Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

PÅ GÅNG!


031203 Julen närmar sig och snart är utställnings säsongen över för i år men vi har 2 tävlingar kvar, den 7/12 skall vi tävla på Finsk Vinnare i Helsingfors och helgen efter avslutar vi med Nordisk Vinnare i Stockholm. Vi hoppas att vi får träffa många av er där!!!

030724 nu har vi återhämtat oss något sånär från Vadstena och blickar framåt. Närmast ställer vi i Ransäter 26/7 och sedan i Mariannelund 2/8. I mitten av augusti bär det av till Oslo är meningen. Blir saker och ting som vi planerat så börjar killarna sin viltspårskurs den sista augusti.

030601 om två veckor är det dax för Mälarpinschern och Avesta där kommer vi att finnas även om Musse får stanna hemma när Avesta tävlingarna går, innan dess så bär det av till Österbybruk i helgen där Oliver kommer att gå för championat, vi hoppas att vi får se några av er på de utställningarna.

030318 I helgen är det dax för utställning i Malmö och dit åker Musse för att göra ett nytt försök på championatet. Oliver gör antagligen sitt första framträdande i ringarna under påsk helgen.

021127 Snart är det dax för HUND 2002, Musse kommer att göra sitt första försök på Championatet. Olivers bror Atlas och Eva kommer till oss den helgen och även de kommer att synas i ringen.

020918 Nu är herrarna anmälda till kurs i vardagslydnad och vi börjar där den 23:e september, följ dem i dagboken.

020811 Oliver är nu våran hund på riktigt och ägarbyte är genomfört.

020722 Nu är utställnings säsongen i full gång och här kommer killarna att dyka upp under sommaren:
...........*Ransäter 27 juli - båda killarna visar sig i ringen
...........*Vaggeryd 3 aug - Musse visas
...........*Askersund 10 aug - Musse vissas
...........*Nyköping 18 aug - båda ute i ringen
...........*Hågelby 24-25 aug - båda killarna är med båda dagarna
...........*Öland 1 september - vi kommer dit men har inte bestämt om båda eller en ska visas.

020505 MUSSE BLEV PAPPA TILL 7 ST BÄBIZAR. 4 FLICKOR (2 RÖDA/2 SVARTA) OCH 3 POJKAR (2RÖDA/1 SVART)!!!

020405 Tanitas ägare från finland har meddelat oss att ultraljudet visade att där finns minst 6 st små bäbizar.

020309 Musse har parats med INT & FIN & S & DK & LA & RUS CH, FinSG, W-99,-00, NewskiyW-01, BalticW-01 Ceriinan Tanita och vi håller tummarna för att det blir bäbizar, återkommer med besked så fort vi vet något.

Matte och husse har köpt något som kallas för digitalkamera och påstår att det snart ska komma ut nya bilder på oss på hemsidan.//Musse & Oliver

Söndagen den 16 december så är det då dax för Stora Stockholm och Hund 01 tävlingarna. Håll koll på resultatsidan och dagboken efter resultat och tankar därifrån nästa måndag.

Söndagen den 11 november blir det en skojutställning i Enköping. Matte och Husse tror att vi behöver den inför Stora Stockholm *puh*, vi är ju proffs på det här med utställningar./Musse och Oliver

Lördagen den 3 november åker vi till Växjö på utställning, det ska bli kul efter ett uppehåll på nästan 2 månader. Det vi inte riktigt är överrens om är reskamraten,Lilla Enebys Pilar. Jag är inte direkt förtjust i tanken även om de andra är det./Musse

Lördagen den 27 oktober tar vi vårat pick och pack och flyttar till en större lägenhet med tomt till oss/Musse och Oliver

Lördagen den 4 augusti gör Oliver sin utställningsdebut på SSPK:s utställning i Vaggeryd.