Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

VÅRAN DAGBOK


Här kan du följa vad som händer i våra liv ur vårat perspektiv istället för matte och husses. Den av oss som har mest att berätta från veckan som gått kommer att delge er sina tankar. Meningen är att det ska bli uppdatering varje måndag fast vi får väl se hur det blir med det *thihi*. Det nyaste står överst. Gamla saker hittar ni i länkarna här under. I dem är antekningarna placerade i datumordning.

*blöta slickar*
Musse och Oliver

Dagbok för år 2001
Dagbok för år 2002

MÅNDAG 7/7 2003

*Usch å fy å urk*
Det Musse skrev om att matte inte fullföljer saker och ting kunde vi ju glömma för den här gången är hon bestämd på att hon ska ut och springa en runda på kvällen, under veckan som gått så har hon varit ute 5 gånger. Musse har varit med 3 gånger och jag 2 vilket gör att........NEJ......det är min tur ikväll att följa med.......nä så farligt är det faktiskt inte utan det är ganska kul att ge sig ut och ta en runda med henne, men det är jobbigt! En av fördelarna är att man efter man har varit ute får en extra potion med mat, idag vankas det visst pasta *mums*

Matte håller fortfarande på och fixar med mailen hon och Eva har skickat till varandra, måste säga att jag inte förstår vitsen med att spara gamla mail..........men visst roar det dem så kan de väl få göra det då.....även om det går åt en hel braziliansk regnskog för att skriva ut allt.
Nåt som däremot är lite kul är videofilmerna hon håller på och flytta över till videoband, kanska häftigt faktiskt att höra och se sig själv och matte från TV:n, även om jag inte kan se så bra på tv men jag förstår att det är på mig och Musse när det nu är från Boden och utställningar, sen så känner man ju igen sig egen röst. Hmmmm...........det är kanske så det funkar med de där ishockeyspelarna som va på TV, de är inte i den utan man har filmat dem och sen spelar man upp bandet................ja där ser man.
Nu är det inte mer än 8 dagar kvar tills Atlas kommer, gud vad kul vi ska ha. Vi brukar driva våra människor till vansinne med vårt bus, men man måste ju passa på när man kan ju, det är inte som om vi träffas varje dag även om det varit lite fler gånger så här långt i år om man jämför med hur det varit tidigare, men det är ju så kul att busa med sin bror ju, det borde matte veta som busar för fullt när hennes lillebror är på besök, han var faktiskt här igår. Han är jätterolig att busa med han mé faktiskt, jag gillar barn! Efter att mattes bror Patrik åkt hem så kom det ett ännu mindre barn på besök, hon hette Jenna och är 5 månader, man kunde inte leka med henne för hon var så liten, men pussa kan man.....MYCKET!!!! Hon luktade jättegott och smakade gott gjorde hon också.
//Oliver


MÅNDAG 30/6 2003

Nu har matte helt klart blivit knäpp, i veckan så bestämde hon och moster Saila att de skulle springa. Så i lördags och igår så var de ute och sprang i skogen, helt ok med mig, men nu hävdar matte att hon ska ta med oss ut och springa!!!!!! Tror hon på den själv så kan hon glömma det, fast man kanske bör låta henne hållas, jag menar hon är ju inte precis känd för att orka länge, hon kommer med ideér men mer än så brukar det inte bli så man är nog ganksa säker ändå.............

Det har varit ganska lugnt sedan Eva och Atlas åkte hem bortsett från att Zorro tillbringar ganska mycket tid här, men han är faktiskt helt ok. Han respekterar när jag säger att jag vill vara ifred....till skillnad från en viss röd pinscher jag känner. Sedan så underhåller han och Oliver varandra så även om det låter mycket när de busar och håller på så behöver jag inte vara med, annars så vill Oliver att jag ska busa och hålla på, och även om det kan vara kul att busa lite så kan ju Oliver hålla på i evigheter ju *puh* men han och Zorro verkar orka hålla på lika länge och sen sover de en bra stund......vilket både jag och husse tackar för.

