<XMP><body> </xmp> Paros onroerend goed, huizen en land in Paros te koop.

Klik hier voor de Griekse eilanden hoofdpagina

Paros Paros Hotels Paros onroerend goed Paros, hoe kom je er? Paros geschiedenis Paros restaurants


Paros onroerend goed en huizen te huur.
Vastgoed Paros - onroerend goed Paros - real estate Paros - huizen te koop op Paros

Ooit een eigen huis hebben op Paros in Griekenland en er gaan overwinteren of wonen is iets waar je over kunt fantaseren. Ook ik vind dit eiland bijzonder genoeg om me te verdiepen in de aankoop van een tweede huis. Derhalve spendeer ik ook veel tijd op de pagina's van de makelaars die onroerend goed aanbieden op Paros. Het is om een idee te krijgen van wat er te koop is op Paros en in Griekenland, alhoewel ik er bij moet zeggen dat door de populariteit van het eiland Paros de prijzen hoger liggen dan op de meeste andere eilanden in de Egeïsche Zee, met uitzondering van Mykonos.

Onroerend goed, zoals een huis, een villa of appartement kopen op Paros is een droom van vele Paros liefhebbers. Bent u op zoek naar een tweede woning, een vakantiehuisje of een stukje bouwgrond op Paros, dan kunt u op deze pagina of op de websites van de makelaars op Paros wellicht een mooi huis of een stuk land vinden. Er zijn op Paros zowel oude traditionele huisjes voor restauratie te koop, maar natuurlijk zijn er ook grote droomvilla's met zwembad en alle andere denkbare luxe. Globaal betaald u voor een mooi huis op een toplocatie vaak minder dan de prijs van een rijtjeshuis in Nederland. Sinds Griekenland lid is van de EU gelden overal dezelfde regels.

Huizen te koop op Paros
Je zou er eigenlijk gewoon eens een keer naartoe moeten gaan om rond te kijken. Regelmatig zie je een huis met een bordje erop dat het te koop is. Soms heeft de eigenaar er met een spuitbus zijn telefoonnummer erop gezet met de mededeling "for sale". Wij hebben aardig wat huizen in de aanbieding gezien op Paros. Op het eiland wordt vooral veel nieuwbouw aangeboden, en langs de kust van Paros staan veel nieuwe koophuizen die uitkijken op het eiland Antiparos.


Hans Huisman 2007
<XMP></body></xmp>