<XMP><body> </xmp> Corfu onroerend goed, land en huizen te koop op Corfu

Click here for the main page!


Corfu onroerend goed Kreta onroerend goed Lesbos onroerend goed Griekenland onroerend goed

Corfu info Corfu Hotels Corfu Reizen Corfu Geschiedenis Corfu onroerend goed Corfu Bezienswaardigheden Corfu Stranden

Corfu
Corfu New Life - De Eco Vriendelijke Makelaar op Corfu.

Veel mensen dromen van een eigen huis of een appartement op een Grieks eiland om daar wat dagen in de zon en de rust te slijten. Ik ben zelf ook zo iemand die ooit een huis wil hebben ergens in Griekenland. Op Corfu zijn verschillende makelaars die u kunnen helpen om een huis te vinden en uw droom te realiseren. De prijzen liggen er relatief laag vergeleken met sommige andere eilanden. Op deze pagina staan een aantal huizen, appartementen, villa's en stukken land die worden aangeboden door de diverse makelaars op het eiland Corfu. U kunt als u vragen hebt over een objekt dat u ziet of als u iets specifieks zoekt deze makelaars ook een email sturen via het kontaktformulier dat bij deze makelaar staat. Vergeet u vooral niet uw emailadres in te vullen als u dat doet.
Ik heb deze onroerende goederen in het kort beschreven en van foto's voorzien, plus er staat een (vraag)prijs bij - typefouten voorbehouden.

Corfu New Life is een nieuw onafhankelijk makelaarsbedrijf in het noordoosten van Corfu, met verschillende jaren ervaring in de verkoop van onroerend goed en een kollektief van lokale professionals die alles weten over de aankoop van een huis of een stuk land. Advocaten, notarissen, hypotheekadviseurs, architecten, huis en renovatie-experts en aannemers maken er deel van uit en staan klaar om u te helpem. Corfu New Life heeft ook passie voor de natuur en het behoud ervan, en geeft milieuvriendelijke opties bij de bouw en het onderhoud van de objekten.
Kontakt Zoekopdracht

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: huis met een kleine tuin in Episkopi.
Huis van twee verdiepingen in Episkopi, ongeveer 80 jaar oud. Begane grond 80 m2, een grote kamer, eerste verdieping 40 m2, woonkamer en keuken, 1 slaapkamer en badkamer. Achtertuin/courtyard van 20 m2 met een klein buitenhuisje.

Dit 80 m2 grote stenen dorpshuis in Episkopi is over twee verdiepingen verdeeld. Het ligt op 40 minuten rijden afstand van Corfu Stad - 10 minuten rijden van Acharavi en het strand. Op de begane grond is één grote kamer met ruwe stenen muren en met zichtbare houten balken aan het plafond. Een kleine houten trap leidt naar boven naar de eerste verdieping. Deze kamer is altijd gebruikt als bergruimte voor wijn en olijven. Er zijn dubbele deuren naar de courtyard (binnenplaats/tuin) aan de achterkant. Op de eerste verdieping is er een slaapkamer, een keuken/woonkamer en een badkamer. Electriciteit en water zijn aangesloten, idem de riolering. Het dak en de dakgoten zijn twee jaar geleden vernieuwd en het gebouw is in goede staat.

Corfu Ref. Number: MAC-EKI-01 Vraagprijs 35.000 euro

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: vrijstaande bungalow met land, om op te knappen, in Zigos (noord Corfu).
Vrijstaande bungalow van 50 m2 in Zigos (noord Corfu), momenteel bestaande uit twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en een woonkamer. In de vraagrijs is ongeveer 1600 m2 grond inbegrepen. Water en elecriciteit zijn aangesloten. De bungalw moet wat gemoderniseerd worden. de vraagprijs is 75.000 euro.

Het gebouw telt 1 verdieping en is omgeven door een grote tuin, gunstig gelegen aan een rustige weg boven het kustdorp Acharavi. De binnenkant van het huis moet wat opgenapt worden en misschien anders ingedeeld om een leuke vakantiebungalow er van te maken, eventueel voor permanente bewoning. Er staan volwassen bomen rondom het huis en er is uitzicht op het open land, de bergen, de bossen en de olijfboomgaarden. De zee ligt op ongeveer tien minuten rijden afstand, door een prachtig natuurgebied heen richting Acharavi en het strand van Almiros met zeven kilometer zacht zand. Een kustpad leidt naar Agios Spyridon, het natuurreservaat en het zoutmeer.