Matte håller på och fixar inför Eva och Atlas nästa besök.........undrar om de ska flytta hit, det blir ju 3:dje gången på lika många månader som de kommer hit och jag hörde matte prata med Eva om att de skulle flytta hit, alltid trevligt när de kommer men bo här........nja, jag vet inte om det är en så¨bra ide, Oliver, Zorro och Atlas? Inte om jag har nåt och säga till om!
Hur som helst så håller matte på och fixar inför det att de ska komma, hon sitter framför datorn och gör någon sorts fil av alla mail som hon och Eva har skickat till varandra och jag kan meddela att det är en hel del, den biten hon håller på med just nu är från dec-02 till maj-03 och bara det blir över 100 sidor och med tanke på att de mailat varandra sedan våren-01 så finns det en hel del sidor före dess, lär gå åt en hel del papper innan hon är klar. Hon håller också på med att spela över det hon videofilmat i Boden och på årets utställningar till ett videoband så Eva kan få en kopia.
Nu ska jag ta och se vad Oliver har för sig
//Musse


MÅNDAG 16/6 2003

Nu har helgen överlevts och allt är tillbaka i normala gängor, under förra veckan så var det kloklippning och bad på schemat och även gödning, inte för att man klagar när man får extra mat varje dag.......*glufs* sånt kan man alltid hitta lite plats för.
I fredags mitt på dagen så kom Eva och Atlas till oss efter en lång resa, 13 timmar på ett tåg, roligare kan man ju ha.....ett par timmar tillbringades med att människorna tittade på filmer från olika utställningar och satt och kritiserade oss hundar och sig själva medans jag och brosan passade på att hälsa ordentligt......tror att Eva och matte skrek på oss ett 20-tal gånger, men va fasen vi måste ju passa på när vi kan, det är ju inte som om vi ses varje dag.
Sedan bar det iväg till Gnesta för MH beskrivningar, HJÄLP!!!!!!! säger jag bara, det var 100 gånger värre än vad Musse sagt, jag skulle ge vad som helst för att få tag på galningen som kom på ideén att ha MH beskrivningar. Först så tog de fram en konstig grunka som de satte framför mif, ett handtag och sen någon stor rund sak med ett håll i. Matte sa att det bara var en chipavläsare men man kan aldrig vara nog försiktig.......sedan fick jag gå och hälsa på lite folk, helt ok, sen ville de leka med mig, visst det är kul att leka men jag kände henne inte ju. Efter det fick jag jaga efter en sak på ett snöre samt gräva och mysa i mossan, så länge var allt ganska trevligt, sen hoppade det omkring en konstig typ en bit bort men sen försvann hon och då passa jag på att lukta på en stubbe......men där gick gränsen, fram tills dess gick jag med på det men sen mitt i allt dök det upp en blå overall från ingenstans och då tyckte jag att det var bäst att springa och gömma sig............men när matte la godis på den så kunde jag inte motstå det utan gick och åt upp det, synd att lämna det där *hehehe* matte tyckte att jag var duktig och sa att vi var klara för dagen, och jag var inte alls ledsen över det. Musse sa att han fick hålla på mycket länge än det med både ljud, spöken och smällar och det sa även Atlas..............antar helt enkelt att de inte var lika duktiga som jag var...................

Sedan var det utställningar under resten av helgen och det gick hyfsat båda dagarna även om jag inte blev champinjon. På lördagen så blev det en riktig familjefest, pappa Leo blev 1:a i bästa hanhunds klassen, kusin Hickory 2:a, bror Atlas 3:a och jag 4:a, inte illa eller hur.
På söndagen var det då dags för Mälarpinschern som Matte, Eva och Saila hjälpte till att ordna, mattes täcken blev klara i tid och verkade vara omtyckta. Själva tävlingen gick helt ok för oss, jag och Musse fick båda en 5:e plats i våra klasser, Sulty fick ett Hp och Atlas slog till med att vinna sin klass och det slutade med en 4:e plats bland hanarna, Eva och matte grät av lycka.......ja se människor.

Sen på kvällen så åkte Eva och Atlas hem till sig men de kommer visst tillbaka och hälsar på om en månad igen.....HÄRLIGT!!!!!!
//Oliver


MÅNDAG 9/6 2003

Nu är ännu en utställningshelg avklarad, i helgen var det dags för årets upplaga av Österbybrukstävlingarna. Två dagars tävlande i tuff konkurrens och Olivers första försök att göra mig sällskap till Champinjonernas värld. Måste ju medge att hans försök i lördags slutade illa. Det blev ett blått band.......matte sa att domaren var blind som inte såg att Oliver helt klart är världens snygggaste röd pinscher.....och självklart är jag den snyggaste av dem alla......även om ingen av helgens dommare verkade se det *grrrrr*. För Oliver gick det desstå bättre i söndags då han blev 3:dje bästa hane, men då den som vann inte heller var champion så blev det inget Cert men det kommer fler chanser.

