<XMP><body> </xmp> Paros, Cycladen eiland in Griekenland, stranden, natuur, autoverhuur, hotels, Ikia Rooms

Klik hier voor de Griekse eilanden hoofdpagina


Appartement in Ikia Studios Terras Mijn terras in Ikia Studios :) Ikia Studios Ikia Studios
Ikia Studios Anna en haar hond Tina Anna en Wilbert op een van de terrassen Ikia Studios Ikia Studios


Met veel dank voor de foto's van Ikia Studios

IKIA STUDIOS EN APPARTEMENTEN
Paros is een eiland groot genoeg om een paar weken rond te touren en de verschillende dorpjes te bezoeken. Sommige mensen, waaronder ik, vinden het er zo leuk dat ze keer op keer terug komen om nieuwe plekjes te ontdekken en oude plekjes opnieuw te bezoeken. De dorpjes zijn allemaal verschillend en voor iedereen is er iets. Om te winkelen ga je bijvoorbeeld naar het hoofdstadje Parikia, en voor de stranden zijn de beste plekken in het zuiden en het oosten van het eiland. Mijn favorietje dorpje is Aliki in het zuiden, in een dromerige baai gelegen, met veel stranden binnen wandelafstand. Waar ik altijd het liefste verblijf is de comfortabele en goedkope Ikia Studios, die in 2001 zijn gebouwd en die vlakbij het strand liggen. De studios en appartementen (sommige meer een kompleet huis) zien er allemaal mooi en goedverzorgd uit en de eigenarese Anna is heel erg aardig. Hieronder de prijzen voor 2006. Vraag naar Anna's speciale aanbiedingen in mei en juni bij een verblijf van 6 dagen of langer!
Tel: +30 22840 91394 / +30 6972 297 557 - Fax: +30 22840 91409 Stuur een email aan Ikia Studios.

Ikia Studios Ikia Studios Ikia Studios Ikia Studios Paros Aliki
Paros Aliki Paros Aliki Paros Aliki. Paros Aliki Paros Aliki

ALIKI
Aliki is gewoon een mooi dorpje aan de zuidkust van Paros: een paar huizen, een paar hotels, een soevenierwinkel of twee, een haventje met restaurants en twee supermarkten. Natuurlijk zijn er ook de gebruikelijke kaiks en de boten in het kristalheldere water, en de kleine witte kerk met een blauwe koepel. Het is er echt heel aangenaam. Voor mij is dit een dorpje waar ik graag naar terugkeer. Er is een goed en niet al te druk strand, en om elke hoek ligt er een ander strand. Je kunt de bus nemen vanaf het hoofdstadje Parikia naar Aliki of een (goedkope) taxi. Wij beleven altijd veel plezier aan de wandeling van het haventje in Punta langs de kust van zuid Paros naar Aliki.

strand bij Aliki strand bij Aliki Boten in Aliki. Je kun in de zee eten! Paros restaurant Paros Aliki

Rodia Studios in Paros

RODIA STUDIOS IN PARIKIA BIJ HET LIVADIA STRAND
Rodia studios complex is is gelegen op ongeveer 300 meter van het centrum en de haven van Parikia waar de boten aankomen en 80 meter van het dichtsbijzijnde strand, Livadia. Het is een klein complex met 11 grote studios en appartementen van 1 of 2 kamers (45 m2 - 70 m2) die kompleet zijn ingericht inclusief keuken en koelkast, en waar 2 tot 4 mensen in kunnen. Het heeft airco en er zijn grote badkamers. Elke studio heeft ook een balkon of een terras. Om het complex heen ligt een leuke tuin.
tel (0030) 6972 072 637, 22840 21646 , fax (0030) 22840 25225 Stuur een email naar Rodia Studios.

Rodia Studios in Paros

<XMP></body></xmp>