<XMP><body> </xmp> Kreta onroerend goed, huizen en stukken land in Griekenland.

Klik hier voor de Griekse eilanden hoofdpagina!


Kreta Makelaars Kreta onroerend goed Corfu onroerend goed Lesbos onroerend goed Griekenland onroerend goed
Kreta huizen < 50.000 Kreta huizen 50.000 - 100.000 Kreta huizen 100.000 - 150.000 Kreta huizen > 150.000 Kreta land

STUKKEN LAND TE KOOP OP KRETA.

onroerend goed Kreta
Een paar van mijn favoriete stukken grond die te koop zijn op Kreta.

Kreta onroerend goed - 600 m2 land te koop in Sisi - Vraagprijs 94.000 - Nikou Real Estate - SL03
Dit bouwkavel heeft een fantastisch uitzicht over de zee en is gelegen aan de rand van het gezellige, vriendelijke en rustige vissersdorp van Sissi, met een mooie natuurlijke haven, zandstranden. Omgeven door prachtige velden van olijfbomen. Voorzieningen open het hele jaar door.


onroerend goed Kreta Kreta onroerend goed - Land met zeezicht te koop in Milatos - Vraagprijs: 75.000 - Cretan Residences - MIL46
Gelegen op de weg naar het dorp en binnen 4km van zowel het oude dorp en het strand, het stuk land ligt op een helling met een fantastisch uitzicht omlaag naar de zee en de bergen in de verte. De grootte van het grondstuk 1300m2. Er mag 150m2 op gebouwd worden. Water en elektriciteit zijn zeer dichtbij.

Crete real estate

Kreta onroerend goed - Land in Kalamouhania - 40.000 - Makelaar: Cretan-Homes - KALML5
Vier stukken land te koop, elk 370 m2. Ze hebben allemaal prachtig uitzicht op de zee en het land ligt binnen de bebouwde kom. 40.000 Euro per stuk grond. Zuidoost Kreta.


onroerend goed Kreta Kreta onroerend goed - Ongeveer 300 m2 land te koop in Milatos - Vraagprijs 50.000 - Nikou Real Estate - TL01
Stuk land met zeezicht te koop in Milatos. Dit dorp is echt heel gezellig met leuke taverna's en met strandjes en een goede sfeer. Er is nog niet de drukte die je bijvoorbeeld vindt in Chersonissos en toch zijn er alle voorzieningen en je kunt er van alles doen. Ook qua verkeer is het er lekker rustig. Gewoon een van de leukste badplaatsjes aan de noordkust van Kreta en niet ver ook van het vliegveld. Het stuk land ligt in het oude dorp op ongeveer 1 kilometer afstand van de zee. Er mag een huis van maximaal 300 m2 groot op worden gezet.

Kreta onroerend goed

Kreta onroerend goed - Land in Goudouras - 130.000 - Makelaar: Cretan-Homes - GDL2
Land te koop in zuidoost Kreta 5.200m2 land te koop met prachtig zeezicht.


onroerend goed Kreta Kreta onroerend goed: 220 m2 land in Sisi bij Nikou Real Estate - SL21
Nikou Real Estate biedt een stuk land aan in het dorp Epano Sisi, ongeveer 2 kilometer van de zee af. Het land is 220 m2 groot en er mag een huis op gezet worden van twee verdiepingen van 110 m2. Het stuk land ligt aan de rand van het dorp en heeft vrij uitzicht over de bergen. Er kan ook een zeezicht gerealiseerd worden. In het dorp Epano Sisi zijn een paar taverna's, en het ligt vlakbij het dorp Sisi waar strand is en al het andere wat je nodig hebt voor je vakantie.

Op een andere website, "Huis op Kreta" heb ik dit stuk land voor 1500 euro meer op de lijst zien staan dan bij makelaar Nikou!! Vraagprijs: 30.000 euro.


onroerend goed Kreta Kreta onroerend goed: stuk land te koop in Sisi bij Nikou Real Estate - SL03
Bouwkavel aan de rand van het dorp met een fantastisch uitzicht over de zee Dit bouwkavel heeft een fantastisch uitzicht over de zee en is gelegen aan de rand van het gezellige, vriendelijke en rustige vissersdorp van Sissi, met een mooie natuurlijke haven en zandstranden. Omgeven door prachtige velden met olijfbomen heeft dit dorp het massatoerisme nog ontlopen. Voorzieningen open het hele jaar door.

Vraagprijs: 94.000 euro.


<XMP></body></xmp>