Matte fortsätter tappert med att sy även om hon inte verkar komma någon vart, jag kan då inte se någon skillnad, det är fortfarande bara bitar av rött och grönt tyg, men det blir nog bra om hon inte hinner ge upp före, hon har hotat med det ett par gånger nu............häromdagen försökte Oliver vara snäll och hjälpa henne, han satte sig på pedalen till maskinen, men otacksam som hon é så blev hon arg på honom, här försöker han vara snäll och det ända han får för det är skäll................

På fredag ska vi få gäster, Eva och Atlas ska komma ner för att tävla igen, hörde nåt mindre roligt ryckte om MH.....har redan gjort ett sånt och känner mig inte särskilt motiverad till att göra ett till. Man går en bana som det händer en massa konstiga saker på, ska vara som en vanlig skogspromenad, men vem av er har råkat på 2 personer i lakan eller för den delen en falsk rävsvans i ett snöre? Jag har då aldrig sett sånt i våran skog i alla fall. Ska bli kul.....trots MH:t även om jag tror att våra mattar ser mer fram emot det än vad vi gör, matte brukar ha nedskrivet i sin kalender hur många dagar det är kvar tills de kommer ner och tydligen gör Atlas matte likadant. Matte pratade med Eva i helgen och hon hade tydligen packat klart redan och sakerna låg i bilen........hon är till och med värre än matte, hur man nu kan lyckas med det. *fniss*

Nu har prisrosetterna till Mälaren kommit och då matte beställt dem fick hon även vara den som först såg dem, hon var riktigt nöjd över sina val och har självklart tjingat för vilka hon vill ha.........själv hittade jag en rosett jag gillade men matte sa att den kunde jag inte ta......den hade nåt med veteraner att göra......va fasen, fram med lite grå målarfärg så ska vi se om jag inte kan plocka hem den ändå, lite svart bläck så man kan ändra lite i pappren också så..............Nehej, inte det........tråkiga människor, men jag har i alla fall markerat den som min om den skulle bli över, bara så att ni vet.
//Musse


MÅNDAG 26/5 2003

Hej Hopp!
I lördags så var vi tillbaka i utställningsringarna efter en paus på en månad. I lördags morse klockan halv tre så packade vi in oss i mattes låtsaspappas bil och åkte upp till Ånge för att tävla. Matte hade förhoppningar att det skulle gå bra för Musse, då domaren gillade honom och Bronx sist, för mig hade hon förhoppningen att få ett CK men inte mer då jag skulle slås mot redan nämnda Bronx i öppenklassen, och sist så gav den domaren honom BIR:et så.................. Men till både mattes, husses och min förvåning så stod domaren och ojade och hade sig länge och frågade varför vi försatte henne i en så svår situation, hon kunde inte bestämma sig för hon tyckte att vi båda två hade våra starka och svaga sidor, tillslut sa hon något om ett underbart huvud och placerade mig först!!!!!!! Detta lede förstås till att matte blev hysteriskt lycklig och sedan fick hon snabbt slänga över mitt koppel till husse när hon själv skulle in i ringen igen med Musse...........................sen var det bara att knalla in i ringen igen, den här gången med husse i andra änden av kopplet, då matte visade Musse, det hela slutade i att vi plockade hem 1 och 2 platsen i bästa hanhundsklassen och jag fick i och med min andra plats bakom Musse mitt andra raka Cert så nu är det jakt på championatet som gäller!!!!!!!!!!!

Annars så är det väl inte så mycket som händer, matte syr väldigt mycket, det ska tydligen bli priser till Mälarpinschern eller nåt sånt. Det är en massa klippande, vikande, strykande och syende, för att inte tala om en massa vackra ord om hur hon undrar om varför hon skulle komma med den briljanta ideén med pristäcken.
//Oliver


MÅNDAG 28/4 2003

Hurra för mig!!!!!!!!!!!! I lördags gav jag matte en jättefin födelsedagspresent, hon var överlycklig över att jag tog hem mitt första CK efter vinst i min klass men jag nöjde mig inte med det utan slog till och blev 3:dje bästa hanhund och fick ett CERT. Jag har nog inte sett matte och husse så glada på ett bra tag.

