Klik hier voor de Griekse eilanden hoofdpagina!


Kreta Makelaars Kreta onroerend goed Corfu onroerend goed Lesbos onroerend goed Griekenland onroerend goed
Kreta huizen < €50.000 Kreta huizen €50.000 - €100.000 Kreta huizen €100.000 - €150.000 Kreta huizen > €150.000 Kreta land

Crete real estate

Kreta onroerend goed - Stukken land te koop in Kissos, bij Spili - Makelaar: Cretanagora - K2

Stukken land van 200 tot 800 m2, of zelfs groter (met bouwvergunning), zijn te koop op dit grote stuk grond op loopafstand van het dorp. Alle kavels zijn geschikt voor het bouwen van vrijstaande huizen met tuinen en met veel ruimte tussen de huizen. Het is gelegen in een ongerept deel van Midden-Kreta, met een prachtig panoramisch uitzicht dat nooit kan worden belemmerd. De percelen zijn in de buurt van Spili, met al haar voorzieningen, en een klein stukje rijden van de prachtige zuidkust met stranden zoals Triopetra, Agia Galini en Plakias. Er zijn ppk prijzen beschikbaar voor land en off-plan huis, bijvoorbeeld een huis van 42 m2 voor 77.500 euro, 100 mē huis 158.000 euro, of verschillende prijzen voor de maten er tussen.

Vraagprijs: vanaf € 14,000 of vanaf € 76,580 met huis

Crete real estate

Vakantiehuisje met dakterras en zeezicht in Kritsa - makelaar: Cretan Residences - KHV20

Een mooi klein stenen huis van 35m2 met een slaapkamer dicht bij het centrum van het dorp gelegen aan een van de vele wegen in het dorp die alleen voor voetgangers bestemnd zijn. De woning is gerenoveerd in de afgelopen jaren en heeft een aantal mooie oude karaktertrekken behouden, zoals stenen muren zowel binnen als buiten, houten balken en houten ramen en deuren.

Vraagprijs: € 41,500

Crete real estate

Stuk grond van 737 m2 plot bij Spili, panoramisch bergzicht - Makelaar: Cretanagora - Samou

Hoekperceel van 737 mē aan de rand van het dorp Mourne, in de buurt van Spili, geschikt voor een huis. Prachtig panoramisch uitzicht op de bergen tot aan de Witte Bergen. Inclusive prijzen beschikbaar voor land en off-plan huis, bijv. 63 mē huis 139.000 euro, 100 mē huis 186.000 euro, of verschillende prijzen voor de maten ertussen.

Vraagprijs: € 25,000

Kreta onroerend goed

Huis van 75 m2 met 2 slaapkamers en balkon in Vrahassi - Makelaar: Cretan Residences - VRHV79

Een eenvoudige maar ruime een woning over een verdieping gelegen in het centrum van dit populaire bergdorp, binnen een korte loopafstand van de plaatselijke winkels en taverna's. De woning is voorzien van dubbele beglazing en deuren en centrale verwarming en zou baat hebben bij alleen maar cosmetisch bijwerken.

Vraagprijs: € 40.000

onroerend goed Kreta

Kreta onroerend goed - huis in Piskopiano - Makelaar: Nikou Real Estate - HH04

Piskopiano is een dorp dat niet ver van Chersonissos af ligt maar waar toch nog de authentieke Griekse sfeer heerst. In dit leuke en populaire dorpje biedt Nikou Real Estate dit leuke huisje aan van 35 m2 bestaande uit twee kamers en een geweldig terras dat uitkijkt over de zee. Het huis moet kompleet gerenoveerd worden.

Vraagprijs: € 45,000

onroerend goed Kreta

Kreta onroerend goed - Huis in Kritsa - Makelaar: Cretan Residences - KOH33

Oud pand met karakter aan de top van het dorp en met het voordeel van sommige prachtige uitzichten. Het huis staat aan het einde van een straatje en is gemaakt van steen, met betonnen vloeren en plafonds. De voordeur van het huis leidt naar drie intern verbonden kamers, waarvan een een originele open haard heeft, een een andere toegang tot bergruimte in de kelder. Buiten is er nog een andere deur die naar een vierde kamer leidt. Ook vanaf buiten is er een trap die naar een vijfde kamer leidt. Het is mogelijk al deze kamers intern met elkaar te verbinden. Buiten is er een dakterras met fantastisch uitzicht over het dorp, de zee en de bergen. Roof terrace with fantastic views across the village and to the sea and mountains beyond. Water en elektriciteit moeten opnieuw worden aangesloten. Het huis heeft heel veel potentieel om er een leuk huis met twee slaapkamers van te maken.

Vraagprijs € 45,000

onroerend goed Kreta

Kreta onroerend goed - Huis in Sisi - Makelaar: Nikou Real Estate - SH53
Dit huis staat in het oude gedeelte van het dorp. Het bestaat momenteel uit 3 kamers en een wc. Een externe trap verbindt de begane grond met een klein balkon. Het kan gerenoveerd worden tot een leuk vakantiehuis met een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer, en een groot balkon en een dakterras met een fantastisch uitzicht over de valleien en de zee.

Vraagprijs: € 38,000

onroerend goed Kreta

Kreta onroerend goed: studio met zeezicht in Kritsa - Makelaar: Cretan Residences - KHV15

Schattig gerenoveerd studio vakantiewoning weggestopt in een rustig straatje in het dorp Kritsa met een parkeerplaats binnen een korte wandeling. Sympathiek gerestaureerd door de huidige eigenaren, het stenen huis bestaat uit een split-level studio kamer. Kitchenette uitgerust met kasten, verhoogd met ingebouwd bed met opslagruimte onder. Trappen naar mooi betegelde doucheruimte met douche, wasbak en toilet. Daarnaast is er een betegeld dakterras met veel zon, dat toegankelijk is vanaf de buitenkant van het pand. BVanaf hier kun je genieten van het uitzicht over het mooie dorp, de bergen en de zee. Prijs inclusief alle meubels.

Vraagprijs: € 45,000

onroerend goed Kreta

Kreta onroerend goed - Te renoveren huisje in Kritsa - Makelaar: Cretan Residences - KOH80

Klein gebouw op twee niveaus voor de renovatie in een studio cottage. Gelegen aan een rustige straat in het dorp naast een klein kerkje en met de mogelijkheid om in de nabijheid te parkeren. Op de begane grond 1 kleine hal die leidt naar 1 kamer. WC onder de trap. 1e verdieping 1 kamer met een klein balkon en uitzicht over het dorp en de bergen in de verte. Water en elektriciteit zijn aangesloten.

Vraagprijs € 24,000

Kreta onroerend goed

Kreta onroerend goed - Te renoveren huis in Vrahassi - Makelaar: Cretan Residences - KOH80

Een aantrekkelijk oud stenen huis in het centrum van het dorp, met een parkeermogelijkheid vlakbij. De begane grond van de woning was op het ooit een kafeneon. Gerangschikt over 2 verdiepingen, op de begane grond een grote ruimte met betonnen vloer, houten balken, stenen open haard en 2 sets van dubbele deuren op de straat. Externe trap naar de 1e verdieping met een grote kamer momenteel met een partitie-muur. Franse deuren naar klein balkon, verder kleine kamer, Wc. Daarnaast is er een gezamenlijke binnentuin aan de achterzijde van de woning. Water en elektriciteit zijn aangesloten en het huis is aangesloten op het dorp rioleringssysteem. Een huis met karakter en schreeuwt om enige sympathie renovatie

Vraagprijs: € 46,000


Hans Huisman, www.angelfire.com/super2/greece 2011