Corfu Ref. Number: KOU-ZGS-01 Asking price € 75.000

Corfu
Corfu New Life Estate Agency - Real Estate: huis met zeezicht voor renovatie, vlakbij Kassiopi.
Traditioneel huis met terrassen in een klein dorpje boven Kassiopi. Originele detaild. Vijg kamers - keuken, lounge en slaapkamer op de bovenste verdieping. Grote opgesplitste bergkamer om iets anders van te maken op de laagste verdieping. Privé toegang / parkeerruimte. Water en electriciteit zijn aangesloten. Het zal weinig moeite kosten on dit pand om te toveren in een heerlijk huis voor vakanties of voor permanente bewoning. Eventueel zou het huis verhuurd kunnen worden tijdens het zomerseizoen om er iets aan te verdienen. Vraagprijs 75.000 euro.

Huizen die zoals deze in het natuurlijke landschap worden gebouwd, hebben dikwijls twee ingangen op de begane grond. Aan de voorkant komt de voordeur uit op een traditionele bergruimte voor olijven en wijn (op het moment in tweeën gedeeld door een dunne wand die gemakkelijk verwijderd kan worden). Deze ruimte met zware houten balken van cypressenhout is perfekt om om te bouwen tot een landelijk ogende keuken/eetkamer. Een houten trap leidt naar de slaapkamer boven - de hoofdingang van dit deel van het huis is bereikbaar via stenen treden aan de zijkant van het huis en een kort pad naar de deur aan achterzijde, die direkt uitkomt in de keuken. Er is een deur naar de lounge en vanuit daar bereikt u de slaapkamer. Het uitzicht vanuit de slaapkamer is prachtig, over de boomtoppen naar het dorpje Kassiopi, de baai en de haven beneden. Onze renovatie-experts kunnen u voorzien van plattegronden om van het huis iets moois te maken: een grote keuken/woonkamer die opent op een kleine patio onder een vijgenboom, om te eten voor het huis - twee slaapkamers - een badkamer en een gasten douche/wc. Het gebouw verkeert in uistekende konditie en verbouwen zal gemakkelijk zijn.

Corfu Ref. Number: VLA-KSS-01 Prijs: € 75.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: twee appartementen in Kassiopi.
Gelegen in het hart van een van de meest populaire vakantiebestemmingen op het eiland, zijn deze appartementen perfekt als privé accommodatie en ook geschikt voor de verhuur. Op een paar minuten afstand van het strand en de haven.

Two aantrekkelijke appartementen in een rustig gedeelte van het centrum van Kassiopi – noordoost Corfu - op 20 meter afstand van het strand. Inclusief meubels. Vraagprijs - 95.000 euro en 85.000 euro. Appartement A is 50 m2 met twee slaapkamers, een keuken/eetkamer, douche en een balkon. Appartement B 40 m2 met twee slaapkamers, keuken/eetkamer, douche en terras.

Corfu Ref. Number: CAN-KSS-01 Vraagprijs: € 85.000/95.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: ruim appartement - prachtig zeezicht. Boven het strand van Kassiopi.
Ruim appartement - prachtig zeezicht, gelegen boven het strand van Kassiopi in noord Corfu. Twee tweepersoons slaapkamers, open keuken / woonkamer /eetkamer, douche en wc.

Als ruimte, licht, lucht en comfort, een balkon met spectaculair zeezicht, een plak bij een levendig dorp (maar niet er midden in) en geen verantwoordelijkheid voor een grote tuin, je criteria zijn; dan is dit zo goed als onderhoudsvrije appartement misschien precies wat je zoekt. Het is gelegen op een heuvel net boven het strand van Kassiopi, met schitterend uitzicht op de baai en het land naar de zee, met daarachter de bergen van Albanié; dit onberispelijke appartement is een zeldzame vondst in het mooie noorden van Corfu. Momenteel bestaat het uit twee slaapkamers, een stijlvolle badkamer met een douche, bidet en wc en een open keuken / woonkamer met openslaande patiodeuren naar een ruim balkon waar je ook zou kunnen dineren en waar de van het uitzicht kunt genieten. Het appartement erboven (100 m2) is ook te koop en kan samen met dit appartement worden gekocht tegen een gereduceerde prijs.

Corfu Ref. Number: NAD-KSS-02 Prijs: € 95.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: grote verbouwdw boerderij in Magoulades – 5 minuten van het strand van Sidari.
Een uitstekend huis met veel potentieel om een groot familiehuis te worden met aparte, zelfstandige vakantie appartementen. Het bovenste appartement met balkon is in goede konditie en kan tijdens het zomerseizoen verhuurd worden. De twee andere appartementen beneden moeten een heel klein beetje gemodernizeerd worden en een lik verf krijgen. Het laatste appartement aan het eind moet nog afgemaakt worden.