Annars så har veckan varit rolig, Zorro har varit här några dagar och busat och jag måste erkänna att det är jättekul att ha honom här, Musse är dock inte alls övertygad men än sen då, desstå mer Zorro för mig *hehe* Solen har skinit så vi har hela familjen legat ute på altanen och solat och jag börjar bli brun och fin på magen, även om jag inte lär komma ikapp min bror Atlas i första taget, han ser ut som en bränd köttbulle *skratt* Tyvärr så valde det fina vädret att dra vidare och igår fick vi istället SNÖ!!!! Fy bubblan, visst kan det vara trevligt med snö.....PÅ VINTERN!!!!!! Snälla solen kom tillbaka så att vi kan mysa på altanen igen.......

Matte och husse verkar inte ha problem att hitta saker att göra trots att vädret är dåligt, de sitter framför tv:n och tittar på nåt som kallas Ishockey, VM var det visst, fattar inte vitsen med en massa folk på skridskor som jagar en liten svart prick .....förresten hur får de plats i tv:n? de måste vara väldigt små människor.........
Matte har suttit hela dagen framför datorn och fixat med hemsidan, hon påstår att den nya sidan ska läggas ut idag men vi får väl se.
Vi höres snart igen
//Nyblivna Oliver Kantarell


MÅNDAG 21/4 2003

Hej!
Hoppas att ni alla mår bättre än vad vi gör för vi är då totalt slutkörda. Veckan började ganska lugnt och fint med mycket motion och mycket mat vilket brukar betyda att det skulle bli utställning......helt rätt! I fredags så kom Eva, Tomas och Atlas hit, alltid kul när de kommer på besök även om Tomas inte stannade länge innan han och husse åkte för att fiska. Senare på kvällen kom tant Saila på besök med sin nya valp Zorro, han är jätte liten........
Och sen var det utställning både lördag och söndag men det minns vi inte så mycket av för på lördagkvällen var det full fart hemma då Carola från Lund och en kompis till henne bodde hos oss tillsammans med sina dvärgpinschrar.....5 ST!!!!!! Det kallar vi för total invasion.....men kul var det, ettrig små saker de där dvärgarna men ändå trevliga.

Nej mer än så blir det inte nu för vi är så trötta att nu tänker vi gå och lägga oss och vila för tydligen ska matte och husse agera daghem åt Zorro på dagarna så vi lär behöva orken.
//Musse och Oliver


MÅNDAG 31/3 2003

Hejsan!
Är det någon där ute som kan vara så snäll och plocka ner Musse på jorden, han verkar tro att han är kung! Det första han gjorde när han kom hem från Malmö var att skälla och morra åt mig, JÄKLA KAXMOP!!!! Hoppas verkligen att Carola kommer hit med sina dvärgpinschrar så kanske han inte är så kaxig längre!
Men nu till veckan som gått, matte och husse tog oss på promenad häromdagen och lät oss springa lite och busa men sen så rymde Musse och uppvaktade en dam som tydligen luktade gott. Sen nästa dag när matte och moster Saila var ute med oss så var det bara jag som fick springa lös och Musse kunde inte fatta varför! Kan man vara så dum som han? Han får faktiskt skylla sig själv, fast det är inte lika roligt för mig heller att springa själv, det är alltid roligare med sällskap.

Annars så har veckan varit ganska så lugn utan större händelser, vi tillbringar mesta tiden med att sova och busa samt gå på promenad. Det har varit väldigt fint väder och jag har faktiskt fått lite färg under magen men tyvärr så säger matte att det ska bli sämre väder nästa vecka........bara det inte blir gegga och sånt för det är så ÄCKLIGT!!!!!! *urk*
Vi höres snart igen
//Oliver Karl-Johan svamp


MÅNDAG 24/3 2003

HURRA, HURRA, HURRA, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!
Oj ursäkta mig, jag kunde bara inte låta bli att lufta känslorna lite jag är numera en Champinjon! Jag, matte och moster Saila gjorde en resa till Malmö i helgen och det var kul och gick bra. Förrutom vi så hade vi sällskap i bilen av en trevlig tjej och hennes 2 schnauzrar som också skulle ner och visa upp sig. Resan var lång men det gick väl ganska bra, även om jag hellre hade busat med de 2 andra hundarna ute i skogen än suttit i en bil hela dagen, men........
Det var härligt när vi äntligen klev ur bilen hos Carola på Camalis kennel, jag fick skutta omkring lite för mig själv i deras trädgård och när jag som bäst luktade så kom invationen!!!! En massa små äckliga saker som påminde om mig och Oliver i utseendet men de var ju sååååååå små. Och farliga var de också, de skällde ut mig totalt *usch* tur att matte och husse håller sig till den större sorten av pinscher fast.........de lukta ju ganska gott.......

