<XMP><body> </xmp> Onroerend goed Lesbos, Lesbos huizen en land te koop.

Click here for the main page!

ONROEREND GOED OP LESBOS - HUIZEN EN LAND TE KOOP OP LESBOS

Petra
TRADITIONEEL HUIS IN SCALOHORI in WEST LESBOS
het huis is gesitueerd in de hoofdstraat. Het bestaat uit twee slaapkamers bove, twee kamers beneden, een keuken buiten en een veranda. The house is located in the main street. It is comprised of two bedrooms upstairs, two rooms downstairs, outside kitchen and veranda. PRIJS : 38.800 Euro. Skalohori is een traditioneel dorp op de weg naar Skala Eressos met stenen huizen en straten, verscheidene cafeneons en winkels die de lokale bevolking bedienen die voornamelijk bestaat uit boeren, herders en mense die gepensioneerd zijn. Er zijn niet veel toeristen aandoen ondanks dat het de dichtstbijzijnde dorp is bij het antieke Antissa en een paar afgelegen en stille strandjes. Er staat een minaret in het dorp, overgebleven uit de Turkse overheersing, waar je in junt klimmen als je er niet bang voor bent.

Petra
DORPSHUIS DAT OPGEKNAPT MOET WORDEN in VAFEIOS in NOORD LESBOS
Verscholen in een verheven positie is dit dorpshuis bereikbaar via een aantal trappen. Binnen de ommuurde courtyard aan de linkerkant en de voorkant van het huis, zijn een aantal kamers (3) met basic installaties / faciliteiten zoals een badkamer en een aanzienlijke opbergkmamer. DIT GEDEELTE VAN HET HUIS MOET HELEMAAL GEMODERNISEERD WORDEN. Het hoofdgedeelte van het huis is bereikbaar via de trap die naar de eerste verdieping leidt, en die bestaat uit: een hal en twee kamers van gelijke grootte (4.50 m x 4.50 m) aan elke zijde van de hal. De kamers hebben ramen aan de voorkant en de achterkant van het huis met lieflijk uitzicht over het dorp en de omgeving. De kamer aan de linkerkant heeft een kastenwand die over de gehele achtermuur loopt. PRIJS : 49.800 Euro .

Je kunt vragen stellen of de makelaars van Hibiscus een mailtje sturen via dit formulier (in het engels a.u.b.). Als je wilt kun je ook nog veel meer van hun aanbod in huizen en land bekijken die te koop staan op Lesbos door naar de website van Hibiscus Real Estate Agency te gaan.

Choose/Kies: Naam/Name: Emailadres:

Comments:

<XMP></body></xmp>