandhoppen Cycladen Naxos is gemakkelijk bereikbaar vanaf Piraeus (bij Athene) waarmee het een regelmatige verbinding heeft. Tui biedt reizen naar Naxos aan. Bij Sunweb Vakanties kun je combinatie-reizen boeken (eiland hoppen) of een los vliegticket kopen naar Santorini, Mykonos of Athene. Vanaf deze bestemmingen kun je de veerboot pakken naar Naxos. Vanaf Athene kun je ook met Aegean Airlines / Olympic naar Naxos vliegen. De vlucht duurt ongeveer 45 minuten. Hoe eerder je boekt hoe goedkoper het is, en je moet er snel bij zijn want de vluchten zijn meestal snel uitverkocht. Als je vroeg boekt is het iets duurder dan met de veerboot, maar je bespaart jezelf wel een hoop tijd. De busrit naar Piraeus duurt ongeveer anderhalf uur en dan is er nog de overtocht met de boot.

Ferries in Greece Vanaf Naxos zijn er regelmatig veerboten (zowel gewone als zogenaamde "superfast ferries") naar de haven van Piraeus op het vasteland en naar eilanden in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Paros, Mykonos, Santorini, Syros, Tinos en Andros en naar de kleine Cycladen eilanden als Donoussa, Schinoussa en Koufonisia..

Je kunt de tijden en de prijzen checken en als je wilt van tevoren een ticket boeken op de site van Ferriesbooking.com. Vooral als je een superfast ferry wilt boeken in het hoogseizoen is dat misschien verstandig.

Autohuur op het eiland Naxos - huur een auto op Naxos

autoverhuur op Paros Een auto huren op het eiland Naxos doe je gemakkelijk bij rentalcars.com. Zij vergelijken alle aanbieders, zoals Hertz, Europcar, Budgetcar, Avis en Auto Union en geven een lijst van auto's en prijzen waar je uit kunt kiezen. Het is echt een aanrader om in ieder geval een aantal dagen een auto te huren want Naxos is best een groot eiland en het landschap in het binnenland is er mooi en groen. Verder zijn er veel leuke dorpen en mooie stranden die je nog kunt gaan bekijken.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2018
Valid HTML 4.01 Transitional