Nu till tävlingen, det var en utställning som alla andra, matte var likblek som vanligt när vi stod utanför ringen men det underliga var att den här gången var hon lika blek och nervös i ringen som utanför, i vanliga fall brukar hon samla ihop sig och var lugn när vi väl går in men inte den här gången. För att lugna ner henne så att hon inte förstörde allt så höll jag ständig koll på henne och åt godiset hon gav mig, det slutade med seger och numera kan jag titulera mig SUCH. Matte däremot var lyrisk över att vi jobbat som ett team, jag hoppas att hon inte tror att det kommer hända fler gånger, för det kan hon glömma!!!!!!!!

Ja det var väl allt för den här gången, men en sak bara, Carola jag hörde nog ditt och mattes prat om att ni ska bo hos oss under påsken och visst du är mer än välkommen men lämna dina små ettriga saker hemma, särskilt Mutkis som klättra på mig *brrrrr*
//Musse


MÅNDAG 17/3 2003

Hejsan Hoppsan!
För det första så vill vi bara påpeka att det absolut inte är vårat fel att dagboken inte uppdaterats på evigheter. Våran kära matte har nämligen hållit på med en ny hemsida och hon verkar aldrig bli nöjd, hon har inte velat uppdatera på den gamla under tiden men den här veckan tvingade vi henne för vi var tvungna att få berätta om veckan som varit. Och var lugna vi kommer se till att få våra ord sagda under de kommande veckorna också, om vi så ska limma fast henne i stolen.......

Vi börjar för lite mer än en vecka sen, i torsdags förförra veckan så pågick det packning för fulla muggar och vi hörde något om tåg, TÅG!!!! Har det blivit galna, vi sätter inte en tass på ett tåg igen, vi kommer ihåg resan till Umeå för 1,5 år sedan och det var TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!!!!! Men som vanligt hade vi inte så mycket att säga till om utan det var bara att snällt finna sig i situationen, men vet ni va? Det var inte så hemskt i alla fall. Det var riktigt skönt att sova till tågets rörelser och resan gick väldigt fort trots sina 14 timmar. Och sen hamnade vi på något ställe som kallas Boden, det tog ett tag att koppla men när vi såg Eva och Tomas på perongen så förstod vi, vi var på väg till Atlas och Yttre Mongoliet!!!!
Vilken vecka, vi har sprungit lösa och busat i snön flera timmar om dagen, vi var på skoter tur och åkte i en nilapulka ett bra tag innan det blev paus med mackor och bus på isen. Våra mattar var tvungna att testa hur det känns att gå omkull med en skoter.........det var tydligen jätteroligt, för de kunde inte sluta skratta.

Det var så kul hos dem att vare sig vi eller matte och husse hade någon större lust att åka hem, men det är ju som tur är "bara" ca 5 veckor tills vi ses igen den här gången, då är det deras tur att åter invadera oss. Matte säger att de under de 4 närmsta månaderna kommer hit 3 gånger, det ska bli så kul, men vi hoppas att matte och husse tar oss med upp till dem igen för det var så härligt med skog överallt och massor av intressanta djurspår att lukta på.

Och innan vi avslutar så lite info om vad som är på gång, på lördag åker en av oss till Malmö, jag (Musse) ska göra ett försök på mitt championat och kommer tävla på söndag morgon, så håll tummarna för mig allihopa. Jag (Oliver) får däremot stanna hemma och ha tråkigt med att ligga i soffan och mysa med husse och åta pizza och annat gott *fniss* Ha det så bra allihopa så hörs vi igen nästa vecka med rapport om varan vecka och framför allt helg.
//Musse & Oliver


MÅNDAG 13/1 2003

Hej Allihopa!
Första gången vi hörs i år då eftersom att Musse han sno boken i förra veckan *GRRRRRRRRRRRR* han är riktigt ego och elak ibland han..........jag ville ju berätta om våra fina täcken ju! Matte och husse har ökat på våra listor med namn.........som om vi inte skulle ha tillräkligt många redan......numera heter vi även Stålmannen (jag) och Läderlappen (Musse)......matte berättade att någon annan pinscher de känner vägrar att gå ut om hon får täcke på sig, själv tycker jag att det är riktigt snyggt......fast i och för sig så skulle jag vara snygg även i en sopsäck..........