Grote omgebouwde boerderij in Magoulades - 5 minuten van het strand van Sidari af. 140 m2 met ongeveer 300 m2 grond. Bestaat op het monment uit 4 appartementen waarvan er een nog moet worden afgemaakt. Water en electriciteit zijn aangesloten. Privé toegangsweg en parkeerplaats. Mooi uitzicht over het landschap. 5 Minuten naar Sidari en 10 minuten van het strand van Agios Giorgios aan de westkust. Mooie kans om om te bouwen tot een groot familiehuis of voor de verhuur. Vraagprijs 99.000 euro.

Corfu Ref. Number: ELI-MGS-01 Price: € 99.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: groot stenen huis van 160m2 in Kokokylas (tien minuten van Kassiopi) voor renovatie.
Groot stenen huis van 160m2 in Kokokylas (tien minuten van Kassiopi) voor renovatie. Het huis heeft twee verdiepingen met een grote open kamer met een traditionele stenen vloer plus een keuken op de begane grond, en drie kamers op de bovenste verdieping. Ingang op de bovenste verdieping is via een grote veranda. Er is ook een kleine zelfstandige bungalow van 35 m2 op het land die bij de prijs is inbegrepen en een privé tuin van 60 m2. Een extra bonus is een privé parkeerplek vlakbij het huis. Vraagprijs 100.000 euro.

Corfu Ref. Number: GAR-KLS-02 Prijs: € 100.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - Ronroerend goed: Bungalow in Perithea, 70m2, met tuin van 100m2.
Bungalow in Perithea, 70m2, met tuin vam 100m2 Garden. Balkon aan de voorkant, twee slaapkamers, keuken, grote woonkamer met open haard. Alle is aangesloten. Het huis ligt op 200 meter afstand van het dorp en op 2 minuten rijden van de zandstranden van Molos en Agios Spiridon. Vraagprijs 102.500 euro.

Een erg aantrekkelijk klein huis waar weinig onderhoud voor nodig is, gelegen aan een zijweg die naar het dorp Kato Perithia leidt. Het huis heeft een traditioneel overdekte veranda, met bloeiende bosjes aan twee kanten en een privé pad dat naar de achterkant loopt. De badkamer heeft een groot bad, wasbak, wc en bidet. Het onderhoud aan het huis is goed en het heeft alleen wat verf nodig om het op te frissen. Het dorp Kato Perithia ligt op twee mini=uten afstand van de hoofdweg tussen Kassiopi en Acharavi.

Corfu Ref. Number: SGL-PTA-01 Prijs: € 102.500

Corfu
Corfu New Life Estate makelaar - onroerend goed: huis in Strongili.
Huis van 109 m2 met terras in Strongili - uitkijkend over Acharavi en de noordkust. Twee slaapkamers - allebei met een eigen veranda en met en-suite wc, aparte badkamer. Ruime open keuken/woonkamer, kleine courtyard/tuin. Konditie van het huis is uitstekend. Prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Vraagprijs 125.000 euro.

Net opgeknapt, heeft dit leuke kleine huis zijn Griekse charme behouden, en het is makkelijk te onderhouden. Alles is nieuw en er kan zo ingetrokken worden. Binnenkomst is via een kleine courtyard tuin, die naar een gasten-slaapkamer leidt. Een grote badkamer met aparte douche van een mooi Italiaans design is te vinden in de foyer met stenen muur en een trap leidt naar de bovenste verdieping. Vanuit de tuin leidt een solide trap buitenom naar het hoofd-woongedeelte van het huis.

Corfu Ref. Number: FIS-STR-01 Prijs: € 125.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: vrijstaand huisje in Kassiopi.
Een vrijstaand huisje van ongeveer 75 m2 in Kassiopi, in uitmuntende konditie. Twee slaapkamers, grote badkamer, receptie / eetkamer, extra opbergruimte buiten die eventueel in iets anders veranderd kan worden. Aan de voorkant van het huis is een tuin met een patio. Het huis ligt op vijf minuten afstand van de plaatselijke stranden in een rustig woongebied.

