HOTELS HOME Velanos Villas
Velanos Villas Crete
Kefali, Kissamos, Kreta, Crete Kefali, Kissamos, Kreta, Crete Kefali, Kissamos, Kreta, Crete Kefali, Kissamos, Kreta, Crete
Kefali, Kissamos, Kreta, Crete Kefali, Kissamos, Kreta, Crete Kefali, Kissamos, Kreta, Crete Kefali, Kissamos, Kreta, Crete
Het dorp Kefali op Kreta

Kefali is een rustig, klein, traditioneel bergdorp waar je doorheen rijdt als je onderweg bent naar het Chrisoskalitissa klooster of naar het strand op het eiland Elafonisi in het zuidwesten van Kreta. Het dorp stelt niet zoveel voor: een paar kleine hotels, een paar kleine winkeltjes die tegelijkertijd als minimarket, coffeeshop en taverna dienen, en een paar huizen. De laatste jaren zijn er nog een aantal nieuwe taverne's bijgezet en zijn er wat meer faciliteiten. Het gebied is groen en bergachtig en goed geschikt om wandelingen te maken. De uitzichten vanaf het dorp zijn erg mooi. Als je uit Duitsland komt of als je de taal kunt begrijpen is het leuk om de Elafinisos Taverne te bezoeken om de menukaart te bekijken. Kijk maar wat voor speciaals ze allemaal op de kaart hebben staan!

Kefali, Velanos Villas, Crete Kefali, Velanos Villas, Crete Kefali, Velanos Villas, Crete Kefali, Velanos Villas, Crete
Kefali, Velanos Villas, Crete Kefali, Velanos Villas, Crete Kefali, Velanos Villas, Crete Kefali, Velanos Villas, Crete
Velanos Villas in het dorp Kefali op Kreta

Of u nu een natuurliefhebber bent of u uw vakantie door wilt brengen in een rustige, schilderachtige, traditioneel gebouwde villa, Velanos Villas is hier om u te helpen het te laten gebeuren!. ze zijn gebouwd van natuurlijke materialen zoals hout en steen en staan op een berghelling aan de zuidoostelijke rand van het departement Chania. Onze vier villa's bieden luxe gecombineerd met traditionele elementen.

Elk van de vier villa's biedt een uniek uitzicht op de berg en zijn geschikt voor een aantal gasten, variŽrend van 2 tot 6 personen. Trappen en stenen verharde wegen leiden naar de veranda of het terras van elke villa's, waar u kunt ontspannen met een prachtig uitzicht op de berg, de nabijgelegen kloof en de zee.

Er is ook een heel mooi zwembad, het zicht op de bergwand aan de andere kant van de kloof. Berg- en de zee-vakantie op hetzelfde moment!

Velanos is genoemd naar de boom "Velanidia" (eik). Een van deze bomen is de oudste gast van onze villa's, meer dan 2000 jaar oud.

Check beschikbaarheid en prijzen & boek Velanos Villas in Kefali - klik hier.


© Hans Huisman, https://www.angelfire.com/super2/greece/ 2014
Valid HTML 4.01 Transitional