Vad gäller mattes ideér med träning så sprider det sig bara och hon har nu fått husse till att läsa den där boken hon har köpt, fast jag klagar inte, när den där konstiga maniken kommer fram så brukar det ju betyda gottis.........okey, okey jag kanske säljer mig själv billigt men va´ fasen.................................annars så lunkar det på som vanligt bortsett från häromdagen då grannarna var på fika och hade med sig lekkamrater till mig, de har nämligen små barn som är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ härliga, men tyvärr så fick jag inte leka så mycket med dem men den äldre av dem kan tekniken för kliande bakom öronen *myzzzzzzzzzigt*
Just ja matte och husse har skaffat sig en videokamera som kommer fram med jämna mellanrum, om man leker lite med Musse, ligger på ett enligt dem gullig sätt eller bara är så dyker den upp..........igår så var vi ute i skogen och busade i snön, det var matte, Saila, jag, Musse, Sulty och så en svart liten hårboll som tydligen även han skulle föreställa en hund (jag kunde visserligen inte se det men säger människorna det så får jag väl lita på dem) det var roligt att rusa omkring men den lilla svarta saken....Justie hette han visst var inge´ kul, man fick ju inte komma i närheten av han innan han försökte hugga svansen av en *hmpf* jag ville ju bara vara trvlig och hälsa ju.......även på detta fick kameran följa med.........

Tillbaka till ett gammalt ämne nämligen människor och underliga beteénden..............................imorse fick pappa en släng av en hemsk bakterie.....KLIVA UPP TIDIGT BAKTERIEN!!!!!!!!!!!!!.....av någon anledning fick han för sig att vi skulle kliva upp innan matte åkte till jobbet *pust* vi får hoppas att det är en kortvarig baskillusk så att vi kan återgå till våra gamla rutiner i morgon.
//Oliver


MÅNDAG 6/1 2003

GOTT NYTT ÅR!!!
Jaha då var det ett nytt år........förhoppningsvis har ni alla haft det bra och inte behövt stå ut med allt för mycket festande och smällare. Själva klarade vi oss ganska bra vad gäller festendet men tyvärr inte smällandet. Och självklart var man tvungen att gå ut och släppa lite på trycket fast det small............men fort gick det........fast efter kvällspromenaden vid halv elva så kom vi fram till att det inte var så farligt, det lät ju utomhus men när man var där så lät det likadant och inget hände så det är nog inte så farligt. Undra egentligen vad det är som låter..........................för att inte tala om de där konstiga ljusen man såg på himlen.....det var ganska fint faktiskt och när man inte var rädd för ljudet längre så kunde man sitta i mattes famn och titta tillsammans med henne........
Matte och hennes mamma sydde täcken åt oss på nyårsafton för de tyckte att det var så kallt......OCH DET VAR DET......jattefina och varma blev de, ett beigefärgat till mig och lila till Oliver så nu matchar han Saila och Sulty. Det enda som saknas nu är varma tofflor så man slipper få kramp i tassarna av snön.........
Hur har det förresten gått med era nyårslöften, vad gäller de officiella så har vi nog klarat av bravaden att bryta vart enda ett redan nu och vi har varit lika duktiga på att hålla de inoficiella *hehe*

Annars så har det varit rätt å lugnt faktiskt, husse går hemma och tar det lugnt eller snarare sitter framför "DEN DÄR JÄKLA DATORN" som matte så fint kallar den, fast det är inte riktigt sant faktiskt.......på dagarna både går han ut med oss, myser med oss och städar..........matte själv jobbar för jämnan och säger att hon kommer vara borta en stund visa kvällar, hon ska visst simma och vattengympa, vi får väl se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nehej, det var väl inte mycket mer än så att orda om den gångna veckan men vi höres snart igen..............
//Musse