Een charmant klein dorpshuis in topkonditie - recentelijk gerenoveerd. Het huis heeft een nieuw dak, de elektriciteitsleidingen zijn nagekeken / vernieuwd, alle loodgieterswerk is gedaan. Het huis is op één niveau en comfortabel met grote lichte kamers, smaakvol ingericht en alle vloeren zijn betegeld. Geschikt voor permanente bewoning. Terwijl alles nieuw is zijn er wat originele dingen aan het huis bewaard gebleven, zoals de houten luiken, houten ramen en de traditionele open haard - die het ook geschikt maakt voor bewoning in de winter. Een deur vanuit de keuken opent naar een patio die overdekt is met wijnranken, waar je kunt eten of relaxen in de schaduw tijdens de zomermaanden. Aan de zijkant van het huis is een aparte opbergkamer die je eventueel in een aparte studio kunt veranderen.

Corfu Ref. Number: BOO-KSS-01 Prijs: 125.000 € euro

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: Huis in Realtika - Noord Corfu, ongeveer 100m2.
Traditioneel dorpshuis in Realtika - boven de noordkust. Ongeveer 100 m2. 4 Kamers voor modernizering op de eerste verdieping. Open haard. Beneden twee kamers voor renovatie. Voor en achter is een tuin. Op 5 minuten rijden afstand van Acharavi en de omliggende stranden, Prachtig uitzicht over het landschap. Interessant renoveringsprojekt met unieke details. Vraagprijs 130.000 euro.

Corfu Ref. Number: SAR-VSA-01 Price: € 130.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: groot dorpshuis - 208 m2 in Loustri (Gimari) noordoost kust. Mooi zeezicht.
Groot traditioneel dorpshuis - 208 m2 in Loustri (Gimari) voven de noordoost kust. Mooi zeezicht. Heeft wat redesign en modernizering nodig. Veel originele details. Op dit moment verdeeld - twee slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer op de bovenste verdieping. Twee slaapkamers, keuken/eet-/woonkamer op de begane grond. Privé parkeerruimte, bergruimten. Populair en gewild rustig dorp boven de baai van Agni. Vraagprijs: 195.000 Euros

Dit charmante traditionele familiehuis is goed onderhouden en in uitstekende konditie. Het moet misschien wat anders ingedeeld en gemodernizeerd worden. Het huis heeft vele originele details behouden inclusief zware cypressenhouten balken en originele met marmer omlijste ramen. Bij het huis zijn opbergruimtes die bij de modernizering/renovatie betrokken kunnen worden.

Corfu Ref. Number: TRI-GMR-01 Price: € 195.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: 60m2 Bungalow - 30 Meter van het strand van Acharavi.
60m2 Bungalow - 30 Meter van het strand van Acharavi, aan de noordoost kust, tuinen, 2 slaapkamers, badkamer, grote: keuken / woonkamer. Veranda's aan de voor- en achterkant. Parkeergelegenheid. Bouwvergunning voor nog eens 60m2.

Dit leuke huis dat te koop staat is in uitstekende staat en ligt op een steenworp afstand van het mooie strand en kustdorpje Acharavi - waar je kunt zwemmen of op het strand kunt gaan zonnen. Het is een cosmopolitsch dorp met een grote keuze uit restaurants, winkels en barretjes. Je kunt er een kustwandeling maken die zeven kilometer lang is; van Roda naar Almiros en het strand van Agios Spiridon, waarbij je langs afgelegen baaien komt en langs natuurreservaten. Het smalle weggetje dat langs het huis loopt is voornamelijk een wandelweggetje naar het strand en geen drukke doorgaande weg voor verkeer. De hoofdingang naar het huis is via grote dubbele houten deuren die je direkt bij de privé parkeerplaats brengen aan de zijkant van het huis - met een aparte kleinere ingang aan de voorkant. Het gebouw id heel goed onderhouden en is in uitstekende staat, klaar om in te trekken. Alle kamers in het huis zijn licht en ruim, en leuk gedecoreerd. Er zijn twee slaapkamers, een aparte badkamer en een grote keuken / woonkamer / eetkamer. Een van de slaapkamers en de woonkamer hebben glazen patio deuren die op de individuele veranda's uitkomen. Een aantrekkelijk stenen pad kronkelt door de bloementuin naar de voordeur. Aan de zijkant van het huis is een kleine groentetuin met een citroenboom en een sinaasappelboom. De twee veranda's hebben een dak en zijn geschikt om buiten te eten of om te relaxen. Alles is aangesloten en er kan ook sateliet tv ontvangen worden. Er is een bouwvergunning afgegeven om het huis met een tweede verdieping te verhogen om zo nog eens 60 m2 extra woonruimte te creëren - bijvoorbeeld een grote slaapkamer met een balkon.

Corfu Ref. Number: VLA-AVI-01 Prijs: € 200.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: ruim en modern appartement met tuin en zeezicht in Kassiopi.
Gelegen op een ruige heuvel die over de baai van Kassiopi en het strand van Immerolia en zijn gloednieuwe haven uitkijkt, ligt dit aantrekkelijke, individuele appartement, waar je kunt genieten van de prachtige uitzichten, ver weg van alle herrie en verkeer en het dagelijkse dorpsleven beneden. Een marmeren trap leidt naar de ingang aan de achterkant van het pand - uitkomend op een grote open lounge/eetkamer/keuken. Glazen patio-deuren komen uit op een groot balkon, waar een schitterend uitzicht is. Een houten boog scheidt het lounge gedeelte van de drie slaapkamers en een grote badkamer. Het gehele appartement verkeert in uitstekende staat en er kan zo ingetrokken worden.

Een ruim en modern appartement in topkonditie aan de noordoost kust met panoramisch zicht op Kassiopi en het strand en de haven van Immerolia. Het is 100 m2 groot en heeft een groot privé balkon. Drie tweepersoonskamers, een grote keuken/eetkamer/woonkamer en een badkamer, inclusief meubels. Er is ongeveer 350 m2 aan tuinen, ideaal voor een zwembad of een groot terras met barbeque. Een goede investering, vraagprijs 210.000 euro.

Corfu Ref. Number: NAD-KSS-01 Prijs: € 210.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: Villa in Kassiopi.
Villa van 100 m2 op 250 m2 grond boven Kassiopi. Vrijstaande villa met twee slaapkamers, twee badkamers en een grote open woon-/eetkamer/keuken. Grote veilige tuin met parkeergelegenheid. Op een paar minuten rijden afstand van Avlaki en Kassiopi. Vraagprijs 237.000 euro.

Een lichte en ruime villa op een landelijke lokatie boven Kassiopi. Het pand wordt omgeven door een muur met ijzeren toegangsdeuren en er is een stenen pad naar de ingang en de overdekte veranda.

Corfu Ref. Number: VAM-KSS-01 Prijs: € 237.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: bungalow op 5000 m2 land in noordoost Corfu.
Traditioneel ontworpen bungalow op een beneidenswaardige lokatie aan de noordoost kust. De bungalow is bijna helemaal af en ligt op een rustige plek. Sensationeel uitzicht op de bergen van Albanië en Corfu stad. De bungalow ligt op 5000 m2 grond en er is permissie voor de bouw van 214 m2 meer - een luxe villa met een zwembad. Momenteel bestaat de bungalow uit twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en een hele grote patio. De kamer beneden opent op de patio. Privé ingang en parkeergelegenheid. Prima investering. Vraagprijs 420.000 euro.

Corfu Ref. Number: DOU-PTR-02 Prijs: € 420.000

Corfu
Corfu New Life makelaar- Real Estate: 200 m2 Villa in Kassiopi aan de noordkust.
Villa van 200 m2 (gerestaureerd) in het dorp Kassiopi aan de noordkust. Vijf hele grote slaapkamers, twee badkamers (waarvan 1 en-suite), ruime komplete keuken, eetkamer en woonkamer. Traditionele details, groot terras, plek om buiten te eten, zwembad met grote tuin, zeezicht. Privé ingang, bouwvergunning voor nog een gastenverblijf is inbegrepen, rustige omgeving. Gewilde lokatie op twee minuten loopafstand van de stranden en de haven. Vraagprijs 650.000 euro. Oppervlakte grond 2000 m2, villa 200 m2.

Corfu Ref. Number: PHI-KSS-01 Prijs: € 650.000

Corfu
Corfu New Life makelaar - onroerend goed: Luxe Villa bij Agios Stefanos, boven het strand van Avlaki, noordoost kust.
Luxe Villa bij Agios Stefanos, boven het strand van Avlaki, noordoost kust Spektakulaire uitzichten. Vijf tweepersoons slaapkamers, waarvan twee met en-suite badkamer, gastenbadkamer, ruime keuken / eetkamer en woonkamer. Veel terrassen, balkons en overdekte veranda's en een zwembad. Inklusief meubels. Vraagprijs 850.000 euro. Oppervlakte grond 5000 m2, villa 200 m2.

Corfu Ref. Number: JCE-AVE-01 Prijs: € 850.000


Hans Huisman, www.angelfire.com/super2/greece/ 2007
<XMP></body></xmp>